Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το «ακόμα και ο Κορκολής» μου φαίνεται κάπως υποτιμητικό... rolleyes.gif

Μπορεί να έχει γράψει 5 πράγματα εμπορικά, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ καλός συνθέτης.

Για Eurovision όμως δεν ξέρω αν θα ήταν εντάξει...

Εγώ επιμένω πάντως. Άμα δεν στείλουμε Rotting Christ να κάνουμε τη διαφορά, δε λέει. tongue.gif

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υποτιμητικό ;;;...όχι..."παρεξήγησης"....πίστεψέ με...... :-)

δεν τον υποτιμώ καθόλου....

ίσως να ήταν και εκφραστικό λάθος....

απο ότι θυμάσε και στο game τον τίμησα τον Κορκολή....

και...για να δώσω συνέχεια απο εκεί που τελειώνεις...

τελικά πρέπει να δώσουμε βάση στο να κάνουμε την διαφορά και να δείξουμε οτι υπάρχουμε μουσικά (δεν μιλάω για παραδοσή, μπουζούκια κλπ.. αυτά ενοούνται )

Να θέσω και ένα άλλο ερώτημα....πώς θα σας φαινόταν να συνδεόταν το Φεστιβάλ Τραγουδιού με την Eurovision .;;;;

...στον τελευταιό διαγωνισμό προσωπικά βρήκα πολλά τραγούδια που θα μπορούσαν άνετα να σταθούν και να κάνουν την διαφορά και στην eurovision...

Δημοσ.

φοβάμαι πως τότε θα έχανε την όποια "αγνότητα" έχει ως φεστιβάλ τραγουδιού και θα έμπαιναν κ άλλα στη μέση λιγότερο σχετικά με τη μουσική..

Δημοσ.

ίσως...αλλά μιλάμε πάντα για πρωτο εμφανιζόμενους.....αλλά θα μου πείς....οι μάνατζερ και οι δισκογραφικές θα τους έκαναν όλου προτω εμφανιζόμενους.....

Δημοσ.

Μπα AFANIS αμά μπλέξει με "Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης", δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Φαντάζεσαι το "ζαμπόν χωρίς λιπαρά" στη eurovision???

Θα μας πάρουν με τις πέτρες!!

Στα περσινά υπήρχαν κανά 2 καλά κομμάτια, αλλά αυτό που κέρδισε δεν θα το βλεπα με τίποτα στη eurovision... Αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Edit: Και σ'αυτό που μόλις γράψατε έχετε απόλυτο δίκιο... Τσαλίκη και Μάρω Λύτρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε στο καημένο το φεστιβάλ...

Δημοσ.

Εγώ επιμένω πάντως. Άμα δεν στείλουμε Rotting Christ να κάνουμε τη διαφορά, δε λέει. tongue.gif

Συμφωνώ αλλά οι Nightfall μου φαίνονται ιδανικότερη επιλογή.

Δηλαδή οκ, το Diva Futura χαλαρά έβγαινε πρώτο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα γούσταρα να βγούν πρώτοι τίποτα Marduk να τους ξεφτυλίσουν, να τους πουν και ένα "fu** you all" και να σηκωθούν να φυγουν.

τάρα θα μου πεις πως ειναι δυνατον να πανε τετοια συγκροτηματα εκει αφου ξερουμε και τι στέλνουν αλλα και ποιοι ψηφίζουν και καλα. αλλα λέμε τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...