tractioner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σορρυ αν δημοσιευω σε λαθος μερος την απορια μου αλλα δεν βρηκα κατι αντιστιχο. Exω πειραξει κατι στις ρυθμισεις του tab mix plus κ δεν μπορω να εχω τα tabs καθε φορα που που κανω κλικ σε μια νεα διευθηνση. Δηλαδη οι διευθηνσεις φορτονονται συνεχως στο ιδιο tab,αλλα κ επισης οταν κανω κλικ σε ενα link απο μια σελιδα παλι το φορτωνει στο ιδιο tab.Help τι να ρυθμησω? Σημειωση, ειναι o portable.
toubos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πας στον firefox στα Εργαλεία>Tab Mix Plus Options και το αλλάζεις από εδώ:
tractioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 To εκανα κ παλι ανοιγει στο ιδιo τab! Εχω στα πρωτα δυο πεδια-new tad k στο τριτο-allow resised popups k δυο τσεκαρισματα ολα οκ. γιατι?
tractioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Eμενα ειναι ετσι. τΙ να πειραξω απο εδω
toubos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Οι ρυθμίσεις σου φαίνονται σωστές. Δοκίμασε, αν θέλεις όμως, να αλλάξεις τις επιλογές έτσι ώστε να ανοίγουν τα links στο ίδιο tab και στον forefox και στο tabs mix plus, πάτησε το OK και δοκίμασε αν ανοίγουν στο ίδιο tab. Μετά ξαναβάλε τις σωστές ρυθμίσεις παντού, πάτησε ΟΚ και δοκίμασε αν "παίζουν". Επίσης, αν κατάλαβα καλά,δεν πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση του firefox (2.0.0.1), καλό είναι να την βάλεις.
ANEMOS-V Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Eμενα ειναι ετσι. τΙ να πειραξω απο εδω dokimase to (new windows)
tractioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δeν μπορεσα να βγαλω ακρη den λεει να αλλαξει. μηπως μπορει κανεις να μου δωσει το link για την καινουρια εκδοση του portable?
toubos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δeν μπορεσα να βγαλω ακρη den λεει να αλλαξει. μηπως μπορει κανεις να μου δωσει το link για την καινουρια εκδοση του portable? Το link που ζητάς, νομίζω, είναι αυτό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.