Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας!!!

Το τραβάνε απ'τα μαλλιά τόση ώρα! Στην κανονική ευροβίζιον μέσα σε μια ώρα ξεπετάνε 24 τραγούδια και εδώ χρειάζονται 2 για να επιλέξουν ανάμεσα σε 3!!! :shock:

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η ερτ παντως εχει μια ειδικοτητα στο να διοργανωνει ηλιθια,πανακριβα πανηγυρια που δεν αποσκοπουν πουθενα,πρεπει να της το αναγνωρισουμε αυτο..

Δημοσ.

Όλοι λοιπόν το ξέρανε το αποτέλεσμα, όπως είπαν Μπακοδήμου, Σεργουλόπουλος, Καπουτζίδης και Μακρυπούλια on stage και o Σαρμπέλ θα μας εκπροσωπήσει στο Ελσίνκι!!! :shock:

Δημοσ.

πάντως ρε παιδεία οι έλληνες είμαστε λιγο κοιμισμένοι ε? Πέρυσι πώρωση να πάει με αυτή την μπαλάντα στην Eurovision ενώ τα αλλα 3 κομμάτια ηταν πολυ καλα τουλάχιστον εγώ τα ξανά άκουσα πολλές φορές ενω το everything έκλεινα τα αυτιά μου. Φέτος με τον φόβο μπαλάντα και δεν είναι ελληνιδα η τάμπτα μας καψανε πάλι.

Αντε του χρόνου πάλι.

Που σε ελενα να πας με το mambo να πάρεις 300βαθμους.

Δημοσ.

ΧαΧΑχαχαΧΑΧΑχαΑΑΧΧΑΑαααχ

ΧΧΑΑΑΑΧΑ!!!!

Οτι πιο γελοίο είχαμε στην εγχώρια παραγωγή <<καλλιτεχνών>> θα στείλουμε... και η Μπαζαντάκου πιο σοβαρή είναι από αυτό το πράμα.. :roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

Hmarton Παιδια...

Yassou Maria?! Διεθνες ρεντικολο θα γινουμε...

Απο 24-25 θεση...

Οποιο και να στελναμε δηλαδη... Φετος ηταν απιστευτα χαμηλο το επειπεδο

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να πάμε για ύπνο ήσυχοι τώρα,τι κάνει ο μαλάκας ο Εισαγγελάτος;ασχολείται με τα κομμωτήρια και το έθνος βουλιάζει στην παρακμή!

Φτάσαμε στο ανώτερο επίπεδο ανυποληψίας με το σούργελο-ξεφουσκωμένη Σαμπρέλα. :evil: :evil:

Δημοσ.
ΧαΧΑχαχαΧΑΧΑχαΑΑΧΧΑΑαααχ

ΧΧΑΑΑΑΧΑ!!!!

Δεν λές τίποτα...

Hmarton Παιδια...

Yassou Maria?! Διεθνες ρεντικολο θα γινουμε...

Απο 24-25 θεση...

Οποιο και να στελναμε δηλαδη... Φετος ηταν απιστευτα χαμηλο το επειπεδο

Ενώ τις άλλες χρονιές το επίπεδο ήταν πιο ψηλά... (Μην ξεκινήσω τώρα με την Βίσση)

Άπατοι θα πάμε. Αναρωτιέμαι πως βγήκε αυτός και παμψηφεί .

Έλα και ρώτα την αδερφή μου.

Δημοσ.

Παιδιά δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι αυτό,πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά με καταλήψεις στο μέγαρο της ΕΡΤ.

Ο 30leafbird τι κάνει;ακόμα με τον ξεδοντιάρη και την ντόρα ασχολείται;Ο χατζηστεφάνου το ίδιο;

Πω πωωω συμφοράαααα!!Το γέλιο και η καζούρα θα είναι μεγαλύτερη από την χρονιά του Ρακιντζή.:confused: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...