player1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει απαντήσεις πιστοποίησης στην ειδικότητα "τεχνικός φαρμάκων και καλλυντικών". Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ξεθάβω και αυτο το θεμα μπας και βρω εδω ακρη... Κανένας καμια βοήθεια για Πιστοποίηση? Η σχολή ειναι Τεχνικος Δικτυων. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ξεθάβω και αυτο το θεμα μπας και βρω εδω ακρη... Κανένας καμια βοήθεια για Πιστοποίηση? Η σχολή ειναι Τεχνικος Δικτυων. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BananaTzo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα εαν καποιος ηξερε που μπορω να βρω τις απαντησεις πιστοποιησης για την ειδικοτητα "Τεχνικος Μαγειρικης Τεχνης",ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
napoleon2121 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Ειναι να δωσω πιστοποιηση για ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ φετος. Εχω κατεβασει τις ερωτησεις αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρω τις απαντησεις. Μηπως καποιος ρε παιδια τα εχει παρει απο κανενα ιδιωτικο ιεκ σε pdf και εχει την διαθεση να τα κανει share καπου;;;; Ευχαριστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristaras1925 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 παιδια μηπως εχει κανεις τις απαντησεις απο την πιστοποιηση για την ειδικοτητα Τεχνικος Εφαρμογων Πληροφορικης ?? εχω ψαξει παντου αλλα μονο τις ερωτησεις βρισκω.....οποιος τις εχει ας επικοινωνισει μαζι μου....ευχαριστω πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electronic18756 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 υπάρχουν αρκετές απαντήσεις http://users.sch.gr/kgiannaras/index.php/eidikotites-iek/texnikos-diktyon-ypologiston/apantiseis-pistopoiisis-texnikos-diktyon-ypologiston-1os10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 dont you 404 on me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas38m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 300 Ερωτησεις Απαντησεις εδω http://rapidshare.com/files/289744456/Erotiseis_Apantiseis_Pistopoihshs_iek.pdf θέλω τις Απαντήσεις για την ειδικότητα τεχνικός εφαρμογών Πληροφορικής δικτύων και αυτοματισμού γραφείου σε pdf μπορείς να μου στείλεις το λινκ; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Η κολλητή μου που πήγαινε σε ιδιωτικό ιεκ, είχε αγοράσει βιβλίο με τις ερωταπαντησεις πιστοποίησης, από το βιβλιοπωλείο του ιεκ. Μήπως να παίρνατε τηλέφωνο να ρωτήσετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas38m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Η κολλητή μου που πήγαινε σε ιδιωτικό ιεκ, είχε αγοράσει βιβλίο με τις ερωταπαντησεις πιστοποίησης, από το βιβλιοπωλείο του ιεκ. Μήπως να παίρνατε τηλέφωνο να ρωτήσετε ? Το έχω το βιβλίο αλλά το θέλω και σε PDF για να το βάλω στο κινητό και να το πάρω μαζί μου στην εξέταση ώστε να μπορώ να γράφω στην αναζήτηση την ερώτηση και να με πηγαίνει κατευθείαν στην απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steff_jun Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε έχω τις ερωτήσεις (και απαντήσεις) σε 4 αρχεία .doc Ενδιαφέρεσαι; Γεια σας παιδια, πολύ παλιά η κουβέντα αλλά ας δοκιμάσω μπας κ είμαι τυχερή.. Μήπως έχετε τις απαντήσεις απο την ειδικότητα ηλεκτρολόγος οικιακών συσκευών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joe.gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 για τις απαντήσεις της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ υπάρχει ένα βιβλίο που τις έχει όλες με ISBN: 978-960-93-6457-7 https://www.flickr.com/photos/fratzinio/15240649132/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 για τις απαντήσεις της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ υπάρχει ένα βιβλίο που τις έχει όλες με ISBN: 978-960-93-6457-7 https://www.flickr.com/photos/fratzinio/15240649132/ Μέχρι τώρα θα τις έχεις βρει (ρώταγε το 2010 γι'αυτό). Πάντως όλο και κάποιος άλλος μπορεί να τις χρειαστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna2828 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά!Έχω απελπιστεί πραγματικά.. αν κάποιος έχει ιδέα που μπορώ να βρω τις απαντήσεις από την ειδικότητα "προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων δημιουργίας και έκφρασης" ,θα με έσωζε!Δίνω σε ένα μήνα και δεν έχω βρει τίποτα ακόμα...πήγαινα σε δημόσιο ιεκ και όπως είπε και κάποιος άλλος πριν, πως να βρω απαντήσεις από θέματα που δεν έχω διδαχθεί καν!!Τέλος πάντων.. αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. ζητάω βοήθεια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα