karan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει κανεις εδω που να εχει φοιτησει στον ΑΚΤΟ? Αν ναι ενδιαφερομαι πολυ για τη γνωμη του. Αξιζει τον κοπο ή οχι?
fouros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Γραψε πιο τμημα σε ενδιαφερει.Δεν ειναι ολοι οι τομεις ιδιοι.
Filos19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ΑΚΤΟ και χαζομάρες.Να πάτε σε δημόσια πανεπιστήμια ή ΤΕΙ και όχι να κάθεστε να σας παίρνουν τα χρήματα οι αλήτες. Τουλάχιστον θα βγεις επιστήμονας από κανα Πανεπιστήμιο , από το ΑΚΤΟ τι θα βγεις? (σχόλιο απλά, επανερχόμαστε στο θέμα)
flo1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Γραψε πιο τμημα σε ενδιαφερει.Δεν ειναι ολοι οι τομεις ιδιοι. Γραφιστικη.
Mijithroulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ΑΚΤΟ και χαζομάρες.Να πάτε σε δημόσια πανεπιστήμια ή ΤΕΙ και όχι να κάθεστε να σας παίρνουν τα χρήματα οι αλήτες.Τουλάχιστον θα βγεις επιστήμονας από κανα Πανεπιστήμιο , από το ΑΚΤΟ τι θα βγεις? (σχόλιο απλά, επανερχόμαστε στο θέμα) Αν και συμφωνο στο οικονομικο κοματι, μαζι σου. Θα διαφωνησω στο επιπεδο των σπουδων. Τουλαχιστον στην ειδικοτητα που ειμουνα εγω, φωτογραφια, η ποιοτητα του μαθηματος μπορει να συγκριθει ανετα με τον ΤΕΙ, και σε καποια μαθηματα να βγει και καλυτερη. Το επιπεδο των καθηγητων ειναι μια χαρα και σε καποια μαθηματα (ιστορια φωτογραφιας, μοδα, και φωτορεπορταζ) ειναι οι καλυτεροι στον τομεα τους στην Ελλαδα. Οποτε μην βιαζομαστε να κρινουμε μια σχολη χωρις να ξερουμε τιποτα για αυτη.
fouros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Για την Γραφιστικη ισως ειναι το καλυτερο τμημα στην Ελλαδα με πολυ αξιολογους καθηγητες π.χTσεβης, Θεμιστοκλης.Κανε μια βολτα απο το www.vcdc.gr -forum για την γραφιστική- μιας και οι 2 καθηγητες ειναι συντονιστες εκει μοιράζοντας τις γνωσεις απλοχερανα παρεις και αλλες αποψεις του κλαδου που θες να ακολουθησεις Σημειωση δεν εχω σπουδασει στον τομεα γραφιστικης. Τωρα για τον τομέα της φωτογραφιας να μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη Mijithroulis (πανε πανω απο 10 χρονια βεβαια που τελειωσα) αλλα απο οτι βλεπω οι καθηγητες ειναι ακομη ιδιοι (και ο διευθυντης δυστυχως). Το πτυχιο στις εφαρμοσμένες τέχνες δεν ειναι το παν (τις περισσοτερες φορες δεν ειναι και τιποτα) το portofolio ομως ειναι το παν.Εξαλλου πολλες σχολες και η ΑΚΤΟ δινει bachelor σε 3 χρονια σπουδων. Αυτο το γραφω περισσοτερο για τον filos19
Mijithroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Dear Fouros μονο την τελευταια μου χροννια στην σχολη, πηραν συνταξη δυο ατομα, οποτε φανταζομαι οτι θα πρεπει να εχουνε αλαξει αρκετα πραγματα απο πριν απο 10 χρονια. Και οσο αναφορα τον διευθηντη του τμηματος περα απο την γνωμη που μπορει να εχεις για αυτον σαν ανθρωπο, σεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι ειναι αν οχι ο καλυτερος στον τομεα του στην Ελλαδα(ιστορια φωτογραφιας) μεσα στους δυο καλυτερους ειναι στανταρ... Αν και αποψη μου ειναι οτι απο τους 8 καθηγητες του τμηματος, τουλαχιστον 4 (Ξανθακης, Σαμιος, Γιαννακοπουλος και Δαβετας) ειναι απο τους καλυτερους στον τομεα τους στην Ελλαδα..
j.Silver Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα Insomniacs, Μιας και που υπάρχει κάτι ανάλογο με αυτό που θέλω να ρωτήσω κι εγώ είπα να μην ανοίξω καινούργιο ΠΟΣΤ και να ρωτήσω μέσα από το συγκεκριμένο που άνοιξε ο karan. Μπαίνω στο θέμα για να μην κουράζω, Σκέφτομαι να κάνω μια στροφή στην καριέρα μου και θα ήθελα να ασχοληθώ με το 3D Animation, οπότε το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον ΑΚΤΟ. Θα ήθελα να μάθω από όποιον έχει φοιτήσει ή είναι ακόμα φοιτητής στην σχολή να μου δώσει μερικές πληροφορίες περισσότερο με το κλίμα της σχολής, τους εκπαιδεύτικους, το επίπεδο των μαθημάτων και την αποκατάσταση μετά το πέρας των σπουδών. Για τα χρήματα και τις ειδικότητες θα περάσω μια μέρα από τα γραφεία του ΑΚΤΟ να ρωτήσω πληροφορίες, από εδώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη κάποιου που έχει δει από κοντά την δουλειά που κάνουν στο συγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης. Ευχαριστώ συνφορουμίτες για τις Πιθανές απαντήσεις σας!!
BLISS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Υπαρχει ενας πολυ απλος τροπος για να καταλαβει καποιος αν η συγκεκριμενη ειδικοτητα που εχει επιλεξει (η όποια ειδικοτητα) μπορει να του εξασφαλισει θεση εργασιας, και αν η Χ ιδιωτικη σχολη (ή ΙΙΕΚ) αξιζει ή οχι. Πειτε λοιπον υποθετικα οτι τελειωσατε στην Χ σχολη, την Ψ ειδικοτητα, πηρατε και την πιστοποιηση δημοσιου (αν υπαρχει τετοια επιλογη) και ειστε ετοιμοι για την αγορα εργασιας. Καντε ενα χρονικο fast forward δηλαδη και ψαξτε για δουλεια, τωρα. Δε λεω να λιωσετε σολες ψαχνοντας. Μια απλη αναζητηση, αντε μερικες προχειρες τηλεφωνικες συνεντευξεις το πολυ. "Τελειωσα την ταδε σχολη, και γνωριζω αυτα..." (Δειτε το προγραμμα σπουδων) Τα ελεγα στο γιο ενος γνωστου μου που εχασε χρονια και χρημα επιλεγοντας λαθος ειδικοτητα σε υπερκορεσμενο τομεα, για να διαπιστωσει στο τελος, οτι με το χαρτι που πηρε (απο ΙΙΕΚ στην περιπτωση του), οχι μονο δουλεια δεν εβρισκε, αλλα ουτε και στο ιδιο το ιεκ που εβγαλε δε μπορουσε να δουλεψει, γιατι "δεν αρκουσε το πτυχιο του"! Δεν αναφερομαι στη σχολη που προαναφερθηκε, μιλαω γενικα. Μη σας πιανουν κοροιδα, με πιασαρικους τιτλους και ομορφες διαφημισεις. Αν καποιος σκοπευει να βγαλει το ψωμι του απο αυτο που θα σπουδασει, πρεπει πρωτα να δει αν η ειδικοτητα εχει ζητηση/αντικρισμα στην αγορα και μετα ολα τα υπολοιπα.
momotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΚΤΟ και χαζομάρες.Να πάτε σε δημόσια πανεπιστήμια ή ΤΕΙ και όχι να κάθεστε να σας παίρνουν τα χρήματα οι αλήτες.Τουλάχιστον θα βγεις επιστήμονας από κανα Πανεπιστήμιο , από το ΑΚΤΟ τι θα βγεις? (σχόλιο απλά, επανερχόμαστε στο θέμα) Ποση ωρα το σκεφτηκες για να την πεταξεις? (απαντηση στο σχολιο,επανερχομαστε στο θεμα)
overnontas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 =Filos19;ειπε:Τουλάχιστον θα βγεις επιστήμονας από κανα Πανεπιστήμιο ,) :lol:ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!!ΚΑΛΟ!!!:lol:Απο Ελληνικο συγκεκριμενα??ΧΑΧΑ!!!:lol: ειναι που εχουμε γεμισει απο "επιστημονες" γιάυτο παει μπροστα ο τοπος... η γνωστη ηλιθια ελληνικη νοοτροπια..."να μπει το παιδι σε πανεπιστημιο"... ενα αθλιο συστημα βασικης παιδειας που αν το παλεψεις σε βγαζει στον απατηλο κοσμο της ελληνικης τριτοβαθμειας εκπαιδευσης που παραγει αχρηστους και ασχετους "επιστημονες"... ειμαι και εγω ενα θυμα της υποθεσης και ξερω.... Το βασικο ειναι καποιος να ξερει τι του αρεσει και να προσπαθησει γι'αυτο..καλο ειναι να εχουμε πολλες εναλλακτικες σε αυτη τη χωρα,.. συμβουλη:οπου και να πας να ξερεις οτι η προσωπικη προσπαθεια και η δουλεια θα σου μαθει τα περισσοτερα κι οχι τοσο οι "καθηγητες" που θα σου τυχουν...
Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαρίστως να σας λύσω μερικές σας απορίες για το πώς έιναι... Είμαι στον AKTO της Θεσσαλονίκης, στον κλάδο του 3D Animation... Όπιος ενδιαφέρετε για info ας μου στείλει ενα PM...
carolina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μήπως υπάρχει κανένας και στο Interior Design του ΑΚΤΟ για να μας δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες?
chris_Z Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 carolina..ειμαι στο 3 ετος interior στηλε μου pm. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ...επιδη ειμαι στον ακτο εδω κ 2 χρονια (προς το 3)...και θα ειμαι κ για τουλαχιστον 2 ακομα,πιστευω πως μετραει η γνωμη μ....λοιπον, χωρις υπερβολες ειναι η καλυτερη ιδιωτικη σχολη καλων τεχνων στην Ελλαδα..τ μαθηματα πχ του interior design που κανουμε ειναι επιπεδου ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ...και οποιος εχει αμφιβολιες εθχαριστως ν του στειλω ενα θεμα να δει...δεν κανοθμε μονο interior,κανοθμε και αρχιτεκτονικη εξωτερικων χωρων...κ γενικα μας δινουν τοσα πολλα ερεθισματα και γνωσεις που πιστεψτε με,δεν μετανιονοθμε για τα 6.000+....και το πτυχιο εχει σχεδον αναγνωριστη...αα και κατι τελευταιο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΚ.... middlisex university γραφει το πτυχιο αν σασ λεει κατι.... ΥΓ..μακαρι να ηταν τ εθνικο συστημα παιδειας ανταξιο για να μην αναγκαζομαστε να ειμαστε φοιτητες-πελατες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.