Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα 3 είναι εξίσου άθλια, όπως ότι πάει στην Eurovision (με ελάχιστες εξαιρέσεις ίσα ίσα να επιβεβαιώσουν τον κανόνα). Ειδικά η μπαλάντα της Τάμτα(ς) (κλείνεται η Τάμτα?) ήταν πολύ προβλέψιμη. Οι μπαλάντες που πάνε στην Eyrovision είναι όλες ίδιες. Όσο για το ποιος θα νικήσει ανάμεσα απο τους 3 ε θέλι και ερώτημα. Το ιερό τέρας της μουσικής Χρήστος Δάντης, με το επικό του κομμάτι. Ρε γμτ τα τραγούδια της Eurovison είναι αποτυχίες καταδικασμένες να γίνουν σουξέ. Άντε να δούμε ποιος θα βγεί τώρα να πει ότι αυτό το αριστούργημα που ακούει στο όνομα ''No madona'' δεν είναι του Χρήστου Δάντη αλλά δικό του και το έχει κατοχυρώσει χρόνια πριν και μπλα μπλα μπλα...

P.s Το κεντρικό δελτίο ''ειδήσεων'' του Star ξεκίνησε το 3μηνιαίο αφιέρωμα στην Eurovison ή ακόμα?

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα ηθελα κανενα απο τα 3 να πανε...

Κανενα απο τα 3 δεν πιστευω θα μπορει να δικδικισει μια αξιοπρεπης θεση στην κατατξη της Eurovision....

Δημοσ.

Η Τάμτα δεν κλίνεται γιατί είναι ξένο όνομα.... Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο σε όλο το ποστ!!!! Άθλια τραγούδια και τα 3.....Αν πρέπει να διαλέξω με το ζόρι, θα έλεγα του Δάντη, γιατί είναι κάπως πιο ξεσηκωτικό..λέμε τώρα.....:???:

Δημοσ.

re paidia egw pisteyw pws afou to phrame to brabeio den thn kanoume apo thn diorganwsh na hsyxasoume afou pali xalia thesh tha paroume kanena tragoudi apo ta tria den nomizw oti mporei na kanei thn diafora,alla bebaia pote den ksereis isws trelathoun oi eyrwpaioi

Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ή πολλές ρητορικές ερωτήσεις.Καλά αυτά τα όργια οι μουσικόμπακαλόσαβουρόσυνθέτες και στιχουργοί με τις προηγούμενες προδιαγραφές με λατέρνες (μας)"δουλεύουνε"?Σε ποιά εποχή ζούνε?Αναγκάζομαι στο χώρο εργασίας μου να ακούω τα διάφορα ντιριντάχτα,ποπ(έσκασε η τσικλόφουσκα)και ότι άλλον αχταρμά έχουν φτιάξει.Ακούω μόνιμα samples και loops από τότε που βγήκαν οι λάσπες.Έλεος ρε φούστη μου.Ρε σεις μπακάληδες κοιτάχτε ρε παραέξω λίγο να δείτε σε τι επίπεδα έχει φτάσει η μουσική.Ακόμα και η House των 80- 90 είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με την σαβούρα που μας πασάρει ο κάθε μπούλης.Ξεκολλήστε ρε ντουγάνια από το cd με τις λούπες που σας έδωσαν.Ακούστε και λίγο παραέξω.Σε συνέντευξη του Σαμπρέλ."Το τραγούδι θα είναι ένα μείγμα ποπ,ελληνικής μουσικής,λάτιν,τζατζίκι,τυροκαφτερή και άλλα κρεατικά".DANTES:Εγώ μπήκα για ν'ανεβάσω τον πήχη¨.ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.Για την Τάμτα: Πιτσιρικαρία ΟΛΕ.Διάβασα κάπου ¨ροκ¨για τον Δάντη.Ο Μαργαρίτης είναι πιό Ροκερ από το τον κύριο ΣΠΑΣΙΜΠΑ.Δεν στέλνουνε καλύτερα καμιά μπάντα της γειτονιάς μπας και ακούσουμε λίγο καλή μουσική,ή ακόμη καλύτερα μία ζεμπεκιά του Σφακιανάκη και χεστήκαμε για την θέση που θα πάρουμε.Τουλάχιστον θα γουστάρουμε καμιά στροφή.Όταν ανακατεύεις τα σκατά αρχίζουν και βρωμάνε έλεγε κάποιος παλιός.Ψηφίζω για την ευρωβιζιών John Digweed-Hevent Scent

Δημοσ.

Και για τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά Γειά σου Μαρίκα.Για μένα δεν υπάρχει κακή μουσική.Τα πάντα είναι μουσική.Από την κουδούνα της τρελλής (cowbell)μέχρι και το κουτάλι που βαράει την κατσαρόλα.Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε εποχή που τα ναρκωτικά ποιάναν τόπο από μουσικής δημιουργίας και μόνο και τώρα τζάμπα παει η κόκα.

Μία ακόμη πρόταση:Fear of the dark - Iron Maiden.Που μου βγάλαν και τα σούργιελα με το φρέντυ κρούγκερ makeup μέταλλα,ρόκερς.Εσείς που έχετε τα μηχανάκια της ΑΓΒ κλείστε τα την ώρα του ¨ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ¨ να γράψει 0 το κοντέρ μπας και ησυχάσουνε οι αυτάρες μας.

Δημοσ.

Άκουσα το όνομα μου... Με φώναξε κανείς; conf.gif

Όταν έγινε η παρουσίαση των κομματιών, στου Δάντη κόλλησα! Όλα όμως έχουν βρε παιδί μου ένα μπέρδεμα... χωρίς προηγούμενο! Το τραγούδι του Σαρμπέλ, έχει πατήσει επάνω στο 'Ζιγκολό' της Παπαρίζου, το τραγούδι της Τάμτας το έγραψε ο Τερζής που ήταν ο δημιουργός του I Would Die For You που είπαν οι Antique... που ήταν το ντουέτο γκρουπ της Παπαρίζου... Το τραγούδι του Δάντη το έγραψε ο Δάντης με την Γερμανού που έγραψαν το My Number One της Παπαρίζου!!!

Γιατί δεν στέλνουν για μια ακόμη φορά την Παπαρίζου... γιατί όλες αυτές οι διακλαδώσεις μ'εχουν μπερδέψει την γυναίκα; wacko.gif

Δημοσ.

ψηφιζω δαντη γιατι εχει πιασει τον παλμο της διοργανωσης και ειναι και ωραιο τραγουδακι.θα ηθελα παντως να πηγαινουν και καθαρα ελληνικα τραγουδια στην γιουρο...

Δημοσ.

Δάντης δαγκωτό.

Πρώτα απόλα το τραγούδι έχει τέλειο ρυθμό. Ότι ακριβώς χρειάζεται για Γιοροβίζιον. Οι μπαλάντες δεν τραβάνε και πολύ... είδατε πέρυσι τι πάθαμε... και ας ήταν η Βίσση.

Της Τάμτα μπορεί να πλησιάζει αυτό το παραδοσιακό τραγούδι με το οποίο είχε συμμετασχει το FYROM αν δε κάνω λάθος, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μπαλάντα. Δεν θα πάρουμε και την καλυτερη θέση.

Του Σαρμπέλ είναι απλά αίσχος. Προσωπικα δεν μου αρέσει καθόλου.

Όπως και να το κάνουμε η Γιοροβίζιον θέλει ρυθμό, ντιριντάχτα, χορό και μια ωραία σκηνική παρουσία. Με ένα καλό χορευτικό, πιστεύω θα εχουμε μια πολύ καλή θέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...