Sheriff Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Γινεται να μπει ΜΙΑ καρτα γραφικων και να δουλεψει(μονη της) κανονικα στο 2ο(secondary) pci-e ενος motherboard; Το εχει δοκιμασει κανεις; Θα εχω προβλημα 'χωρου' στο motherboard γιαυτο και ρωταω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το δευτερο PCI-X ειναι συνηθως πιο χαμηλης ταχυτητας (x4, x8) και συνεπως θα χανεις σε ταχυτητα (ΕΑΝ και εφοσον γινεται να αανψει από εκει, πραγμα που δυστυχως δνε ξερω)
Sheriff Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Στο συγκεκριμενο motherboard ειναι x16 τα 2 απο τα 3. Αν εχει κανει καποιος κατι αναλογο ας μου πει! δηλ Να δουλεψει με το 2ο ( το κατω ) pciex slot του Motherboard. http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1459&l1=3&l2=11&l3=397 2 x PCI Express x16 slot thnx
JOHNX2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 stin DFI LANPARTY SLI-DR ME NFORCE 4 SLI pou eixa dokimasi na topothetiso tin 7900GTX sto 2ro PCI-XPRS epeze kanonika alla itan se 8 lines... diafora stin apodosi... KAMIA !!! tora logika tha pezi kai stin asus... den brisko logo na min litourgi...
sa3rdna Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα στην ASUS M2N32 SLI Deluxe που έχω δουλεύει κανονικά στο 2ο slot, τώρα στη δικιά σου δεν ξέρω αλλά φαντάζομι ότι θα δουλεύει. πάντως καλού κακού πρίν την βάλεις ψάξε καλά στο manual, αν μπορεί να λειτουργήσει θα το λέει εκεί, τουλάχιστον στο δικό μου το λέει.
tolis86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 και 4χ να ηταν δε θα καταλαβαινες διφορα... σε ενα ριβιου μιας asrock δε θυμαμαι μοντελο η οποιοα εχει και agp 8x και pci-e 4χ οι διαφορα της pci-e 4x με μια αλλη μομπο με 16χ ηταν μηδαμινη.
GoMaR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια τι λετε τωρα ;;;; Εγω στην DS4 το ειχα στο main slot και μου γυρναγε στο χ1 επειδη ανεβαζα ρευματα.. Οταν λοιπον μετα απο δοκιμες , αλλαξα θεση και πηγε χ4 ειδα τεραστια διαφορα σε aquamark kai 3dmark!!! μα , μιλαμε τεραστια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.