Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ Scam E-mail απο Εθνικη Τραπεζα?

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλ οποιος μπηκε σε εκεινο το site εχει κατεβει trojan στο pc tou?

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) πως το κατέβαζες μόνο αν έμπαινες με internet explorer.

Επίσης (από το newsletter που παρέθεσα σε προηγούμενο post):

Το Trojan Small.DDY είναι όμως αρκετά παλαιό και οποιοδήποτε καλό Anti Virus τον εντοπίζει. Κάποιος έχει κάνει όμως τον κόπο να στήσει όλη αυτή την επίθεση. Προφανώς στοχεύει σε συστήματα σε σπίτια που πολλές φορές δεν έχουν ενημερωμένο Anti Virus
Δημοσ.

re paidia pios leei oti den odhgei sti selida tis trapezas.afou to dokimasa kai me ebgale stin kanonikh selida tis ethnikhs trapezas kai exontas kai to nod32 update kai windows difender kai firefox.to thema einai oti opios exase xrimata ta pernei piso i oxi?

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι δεν το έκανα bold από την αρχή, ήταν ένα test για να δω αν υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα που διαβάζουν πολύ γρήγορα και χωρίς προσοχή τα κείμενα τις περισσότερες φορές. :-D

I stand corrected. :)

[...]

Και άντε, εγώ είμαι ένας απλός χρήστης του forum, εσύ ως Super Moderator, θα πρέπει να κάνεις τον κόπο και να διαβάζεις το παραμικρό (και ας βαριέσαι κι ας είναι βλακεία). Ή αν δε θέλεις να το διαβάσεις, δε θα απαντήσεις, γιατί συνήθως η γνώμη σου μετράει παραπάνω, θες δε θες! Αυτό πρέπει να κάνεις! Και στο λέω μια και έχω υπάρξει κι εγώ στη θέση σου και θα ξαναυπάρξω σύντομα ;)

Αυτά! Και πάλι χωρίς καμία παρεξήγηση, έτσι; Τίποτα από αυτά δεν το είπα με διάθεση ειρωνείας. Δε μου αρέσει να μαλώνω χωρίς λόγο! Αν υπάρχει λόγος όμως, "πετάω τη σκούφια μου"! :lol:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Θα τις έχω υπ' όψιν μου.

[...]

to thema einai oti opios exase xrimata ta pernei piso i oxi?

Τα λεφτά δεν μπορεί τα πάρει πίσω όποιος τα έχασε.

Δημοσ.
Σημερα ελαβα το ακολουθο e-mail κ υποπτευομαι οτι ειναι ακομα ενα scam mail απο τους γνωστους-αγνωστους....

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγαπητέ on- line πελάτη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τραπεζικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου δεν θα είναι διαθέσιμες το χρονικό διάστημα από 6 Φεβρουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου του 2007 λόγω τεχνικής εξυπηρέτησης του συστήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το τεχνικό τμήμα εκτελεί την αναβάθμιση του λογισμικού με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιώνσχετικών με τις on-line τραπεζικές συναλλαγές.

Αν δεν έχετε ακόμα επαληθεύσει τα στοιχεία σας για την πραγματοποίηση των on-line τραπεζικών συναλλαγών, κάντε το τώρα.

Όλοι οι πελάτες του On-line τραπεζικού συστήματός μας πρέπει να κάνουν κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσει η διαδικασία επαλήθευσης των στοιχείων του χρήστη

https://************

Αυτές οι οδηγίες έχουν σταλεί σ� όλους τους πελάτες της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Παρακαλώ ακολουθήστε τες για την αποφυγή της απενεργοποίησης του συστήματος μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του συστήματος.

Σας ζητάμε συγνώμη για όλες τις δυσκολίες και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Ειλικρινά,

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Τμήμα Ελέγχου Λογαριασμών

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2007

© 2003, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

kati paromio:

Dear Bank of America Customer,

During our regularly scheduled account maintenance and verification procedures, we have detected a slight error in your billing information. Please provide your Correct information either your account will be blocked by the bank. Please provide the accurate Old Security Question and Answer.

This might be due to either of the following reasons:

1. A recent change in your personal information ( i.e. change of address).

2. Submitting invalid information during the initial sign up process.

3. An inability to accurately verify your selected option of payment due to an internal error within our processors.

Please update and verify your information by clicking the link below:

https://www.bankofamerica.com/

If your account information is not updated within 48 hours then your ability to access your account will become restricted.

Thank you

The Bank of America Billing Department .

Bank of America, N.A. Member FDIC. Equal Housing LenderHotmail has replaced this image to help protect your privacy. Click 'Show images once or Add sender to safe list' above to display images if you trust the sender of this message.

© 2006 Bank of America Corporation. All rights reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...