Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mandate νομιζα εννοουσες εμενα! μην παρεξηγεις μολις ξυπνησα,πιανω βαρδια στις 3 και ειμαι καπως καταλαβαινεις..

kaluteres wres gia ypno, loipon etoimazw foto cartman

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις διαβασα τους στιχους του Δαντη..Ελεος...Ξεφτιλα...Μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που εριξα την ψηφο μου στο poll...Πωπω αηδια...yassou maria σου λεει ο αλλος...ελεος..

Δημοσ.

παιδιά σήμερα μου είπαν κάτι παράξενο και δεν το πολυπιστεύεω .

Ένας γνωστός μου που παίζει στο καθημερινό deal στο οποίο μαζεύονται κάθε Δευτέρα για όλα τα επεισόδια της εβδομάδας , είχε πρόσβαση στα δίπλα studios και μου είπε ότι το show (κόσμος , τραγουδιστές κτλ ) για την eurovision που είναι να γίνει σήμερα έχει ήδη γίνει και οτι αυτό που θα δούμε σήμερα βράδυ είναι κονσέρβα . Επίσης μου είπε οτι νικητής ήταν ο Δάντης . Και οτι σήμερα απλώς θα προβληθεί για τα 090 Τηλ ευρώ .

Μου φάνηκε πολυ τρελό όχι οτι δεν είναι δυνατόν αλλά οτί δεν το αναφέρει κανένας . Τόσος κόσμος ήταν εκεί .

Και επίσης μου είπε οτι ο φερεντίνος και καλά έλεγε οτι βγήκε ο Χριστάκης και τέτοια .

Τι να πώ . Απλώς το αναφέρω .

Δημοσ.
παιδιά σήμερα μου είπαν κάτι παράξενο και δεν το πολυπιστεύεω .

Ένας γνωστός μου που παίζει στο καθημερινό deal στο οποίο μαζεύονται κάθε Δευτέρα για όλα τα επεισόδια της εβδομάδας , είχε πρόσβαση στα δίπλα studios και μου είπε ότι το show (κόσμος , τραγουδιστές κτλ ) για την eurovision που είναι να γίνει σήμερα έχει ήδη γίνει και οτι αυτό που θα δούμε σήμερα βράδυ είναι κονσέρβα . Επίσης μου είπε οτι νικητής ήταν ο Δάντης . Και οτι σήμερα απλώς θα προβληθεί για τα 090 Τηλ ευρώ .

Μου φάνηκε πολυ τρελό όχι οτι δεν είναι δυνατόν αλλά οτί δεν το αναφέρει κανένας . Τόσος κόσμος ήταν εκεί .

Και επίσης μου είπε οτι ο φερεντίνος και καλά έλεγε οτι βγήκε ο Χριστάκης και τέτοια .

Τι να πώ . Απλώς το αναφέρω .

Το να βγει ο Δάντης το θεωρώ πολύ πιθανό (αν και προσωπικά δεν

μου αρέσει το τραγούδι του), αλλά όλο το υπόλοιπο σκηνικό παραείναι

υπερβολικό. Δηλαδή το βρίσκω προκλητικό να μαζεύουν ψήφους

και η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη. Είναι και κρατική η εκπομπή.

Σκέψου κράξιμο που θα έτρωγαν, αν όντως γινόταν κάτι τέτοιο και

μαθευόταν δημόσια. Δεν το αποκλείω βέβαια και τελείως, αλλά χλωμό...

Δημοσ.

καλα για τους στοιχους τους Δαντη δεν φταίει ο Δάντης αλλα η Γερμανου, αλλα αφου εχει κερδισει ειδη μια φορα σαν μουσικοσυνθέτης τι πάει να κάνει έτσι και αλλιώς δεν έχει και καμιά φωνάρα.

Ταμτα και απο μένα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι στιμένο να παει ο Δαντης.

Δημοσ.

Οποσδήποτε tamta . Δαντης απάτη .

Και με νευριάζει η κατάσταση "εχει κερδισει ειδη μια φορα σαν μουσικοσυνθέτης"

που το αναφέρουν παντού ( Δεν το λέω για σένα Strategos , εσύ καλά τα λες) .

Δλδ τι σημαίνει αυτό ? Ο μηχανικός της ferrari στη f1 είναι καλύτερος οδηγός απο τον Shumacher ? Μπορούμε να το πούμε αυτό ?

Δημοσ.

εσενα δλδ η φωνή τώρα του Δάντη σου άρεσε; Γουστα ειναι αυτα, αλλα τι το συζητάμε αφου ειναι κανονισμένο να παει ο Δάντης.

Δημοσ.

Όλοι μια απάτη είναι απόψε!

Τι μαμακίες είναι αυτά που μας δείχνουν απόψε; Δεν ντρέπονται λιγάκι;

Δημοσ.

εγω παντος εριξα στη ταμτα. απο τα 3 αυτο βλεπω για καλυτερο.

off topic. φίλε πως εφτιαξες τη δημοσκόπιση?που βρήκες την επιλογή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...