danaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή ψάχνομαι για αγορά scanner, οποιαδήποτε πρόταση είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Αυτή τη στιγμή έχω HP Scanjet 4470c, του οποίου όμως οι drivers δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθούν προς vista μεριά. Οπότε, αν αποφασίσω την μετάβαση στα Vista, πρέπει να σκεφτώ και για scanner, διότι είναι από τα πλέον απαραίτητα εργαλεία του pc μου... Σας ευχαριστώ...
Voodooman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχάς, και ένα scanner των 50 ευρώ θα σου δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχω δουλέψει και ακριβά και φτηνά και διαφορές δεν είδα, τουλάχιστον στην ημιεπαγγελματική χρήση που τα χρησιμοποίησα. Κατά δεύτερον, μην είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το scanner σου είναι τελειωμένο με τα vista. Ακόμη και αν δεν δουλέψουν οι drivers των XP, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναγνωριστεί απευθείας από τα vista.
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 otidhpote se canon. exei enan fthno hp sth douleia mou kai kanei 2-3 lepta mono gia na "thermanei th lampa" enw o epishs fthnos pixma mp150 mou (psc) einai amesos kai me kalytero interface kai software an kai propersinos. den kserw gia akrtivotera hp.
danaos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχάς, και ένα scanner των 50 ευρώ θα σου δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχω δουλέψει και ακριβά και φτηνά και διαφορές δεν είδα, τουλάχιστον στην ημιεπαγγελματική χρήση που τα χρησιμοποίησα.Κατά δεύτερον, μην είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το scanner σου είναι τελειωμένο με τα vista. Ακόμη και αν δεν δουλέψουν οι drivers των XP, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναγνωριστεί απευθείας από τα vista. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα τον αναγνωρίσουν τα vista από τη στιγμή που το vista upgrade advisor λέει ότι τα vista δεν τον υποστηρίζουν...΄
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Kati pou na scannarei kai a3 kai na min ksefevgei magkes iparxei?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω εδω και 3 χροναι τον Canon Canoscan LiDE 30, με 4800x1200dpi και καθετη στηριξη αμα θες, και βιβλια παιρνει αμα θες, και σε βιστα δουλει (ασχετα οτι λεει οτι δεν δουλευει), και δνε θελει και ρευμα, παιρνει μονο από USB, και ειναι και 1,5 εκατοστο στο υψος, οχι 5-6 σαν κατι HP...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.