Louminis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ο τίτλος τα λέει όλα. Σήμερα προσωπικά είδα μια καθηγήτρια στο σχολείο που της έφυγε το παπούτσι και έφαγε τούμπα. Εμ δε φοράμε 50 πόντους τακούνι σχολείο
Cue Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις σήμερα το είδα αλλά συνέβει χθες. Java Tech Day 07.02.06 Athens, παρουσίαση του Dr. Heinz.
DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πριν από λίγα λεπτά βγήκα απ' το κτίριο που δουλεύω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σε άλλη υπηρεσία και τι βλέπω;;!!! Κάποιος μ@λ@κ@ς είχε γράψει με αφρό σπρεϋ το πίσω παρμπρίζ ΠΑΟΚ... μαύρο κατράμι το αμάξι μου και λόγω φιμέ τζαμιού (όχι το καγκουρέ.. το όμορφο το φιμέ) έγραψε ΠΑΟΚ με τον άσπρο αφρό.. έφυγε βέβαια λόγω βροχής... αλλά άμα τον έπιανα θα τον έσκιζα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαινα, σταμάτησε σε κάποια στιγμή το όχημα, κατέβηκε κάτω και έπιασε ψιλή κουβέντα με μια κυρία (φίλη του προφανώς). Στο τέλος της ζήτησε και ένα ποτήρι νερό, το πήρε και ανέβηκε μ' αυτό στο λεωφορείο. Όλα αυτά υπό το απορημένο βλέμμα των επιβαινόντων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί αργούν να πάνε στις δουλειές τους (μαζί και εγώ που βιαζόμουν φοβερά). Δυστυχώς δε μίλησε κανένας (εγώ τους βαριέμαι τους καυγάδες).
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Περίεργο, σε ιδιωτικές γραμμές και δν κώλωσε?
1980 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 ενα ντοκυμαντερ με αυστραλοπιθηκους στην βουλη σαν να εβλεπα κερκιδες γηπεδου ηταν.
paschalia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Τετοια εχω δει απειρα καθοτι κινουμαι με το λεωφορειο κατα κυριο λογο . Τα εχουν αυτα τα λεωφορεια κτελ επαρχιωτικων πολεων . Εντιτ . προς Μανουελ κ Λουσι παει το ποστ .
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Περίεργο, σε ιδιωτικές γραμμές και δν κώλωσε? Ε όχι και ιδιωτικές. Τι μας πέρασες; Ξαδέρφια σου;
Cue Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα που είπατε για λεωφορείο. Χθες στο λεωφορείο που επέβαινα σε μία στάση σηκώνεται ο οδηγός και φεύγει από το λεωφορείο... Στο καπάκι έρχεται κάποιος από το πίσω κάθισμα και αναλαμβάνει τα ηνία.
we_will_rise Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εχτές έγινε βασικά, είχε σηκωθεί κολλητός στον πίνακα να λύσει άσκηση και ο καθηγητής ρέφτικε.. όλοι λιώσαμε στο γέλιο εκτός απ'αυτόν.......
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Στο καπάκι έρχεται κάποιος από το πίσω κάθισμα και αναλαμβάνει τα ηνία. Εμ, αυτά είναι. Ρεζέρβα-οδηγός. Τι ρόδες πάτε και μου βάζετε; όλοι λιώσαμε στο γέλιο εκτός απ'αυτόν....... Μήπως βρισκόταν στην ακτίνα δράσης του αερίου;
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Manuel, στη Λάρισα ιδιόκτητα δν είναι τα λεωφορεία?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 τι θα πει αυτό; Δε γνωρίζω κάτι. Τι σημασία έχει όμως; Αν είσαι μονοπώλιο, κάνεις ότι θέλεις.
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 σε μενα πάλι, στη Θεσσαλονίκη, επι της Μητροπόλεως ενώ είμουν στο λεωφορείο, πρέπει να έσβησε τη μηχανή ο οδηγός και δεν μπορούσε να την ξεκινήσει. επι 4-5 λεπτά το λεωφορείο έγερνε δεξιά-αριστερά απο λανθασμένα πατήματα κουμπιών που αφορούσαν τις αναρτήσεις του οχήματος, φανάρια άναβαν αλλα το bus εκει. λέει σε μια στιγμή κάποιος αναφερόμενος στο φανάρι: Ρε φίλε, ποιό χρώμα σε βολεύει για να φύγεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.