tractioner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Γνωριζει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα μπορω να αποσπασω αρχειο ηχου απο μια ταινια dvd που εχω γραμμενη στον σκληρο? Π.χ. εχω το nero, to sony sound forge κ αλλα. Ποιος ειναι ο ποιο ενδεδιγμενος κ ευκολος τροπος?
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν δίνεις επαρκείς πληροφορίες. Όταν λες ότι έχεις την ταινία γραμμένη στο σκληρό, σε τί μορφή εννοείς; Image (iso, bin/cue, mdf/mds, nrg) ή την έχεις κάνει rip σε File Mode (VTS_XXXX.ifo/bup/vob);
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό ήταν το πρώτο που ήθελα να σχολιάσω και τελικά...το ξέχασα!
Powerline Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 κάνε ένα google search για DVD audio extractor
kastel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Γνωριζει καποιος να μου πει με ποιο προγραμμα μπορω να αποσπασω αρχειο ηχου απο μια ταινια dvd που εχω γραμμενη στον σκληρο? Π.χ. εχω το nero, to sony sound forge κ αλλα. Ποιος ειναι ο ποιο ενδεδιγμενος κ ευκολος τροπος? DVD Audio Ripper της Imtoo ή TRex της Pinnacle . Άλλος τρόπος είναι να μετατρέψεις την ταινία σε avi με το AutoGK και μετά με το VirtualDub να πάρεις μόνο τον ήχο. Με το δεύτερο τρόπο χρησιμοποιείς μόνο freeware προγράμματα.
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Αν η ταινία είναι σε μορφή image: 1. Κάνεις mount σε ένα εικονικό drive. 2. Με το DVD Decrypter σε IFO Mode, ενεργοποιείς το Stream Processing και κάνεις demux μόνο το audio stream. 3. Θα πάρεις ένα ac3 αρχείο, το οποίο μπορείς να μετατρέψεις με το BeSweet + BeSweetGUI σε wav/mp2/mp3/aac... Αν η ταινία έχει τη δομή VIDEO_TS καταλόγου (έχει γίνει ήδη rip με κάποιο πρόγραμμα όπως το DVD Decrypter σε File Mode): 1. Κάνεις demux το audio stream από τα αρχεία vob με τη χρήση του VobEdit. 2. Συνεχίζεις από το 3 παραπάνω.
tractioner Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Οι τυποι αρχειων ειναι mpeg file.VTS.
tractioner Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 κάνε ένα google search για DVD audio extractor Κατεβασα το εν λογο προγραμμα σε demo βεβαια κ ειναι παρα πολυ καλο κ ευχρηστο. ΤΗΑΝΧ powerline.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.