athkario Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Kingston Flash Disk Usb2.0 Dti/2gb Exei Κανεισ Αυτην Την Μνημη? Θελω Γνωμεσ Για Να Την Αγορασω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εχω την εκδοση για 1GB, αλλα οχι την απλη, την U3. (μισο ? ακριβοτερη λολ!!) Ναι, να την παρεις! Εχω μεινει φουλ ευχαριστημενος, ακομα και σε μηχανηματα με USB1.1 την αναγνωρισε και τα προγραμματα εξτρα που δινει με την U3 επαιξαν!
athkario Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Τι Σημαινει U3? Mhπωσ Αυτο Το Μοντελο Που Θελω Ειναι Παλιο? Αυτο Το U3 Τι Παραπανω Εχει? Απο Που Το Πηρεσ? Και Ποσο Αν Επιτρεπετε?
arisgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τι Σημαινει U3?Mhπωσ Αυτο Το Μοντελο Που Θελω Ειναι Παλιο? Αυτο Το U3 Τι Παραπανω Εχει? Απο Που Το Πηρεσ? Και Ποσο Αν Επιτρεπετε? δες εδω θα καταλαβης τι κανει.
felikas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εχω Kingston 512ΜΒ και την 2GB! Αν έπαιρνα κ άλλο USB flash, πάλι Kingston θα έπαιρνα! Μακράν η καλύτερη σχέση απόδοση/τιμή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εχει προεγκατεστημενα καποια προγραμματα, αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Αλλα ηταν το μονο που ανεφερε την υποστηριξη USB 2 HI SPEED (το άλλο ελεγε απλα USB 2). Εκανε μισο ευρω ακριβοτερα από το απλο, από e-shop
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 des ki ayto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569414 to exw apo ta xristougenna (antikatesthsa ena transcend pou vghke mapa) kai ws twra poly eyxaristhmenos. exei poly kalh taxythta, einai retractable=DEN exei kapaki (to kapaki sto kingston ths kopelas mou mas afhse xronous kai genika ta pio polla xanontai poly syntoma) kai einai olo apo metallo, to vazw sthn kwlotseph kai kathomai kai den trexei tpt. poly kalh poiothta kataskeyhs kai grhgoro. oso gia to U3 einai vasika an se voleyei, emena me voleyei poly px na trexei to skype h to firefox otan vriskomai se pc pou mporei na mhn ta exoun. yparxei mexri kai to openoffice gia U3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.