Προς το περιεχόμενο

Τι περίεργο ή αστείο είδατε/σας έτυχε σήμερα;

Louminis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα το πιο περιεργο πραγμα που εχει συμβει ποτε ηταν τον πρωτο μηνα που ειχα ερθει Θεσσαλονικη για να σπουδασω και αφησα πισω μου την ωραια (εδω γελαμε) Λαρισα.Ακουστε λοιπον:

Ειμαι στα Goodys στη Β.Ολγας και τρωω με τον κολλητο μου.Ερχεται ενα παλικαρι (φαινοταν πειραγμενος απο μακρυα) και μας ρωταει αν μπορει να κατσει στο διπλα-μεν κολλητο-δε με το δικο μας τραπεζι.Του λεμε κατσε.Γυρνα τοτε και λεει:Κωστη θα μου δωσεις ενα τσιγαρο?Δεν εχω πανω μου του λεω(και πραγματι δεν ειχα).Γυρναει στο φιλο μου και λεει:Βαγγελη θα μου δωσεις τσιγαρο?Δεν εχω του λεει (και πραγματι δεν ειχε).Σηκωνεται το παλικαρι να παει τουαλετα και εκεινη τη στιγμη καταλαβαινω οτι τοση ωρα μιλαει σε μενα και τον κολλητο μου με τα μικρα μας!

Σκεφτομαι θα μας ακουσε να φωναζουμε ο ενας τον αλλο αλλα μετα σκεφτηκα οτι εχω πολλα χρονια να πω το Βαγγελη Βαγγελη :) .Η μ@λ@κ@ θα τον πω ειτε μωρη η οτιδηποτε αλλο.Βαγγελη δεν τον λεω.Τα ιδια και ο κολλητος προς εμενα.Οποτε οταν γυρναει ο παλικαρος απο την τουαλετα τον ρωταω που ξερει τα ονοματα μας.και απανταει με απιστευτη φυσικοτητα:στην τυχη τα ειπα!!!

τελος παντων εκατσε μαζι μας για κανενα 10λεπτο και μας ελεγε οτι αυτον που τον βλεπουμε τον εχει καταστρεψει η θρησκεια και κατι τετοια,και οτι ειναι μισος μπατσος και μισος φανταρος (φορουσε μπλε μπλουζα και χακι παντελονι η το αναποδο) και κατι αλλα ακυρα και εφυγε....

WTH mate???

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ό,τι να ναι!

Εμένα έγινε κάποια μέρα το εξής γαμάτο.Στο κατάστημα που δουλεύω

ήρθε μια τύπισσα να πάρει κάρτα μνήμης για το κινητό της.Είχε λοιπόν

ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε "Memory stick Pro Duo 1G" που της είχε δώσει κάποιος γνωστός της ,οπότε γυρνάει και μου λέει:

"Θα ήθελα να μου δώσετε μια Μemory Stick Pro Duo του ενός ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ".:? WTF?????

Ετυχώς έσκασα απλά χαμόγελο...

Δημοσ.
Χαχαχαχαχα ό,τι να ναι!

Εμένα έγινε κάποια μέρα το εξής γαμάτο.Στο κατάστημα που δουλεύω

ήρθε μια τύπισσα να πάρει κάρτα μνήμης για το κινητό της.Είχε λοιπόν

ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε "Memory stick Pro Duo 1G" που της είχε δώσει κάποιος γνωστός της ,οπότε γυρνάει και μου λέει:

"Θα ήθελα να μου δώσετε μια Μemory Stick Pro Duo του ενός ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ".:? WTF?????

Ετυχώς έσκασα απλά χαμόγελο...[/

lllllllloooooooooooooooolllllllllllllllllll

Στα χανια αυτο?

Δημοσ.

Εγώ πάλι που εργάζομαι σε interneτάδικο τα πιο παράξενα τα έχω δει στην τουαλέτα!

Χτες τι έκανε ένα παλικάρι;;Πάει wc και βγάζει από τον κάδο των απορρυμάτων την σακούλα και μετέπειτα κατουράει μέσα!!!Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος......

Δημοσ.

Εγώ χτες βρισκόμουν βυθισμένος στο κόσμο tου Oblivion στο σπίτι μου επάνω στο London όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα μου και μπαίνει η κοπέλα μου η οποια μένει θεσσαλονίκη...σοκ...για κάποια στιγμή νόμιζα ότι έχω παρανοήσει...

Δημοσ.

Πριν απο λιγο, σε ταξι, ηταν ένα γατί πατημένο στη μεση του δρομου. Εκλεισα τα ματια και τα αυτια, για παν ενδεχόμενο αλλα ουτως ή αλλως ο ταξιτζης έστριψε το τιμονι τελευταια στιγμη για να το αποφυγει. Ανοιγοντας ματια και αυτια τον ακουω να λεει, ʽηταν μια φρεσκοπατημενη γατα στο δρομο γι αυτο εστριψα. Να μην λερωσω τις ροδες. Σημερα το πηγα πλυντηριο. Αμαρτια δεν ειναι?ʼ

Περιεργο τι μερικοι θεωρουν αμαρτια..

Δημοσ.
Εγώ χτες βρισκόμουν βυθισμένος στο κόσμο tου Oblivion στο σπίτι μου επάνω στο London όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα μου και μπαίνει η κοπέλα μου η οποια μένει θεσσαλονίκη...σοκ...για κάποια στιγμή νόμιζα ότι έχω παρανοήσει...

δηλαδη εσυ μενεις λονδινο

αυτη σαλλονικα

και ηρθε επισκεψη χωρις να σου το πει?

εμενα αν γινοταν αυτο θα επεφτα στα ναρκωτικα μετα!!

Δημοσ.

Για έλεγχο ήρθε βρε. Πρέπει να μπείτε στη ψυχολογία των γυναικών για να καταλάβετε τα αίτια των πράξεων τους.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, σας έχουν πάρει και εσάς από φορείς εναλλακτικής τηλεφωνίας να σας ρωτάνε τι πληρώνετε? Μόλις με πήρε μια και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Γεια σας, ο κύριος τάδε?

-Ο ίδιος (Φωνή μαφιόζου που δν έχει ξαναμιλήσει από το ξύπνημα)

-Γεια σας λέγομαι έτσι και παίρνω από εκεί.

-Μάλισταααχ (χασμουρητό)

-Ορίστε?

-Μάλιστα λεω.

-Λοιπόν σας προτείνω μια προσφορά που (...) άπειρα αστικά και υπεραστικά με 17 πάγιο.

-Ναι, ξέρετε ο λογαριασμός που κάνω είναι μικρότερος (όντως είναι).

-Πόσο είναι?

-Με συγχωρείτε?

-Πόσο λογαριασμό φέρνετε.

Λοιπόν εγώ κάπου εκεί στράβωσα λίγο, δλδ το να με παίρνει τηλ. κάποιος με τον οποίο δν έχω ξαναμιλήσει ποτέ και να ρωτάει πόσα πληρώνω σε έναν ανταγωνιστή του, με χάλασε κάπως δν ξέρω για σας. Οπότε η κουβέντα αλλάζει λίγο τροπή.

-Ε γύρω στα 5-6 ευρώ.

-Με ποιόν πάροχο?

-Με την τελεντομάνασου

-Ποιόν είπατε?

-Την τέλεντομ λέω.

-Α μα αυτή είναι μικρή εταιρεία δεν έχει το κύρος...

-Σας παρακαλώ κυρία μου, μικρό είν' το μάτι σας!

-Ορίστε?!

-Η εταιρεία ανήκει στον κουνιάδο μου και να προσέχετε πως μας δυσφημείτε!

-Χίλια συγγνώμη δεν ήθελα να σας...

-Το ονομά σας, πείτε μου λίγο πάλι το όνομά σας αν θέλετε...

-κλικ-

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? "ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ"? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?

Σε 2 χρόνια θα παίρνουν και θα μας λένε

-Γεια σας, έχουμε μοναδική προσφορά σε αλοιφές υποβοήθησης στύσης.

-Αχ ξέρετε, είμαι μόλις εικοσιφεύγα, δν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο...

-Πόσο συχνά σας σηκώνεται?

Σιχτίρια.

Δημοσ.

χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα

και δεν κωλονουν να βρισουν καθε τετοιον!

η θεια ενως φιλου ειναι ετσι

αν δεν σε ξερει και πεις τπτ!

τελειωσες!!

Δημοσ.

Διάλογοι που έχω κάνει με τηλεφωνητές:

1)

-Χμφφγκμφναι;

-Καλημέρα! Έχετε κερδίσει...

-Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! <κλικ>

2)

-Ναι;

-Καλημέρα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα νέα μας πακέτα ίντερνετ.

-Βεβαίως, αφού όμως πρώτα σας ενημερώσω και εγώ για το νέο κομμάτι που συνθέτω αυτόν τον καιρό και θα κυκλοφορήσει σε CD τον επόμενο μήνα

(έβαλε τα γέλια η τηλεφωνήτρια και το κλείσαμε φιλικά)

3)

-Ναι;

-Σας τηλεφώνω από τη τάδε εταιρία

-Τι θα γίνει ρε παιδιά; Κάθε μέρα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; <κλικ>

και άλλα πολλά. Μιλήστε τους όπως θα μιλούσατε σε κάποιον που σας κάνει φάρσα. Εγώ τουλάχιστον αυτόν κάνω. Δεν τους αντιμετωπίζω ποτέ σοβαρά.

Α! Και κάποιος με πήρε τηλ προσπαθώντας να με πείσει να αλλάξω εταιρία σταθ τηλεφωνίας, λέγοντας μου ότι θα μου χρεώνονται πιο φθηνά τα τηλεφωνήματα.

-Σε ποια εταιρία είστε;

-Στη vivodi (ήμουν τότε)

-Το ξέρετε ότι είστε στην εταιρία με την πιο ακριβή χρέωση.

-Πολύ παράξενο, μια και μέχρι σήμερα δε με έχουν χρεώσει ούτε ένα ευρώ

(λόγω του πακέτου dsl που είχα αγοράσει, που έδινε δωρεάν χρόνο ομιλίας σταθερού)

Δημοσ.

Moy'χει τυχει να με σταματαει κυπριος στο δρομο (εμοιαζε κ κυπριακη η προφορα του) και να θελει να μου πουλησει 'οπλο λαθραιο απο την κυπρο'

????!!?

Δημοσ.
Διάλογοι που έχω κάνει με τηλεφωνητές:

-Χμφφγκμφναι;

-Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! <κλικ>

Παραλλαγη:

-Χμφφγκμφναι;

(τη διακοπτω) Ναι ενταξει. 600.000 ειναι πολλα. Ποτε το μαθατε?

Ο προποτζης σας το ειπε?

Εχω κανει και χειροτερο:

Τη αφησα να πει ολο το πακετο και μετα της το εκλεισα στη μαπα. Αμα ακουω για πιστωτικες με "ευνοικους ορους" με πιανει κατιτις.

-Με την τελεντομάνασου

Απαιχτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...