Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθως βλεπω οτι ο δαντης με το no madonna εχει καποια δημοτικοτητα,παραθετω τους στιχους του τραγουδιου..

LADIES AND GENTLEMEN HOW DO YOU DO

CAME HERE TO TALK ABOUT A THING SO TRUE

GOT ME HANGIN' AROUND

DRIVEN INTO THE GROUND

GOT ME CRYING

LADIES AND GENTLEMEN HOW'D YOU REACT

TELL ME ABOUT IT AS A MATTER OF FACT

I WAS ONLY THE BAIT

IN MY LOVER'S DEBATE

I'VE BEEN DYING

HAD ENOUGH

AND NOW I'M LEAVING

ELVIS HAS LEFT THE BUILDING :confused: :confused: :confused: :confused:

YOU HAD YOUR CHANCE

YOU HAD THE HONOUR

BUT BABY YOU'RE NO MADONNA

LADIES AND GENTLEMEN I'M LEAVING TONIGHT

NOT GONNA STAY AND SUFFER ALL OF MY LIFE

IF I MADE A MISTAKE

GOTTA GO FOR MY SAKE

AND CORRECT IT

LADIES AND GENTLEMEN I'M WISHING YOU WELL

IT'S TIME FOR ME TO STOP LIVING THIS HELL

I HAVE ONLY ONE HEART

TIME FOR ME TO RESTART

AND PROTECT IT

απολυτως κανενα νοημα,η ναταλια γερμανου και ο χρηστος δαντης πραγματικα δινουν ρεσιταλ βλακειας.απορω αν το εγραψαν οι ιδιοι ή τα πενταχρονα ανηψακια τους, καθως τετοιο επιπεδο δημιουργιας και καλλιτεχνικου οιστρου εχω να δω απο το νηπιαγωγειο! αν επιλεγει, θα γελασει και το ποικιλοχρωμον εριφιον!! πιστευω ακομη και η εφη θωδη θα ειχε καλυτερη τυχη στο διαγωνισμο!

και εις ανωτερα...

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mou arese polu tou Danti to exw akousei para polles fores:-D an kai xalastika ligo me tous stoixous exei wraio rytmo

Twra gia tous allous ti na pw den mou aresan katholou.Akou ekei yassou maria :shock:

Δημοσ.
mou arese polu tou Danti to exw akousei para polles fores:-D an kai xalastika ligo me tous stoixous exei wraio rytmo

Twra gia tous allous ti na pw den mou aresan katholou.Akou ekei yassou maria :shock:

Καλά αυτό με τους αγγλικούς στοίχους από Καρα-έλληνες στοιχουργούς έχει καταντήσει γελοίο. Ακόμα θυμάμαι το "every day I can't resist" από το shake it και τα -icious από το no1

Δημοσ.

kata me.. i eurovision den exei na kanei me piotita stixon ,para me rythmo - dynami - parousiasi - emfanisi - kai ti sygkekrimeni stigmi.

p.x an i anoula tin perasmeni fora..den ta (epeze) toulaxiston tha anevene se kalyteri thesi.

kai telika ne i eurovision eine ena panigyri - ksefantoma kai telos mpaxalo..

i piotiki mousiki de tha eixe thesi ekei ..

Δημοσ.

sto mono pou stirizome pano sto Danth.. eine na mporesei na bgalei auto..to pathos tou pano sto ROCK ..tote kati tha parei..

pantos afou den exoume kati kalytero na dialeksoume.. ti na kanoume?

mias pou oi mpalantes de eine gia panygiria..(ora kopela i Tamta) alla..psifizo DANTH .

:)

Δημοσ.

εγω αν ψηφιζα καποιο θα ηταν αυτο της ταμτα,ειναι το πιο νορμαλ τραγουδι απ'ολα! παρολα αυτα κι εγω πιστευω ο δαντης θα βγει και θα μας κανει ρεζιλι καθως εστω και ελαχιστα αγγλικα να ξερουν οι θεατες/τηλεθεατες θα γελασουν με τη ψυχη τους! επισης σκεφτομαι να γινω στιχουργος καθως αντιλαμβανομαι οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερο ταλεντο! :-D

p.s οι μποτες(clint eastwood)του δαντη στο κλιπ,ειναι must για την εμφανιση τη 'μεγαλη' βραδια!! :roll:

Δημοσ.
παρολα αυτα κι εγω πιστευω ο δαντης θα βγει και θα μας κανει ρεζιλι καθως εστω και ελαχιστα αγγλικα να ξερουν οι θεατες/τηλεθεατες θα γελασουν με τη ψυχη τους!

θα κλαίνε από τα γέλια

Δημοσ.

Tης Ταμ τουμ το τραγούδι είναι καλύτερο από τα άλλα.

Για τον Σαμπρέλα και την βραχνοαξύριστη μαιμού τον γΔάρτη(του γούστου μας)τι να πούμε..τα χειρότερα μάλλον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...