anvc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ...αλλα δεν παιζουν! Χρειαζεται να εχω καρτα ηχου που υποστηριζει 5.1 για να παιζουν κανονικα;;;
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ...εκτός ίσως αν είναι κανένα μυστήριο μοντέλο που συνοδεύεται από «σταθμό» ο οποίος αναλαμβάνει μέσω hardware να κάνει upmixing σήματος 2.0 σε 5.1.
thes1os Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 να τα επιστρέψεις και να πάρεις αυτά που σου κάνουν. Είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την επιστροφή εφ'όσον βέβαια δεν έχεις καταστρέψει την συσκευασία. Απο πού τα πήρες?
anvc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια πηρα τελικα την καρτα ηχου creative Audigy SE Bulk αλλα εχω αλλο προβλημα τωρα. Συνδεω την καρτα ηχου, οπως ακριβως την παλια... δηλαδη κατω απο την καρτα γραφικων και επιπλεον συνδεω και ενα καλωδιακι στο aux in της καρτας. Το προβλημα μαλλον βρισκεται στη συνδεση... κατι δεν κανω καλα! Αυτο το λεω γιατι στον υπολογιστη, ενω βλεπει κανονικα την καινουρια συσκευη ηχου, την ωρα που παω να εγκαταστησω τους drivers μου λεει οτι δεν υπαρχει τετοια συσκευη συνδεδεμενη στο pc! Βοηθεια!! Ευχαριστω!!
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μου θυμίζει ένα πρόβλημα που είχε ένας φίλος πριν περίπου ένα χρόνο. Νομίζω ότι είχε αγοράσει την ίδια κάρτα με τη δική σου, επίσης σε Bulk έκδοση, πλην όμως δεν συνοδευόταν από κατάλληλο CD με drivers (παράλειψη του καταστήματος; ). Δοκιμάστηκαν διάφοροι drivers από το site της Creative, αλλά αρνούνταν πεισματικά να δουλέψουν. Ένα ακόμη από τα μυστήρια του «θαυμαστού» κόσμου των PC...;
anvc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Tι μπορω να κανω γι'αυτο; Μηπως ξερεις τι εκανε τελικα ο φιλος σου και αν δουλεψε; Εχω νευριασει απιστευτα γιατι αγορασα ηχεια 5.1 εδω και μια βδομαδα και μετα εμαθα οτι χρειαζονται καινουρια καρτα... αγορασα και καρτα και τωρα εχει προβλημα και η καρτα;;; Ελεος!! :-s
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Με google-ισμα και πολλή υπομονή, κάπου θα βρεθεί ο σωστός driver. Κάπως έτσι τα είχαμε καταφέρει. Δοκίμασε πρώτα κάποιες από τις συμβουλές που δίνονται εδώ: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=42397&view=by_date_ascending&page=1 http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=39009&view=by_date_ascending&page=1
Delirium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Kalou-kakou, dokimase tin kai se mia alli pci thira. H proti PCI synithos evgaze conflicts me vga....
dimokritos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 dokimase na tin valeis se kapoia alli pci. an den poiasei, vgale tin karta, apegkatestise kathe software pou exei na kanei me tin karta (akoma kai apo tin registry an mporeis), kai meta ksanavale tin karta. stin periptosi pou eixes prin ta ixeia stin onboard karta ixou tis motherboard, make sure oti einai disabled sto bios.
anvc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Με ενα search στο google απογοητευτηκα πληρως!! Υπαρχουν εκατονταδες ατομα που εχουν το ιδιο προβλημα κι ακομα ψαχνονται! Υ.Γ Δοκιμασα και σε αλλη θυρα pci και παλι το ιδιο συμβαινει...
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 To πρόβλημα με τη συγκεκριμένη κάρτα είναι το εξής: Δεν είναι απλώς Bulk έκδοση, είναι OEM για την ακρίβεια. Δηλαδή κατασκευάζεται από την Creative για λογαριασμό 3ων κατασκευαστών που την ενσωματώνουν σε συναρμολογούμενα από αυτούς συστήματα και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παράσχουν αυτοί υποστήριξη κάθε είδους προς τον τελικό χρήστη, χωρίς να εμπλέκουν την Creative. Αυτό το μοντέλο ακολουθείται και με πολλά άλλα προϊόντα, ακόμη και software (λέγε με Cadence***). Αυτό που δε θα έπρεπε να συμβαίνει όμως είναι να πωλείται ως ανεξάρτητο προϊόν από τα καταστήματα, χωρίς να έχουν σχεδιασεί πρώτα πως θα το υποστηρίξουν. Όσοι έχετε τη συγκεκριμένη κάρτα, καλό είναι να επισκεφθείτε το σημείο αγοράς της, να εξηγήσετε την κατάσταση και να ζητήσετε ευγενικά να σας δώσουν μία λύση, είτε με CD είτε με ένα link από όπου μπορούν να κατεβούν δοκιμασμένοι από το κατάστημα οδηγοί. *** Μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το εγκαταστήσω στο Solaris Workstation ενός καθηγητή στο uni...
Strategos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 egw simera pira tin sigekrimeni karta tin evala stin dfi-lanparty mou ultra-d, dokimasa kai tous drivers tou eshop- kai tous teleuteous tis creative epeksan kanonika, apla min ksexasis na vgaleis tous palious prin valeis tin karta pano kai logika eprepe na pigenoun 3 kalodia piso apo tin karta hxou afou exeis 5.1. Auta...
anvc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια δεν ξερω πως... αλλα καταφερα να εγκαταστησω κι εγω τους drivers! Ή βρηκα τους καταλληλους, ή απλα εγκατασταθηκαν γιατι απεγκατεστησα την παλια καρτα ηχου που ειχα! Τωρα εχω προβλημα με τα ηχεια (οχι που δε θα ειχα ). Εχω παρει τα Creative Inspire T6100. Οι υποδοχες πισω απο το subwoofer δεν ταιριαζουν απολυτα με τα καλωδια των ηχειων... δεν σφηνώνουν δηλαδη στην υποδοχη! Εκτος απο αυτο, το βασικο ηχειο, που ελεγχω την ενταση και εχει το on/off πανω, εχει ενα λαμπακι που δεν αναβει! Μηπως ειναι χαλασμενα, αν και ειναι ολοκαινουρια ή κατι συνδεσα λαθος; Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!! με σωζετε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.