-NetHawk- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=767077 Απλα την γνωμη των ειδικων ζηταω.....Η "κεφαλη" της ειναι συμβατη για ψυξη core 2 duo 6700? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 OXI!.Mε 200Ε φτιαχνεις ΠΟΛΥ καλυτερη custom watercooling system.. Τετοια wc συστηματα ειναι λιγο καλυτερα σε θεματα ψυξης απο μια πολυ καλη αεροψυξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-NetHawk- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Προταση για ετοιμη υπαρχει?Οχι custom αλλα κατι που μπορω να το βρω ετοιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ την χρησιμοποιώ για Ε6300 και για ATI x1800XL και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος γιατι έίχα σαν προτεραιότητα τον θόρυβο. Και πράγματι είναι αθόρυβη, δεν ακούγεται ΚΑΘΟΛΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-NetHawk- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Θερμοκρασιακα ειδες διαφορες?Εαν ναι ποσο?Εγω εχω εναν 6700 ο οποιος σε full load χτυπαει 56αρια..(για λαπινγ ουτε λογος).Επισης και η 8800gtx βρισκεται σε κανονικα(?) αλλα αρκετα ζεστα επιπεδα - 70(full load).Γι'αυτο σαν προτεραιοτητα εχω μεν την μειωση των θερμοκρασιων αλλα και την σχετικη ηρεμια μου απο πλευρας θορυβου... Οι θερμοκρασιες αυτες δεν ειναι λιγακι τσιμπημενες σε οτι αφορα το cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Η μεγαλήτερη θερμοκρασία που μέτρησε το core temp (που μετρά στο πυρήνα) ήταν 52, την στιγμή που η intel έχει όριο τους 85 (νομίζω). Στην ATI ο δείκτης της θερμοκρασία που έχει έφτασε μέχρι το μέσον του. Αυτά μετά από ώρες gaming. Η Zalman δεν είναι ότι καλήτερο για την ψύξη, ειναι άριστη στον θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nfountou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ontws ta reserator exoun xeiroteres epidwseis apo oti ta home made susthmata nerou alla auto sumvainei kuriws giati einai pa8htika susthmata. Agorasa prosfata to reserator 2 kai otan rixnw liga cfm aera panw tou oi thermokrasies einai polu kales (gurw sta 45c me 2 x prime se c2d sta 3240mhz kai to kaloriferi tou dwmatiou na douleuei akrivws dipla sto reserator) Dokimasate pote na vgalete ta anemhsthria se opoiodhpote susthma nerou na deite ti temps tha vgalete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 OXI!.Mε 200Ε φτιαχνεις ΠΟΛΥ καλυτερη custom watercooling system..Τετοια wc συστηματα ειναι λιγο καλυτερα σε θεματα ψυξης απο μια πολυ καλη αεροψυξη... Θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή να φτιάξεις μια custon υδρόψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 paidia analogo kit san to reserator (psinomai gia to 2) poia einai?dld fanless kit giati me endiaferei apo thorivo na glytwsw kai na exw normal temps,den psaxnw tis pio xamiles. apo tin alli ok na kaname custom kai ftinotero 8a er8ei kai 8a ma8oume kalitera alla px egw den exw poly xrono na asxolei8w me ayta twra kai sigoura 8elei...gia ayto psaxnw kati etoimo.opote se analogo fanless kit ti proteinete? thanks in advance! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 analoga gia ti to thes.an einai logo thorivou einai mia xara. an to thes omos gia kali psiksi kai o/c (an asxoleisai) tote einai protimotero na doseis 200-300E gia ena kalo custom sistimataki kai na ta exeis ola mia kai kali.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voudas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 custom all the way... αν είσαι Αθήνα κ σε ενδιαφέρει στείλε μου pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.