tompravi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Στο http://www.pioneerfaq.info/english/dv490.php?player=DV-490V&question=Firmwares εχει εκδοθει το νεο firmware ( Håkan V3.3 ) για το παραπανω player με υποστιριξη για ελληνικους υποτιτλους. Νοιωθω υποχρεος για αυτη την προσπαθεια και προσφορα
Byzantinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 αγόρασα εχθές από το πλαίσιο το συγκεκριμένο dvd αλλά παρότι έκανα την αναβάθμιση δεν παίζει ελληνικούς χαρακτήρες. τους υπότιτλους τους έχω σε μορφή srt. μπορεί να κάποιος να βοηθήσει τι κάνω λάθος? Ευχαριστώ
Innersense Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 καλορίζικο Byzantinos πολύ καλό φαίνεται το εργελείο. Το έχεισ συνδέσει με HDMI; Το LG δεν το βρήκες πουθενά τελικά;
Byzantinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 καλορίζικο Byzantinos πολύ καλό φαίνεται το εργελείο. Το έχεισ συνδέσει με HDMI; Το LG δεν το βρήκες πουθενά τελικά; τελικά δεν κοίταξα για το LG και πήγα κατευθείαν για το Pioneer, δεν πρόλαβα να το συνδέσω ακόμα, μόλις το κάνω θα ποστάρω
chem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μου κάνανε δώρο το συγκεκριμένο player και μου φαίνεται πολύ καλό. Το έχω συνδέσει σε μια TV CRT 21'' μέσω scart. Θέλω να ρωτήσω τους κάτοχους του συγκεκριμένου player αν έχουν παρατηρήσει μια οριζόντια μετατόπιση των menu του player προς τα αριστερά, όταν διαλέγεις RGB σήμα αντί για composite. Το παρατήρησα και με ανηύχησε γιατί το κάδρο είχε μια ελαφριά μετατόπιση προς τα αριστερά. Αντίθετα όταν από τα initial settings διάλεξα σήμα video(composite) και όχι RGB, το κάδρο ήταν εντελώς κεντραρισμένο. Για δοκιμάστε ρε παίδες και πείτε μου, γιατί έχω σκάσει. Αν είναι bug του συγκεκριμένου μοντέλου ok, αλλά αν συμβαίνει μόνο σε μένα...... Ευχαριστώ πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.