Προς το περιεχόμενο

Αγορασα ηχεια 5.1

anvc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An den sou douleyei na tous peis oti einai OEM kai den douleyei.. oti tha prepei na sou dosoun ipostiriksi!! Ofeiloun.. Allios allagi me kapoia alli (poles fores kai oi mi creative einai eksisou kales kai pio litourgikes!!!)

Δημοσ.

afou pires creative ixeia eisai ena vima prin tin epitixia. me ena mail stin etaireia

tha sou apantisou taxutata, tha sou dosoun lusi, kai oxi mono tha sou zitisoun sugnomi gia tin talaiporeia, tha to ennooun kiolas.

Δημοσ.
Παιδια δεν ξερω πως... αλλα καταφερα να εγκαταστησω κι εγω τους drivers! Ή βρηκα τους καταλληλους, ή απλα εγκατασταθηκαν γιατι απεγκατεστησα την παλια καρτα ηχου που ειχα!

Τωρα εχω προβλημα με τα ηχεια (οχι που δε θα ειχα :-( ).

Εχω παρει τα Creative Inspire T6100. Οι υποδοχες πισω απο το subwoofer δεν ταιριαζουν απολυτα με τα καλωδια των ηχειων... δεν σφηνώνουν δηλαδη στην υποδοχη! Εκτος απο αυτο, το βασικο ηχειο, που ελεγχω την ενταση και εχει το on/off πανω, εχει ενα λαμπακι που δεν αναβει! Μηπως ειναι χαλασμενα, αν και ειναι ολοκαινουρια ή κατι συνδεσα λαθος;

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! με σωζετε!!! :-)

OLA TA KALODIA THA SINDETHOUN PANO STO KENTRIKO (I TO WOOFER)

Apo ekei tha feygoun 3 kalodia stin karta!!!!!

Diavase to manual logika tha sta exei kai zografismena.

Δημοσ.

Το κοιταξα... αλλα απ'οτι φαινεται εκανα καποιο λαθος! Τα εβγαλα ολα και τα ξανασυνδεσα απ'την αρχη! ;-)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο forum,μην μπορεί να μου πει κάποιος τι κάρτα γραφικών να πάρω για να μην έχω πρόβλημα με 5+1 ηχεία creative?

Δημοσ.

γιατι να εχεις προβληματα με οποιαδηποτε καρτα ηχου ? παρε καρτα creative για games μια χαρα ειναι αλλα και για μουσικη..

Δημοσ.

προς anvc: πήγαινε στο "Creative EAX console" και στο tab "CMSS 3D" ενεργοποίησε την επιλογή "stereo surround". Έτσι τα mp3 σου θα παίζουν και απο τα 5 ηχεία. Έτσι για να έχεις ήχο απο όλα τα ηχεία και να είναι πιο δυνατός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...