Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τι κάθεστε και ασχολήστε ρε παιδιά...Χωρίς παρεξήγηση, δεν θέλω να δείξω ίχνος εξυπνάδας, αλλά πολλά λεφτά για το τίποτα ρε παιδί μου...

ti koble3 einai auta re?borei na min saresoun alla pisteuw oti prepei na upostiri3oume tous ellinares pou 8a mas antiproswpeusoun p.x sarbel kai tamta(?)

lololol

Δημοσ.

Λοιπόοοον,έχουμε και λέμε:

1.Σαρμπέλ

Με τίποτα.Κατά κανόνα οι βλαχορικιμάρτιν (βλέπε Κωνσταντίνο Χριστοφόρου το 2005) πάνε άπατοι στη Eurovision.Το τραγούδι είναι εντελώς εκτός του κλίματος του διαγωνισμού.Προσωπικά δεν άντεξα να ακούσω πάνω από 30 δευτερόλεπτα...Συγνώμη Σαρμπέλ αλλά μη βγεις παραέξω για θα πέσει γιαούρτι.Άκου εκεί Yassou Maria... :)

Προβλεπόμενη θέση,16ή με τελευταία...

2.Χρήστος Δάντης

Που πα ρε θείο;Αφού πέρασες από 40 διαφορετικά είδη τραγουδιού κατά τη διάρκεια της καριέρας είπες να πάς και στη Eurovision για να συμπληρώσεις; Το τραγούδι απελπιστικά μέτριο.Από ότι φαίνεται ο Dante (:mrgreen: ) προσπαθεί να θυμηθεί τις όποιες rock στιγμές του μπας και συγκινήσει κανέναν που να ψήφισε τους Lordi πέρισυ.Καλύτερα να δει το διαγωνισμό από το σπίτι του...

Προβλεπόμενη θέση,16ή με τελευταία...

3.Τάμτα

Εδώ είμαστε...Νέα,όμορφη κοπέλα,ότι ζητάει η Eurovision πάνω-κάτω.Το τραγούδι συμπαθητικό αλλά είναι κάπως "ήρεμο".Με κάποιες αλλαγές θα μπορούσε να πάει καλά.Αφήστε που αν προκριθεί και η Γεωργία στον τελικό τσιμπάμε αυτομάτως άλλο ένα δωδεκάρι... :-D

Προβλεπόμενη θέση,6ή με 12ή...

Δημοσ.

Λοιπόν αφού τα άκουσα μερικές φορές προσεχτικά, έβγαλα τα παρακάτω (προσωπικά) συμπεράσματα:

1. Δάντης

Προς μεγάλη μου έκπληξη, είναι το χειρότερο απ'ολα. Και εγώ είμαι ροκάς (σε ροκάδικο group ανήκω) αλλά αυτό είναι άθλιο. Οι στίχοι είναι για τα πανηγύρια (Γερμανού ofc), οι μουσικές αλλαγές δεν κολλάνε (η γέφυρα μετά το ρεφρέν, είναι άσχετη!!!) και γενικά μου θυμίζει παρακμιακό ροκ απο γρουπάκι της πλάκας στις αρχές του 1980.

2. Sarbel

Δεν είναι άσχημο αλλά σίγουρα δεν ξεχωρίζει. Όντως όπως αναφέρθηκε είναι πολύ σε στυλ Ricky Martin, οπότε δεν θα το θυμάμαι κανείς για να το ψηφίσει. Και ειδικά αυτό το Yassou Maria, θυμίζει κάτι απο SAGAPO....

3. Tamta

Μια απο τα ίδια. Καλή μπαλάντα, ωραία μουσική χωρίς όμως το κάτι το ιδιαίτερο. Θα βοηθούσε σίγουρα ακόμα μια παραλλαγή στον στίχο (καθώς τα λόγια είναι ελάχιστα) και φυσικά ένα διαφορετικό τέλος, μιας και αυτό είναι πολύ απότομο για μπαλάντα.

Συμπερασματικά, κατά την γνώμη μου η Tamta ίσως να πάει λιιιγο καλύτερα απο τους άλλους, λόγω παρουσίας και πιο πιασιάρικης μουσικής. Σίγουρα όμως, τις πρώτες θέσεις δεν τις έχουμε με τίποτα φέτος με αυτές τις υποψηφιότητες.

Δημοσ.

τιποτα ολα ειναι αθλια και γενικα η γιουροβιζιον ειναι μια μεγαλη μ@λ@κι@ που στην Ελλαδα ειναι πρωτο θεμα στα δελτια ειδησεων...............

Δημοσ.

νομιζω απο τα τρια λογικα του δαντη θα παει καλυτερα. την κοπελια την θαψανε με το κοματι.αυτο για τον μορισευ πολυ κουλο.

Δημοσ.
τιποτα ολα ειναι αθλια και γενικα η γιουροβιζιον ειναι μια μεγαλη μ@λ@κι@ που στην Ελλαδα ειναι πρωτο θεμα στα δελτια ειδησεων...............

Ακριβώς έτσι!!! Αλλά τι να κάνουμε; Θα το υποστούμε κι αυτό....

Δημοσ.

Της Ταμτα μου αρεσε πιο πολυ απο τα 3. :)

Σιγουρα δεν ειναι τραγουδι για την Eurovision

μιας και εκει παιζει πρωτα ρολο το θεαμα και

μετα το τραγουδι κατα την γνωμη μου...

Του Δαντη δεν μου αρεσε καθολου και

του Sarbel ηταν ενα αισχος και μισο...

Απορω: δεν υπηρχαν αλλα τραγουδια εκτος

απο αυτα να στειλουν... ; :confused:

Δημοσ.

Άκουσα του Δάντη. Μου άφησε μία αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας για τα 80s και γενικότερης ευφορίας! Στηρίζω δυνατά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...