Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δικαια και αξια νικητρια η Σερβια...

Μου αρεσε η Σερβια, η Λευκορωσια, η Μολδαβια και η Φινλανδια που δυστυχως πατωσε...

Μπραβο στο Σαρμπελ, μια χαρα τα πηγε. Του χρονου παλι!

Δημοσ.

πάντως να δείτε που το τραγούδι της Ρωσίας θα έχει την τύχη του Tornero και του For Real...δέν κέρδισαν αλλά ακούγονται ακόμα και σήμερα...

Δημοσ.
....επισης....ποσο ηλιθιοι ειναι ολοι αυτοι στην ΕΡΤ....οτι εμφανιστηκαν οι Apocalyptica το πηρε κανενας χαμπαρι?

Ε βέβαια, μην τυχόν και ακουστεί και καμιά σοβαρή μουσική! Και οι ανόητοι, ούτε καν το ανέφεραν όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις. Μην πούμε για κάτι κοτσάνες του τύπου "πάμε στο τμπίλισι τώρα". Τιφλίδα τη λέμε κορίτσι μου. Αν είναι, να συνδεθούμε και με το Λόντον και το Μπερλίν!

Δημοσ.
πάντως να δείτε που το τραγούδι της Ρωσίας θα έχει την τύχη του Tornero και του For Real...δέν κέρδισαν αλλά ακούγονται ακόμα και σήμερα...

Συμφωνω απολυτα!μπορει ανετα να γινει το hit του καλοκαιριου!και το συγκροτημα πιστευω θα παει μπροστα,γιατι γυναικεια συγκροτηματα σπανιζουν...!

Δημοσ.

vasika emena de m arese ka8olou tis servias ligo stin arxi itan diaforetiko alla meta eurovision kai ta miala sta kagela, tis agglias to xeirotero aneta (tin exoun grameni teleios)an kai 8eoro oti i agglia exei vgalei tous kaliterous mousikous,emena pados m aresan pio poli tis oukranias(eixe xavale kai genika akougotan) kai tis gallias,telos pistevo pos i voulgaria an eixe ligo pio prosegmeno beataki apo piso 8a itan dinato komati

Δημοσ.
Ποτε παιξαν οι apocalyptica? Και τι παιξανε?

Όσο βλέπαμε διαφημίσεις, νομίζω πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία. Και ήταν ΤΕΛΕΙΟΙ!!!

Ψάξτε να το βρείτε... Κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη... Ξέρετε. tongue.gif

Μα γιατί δεν στέλνουμε τους Rotting Christ όμως; rolleyes.gif

Wastefall, On Thorns I Lay... Θα έχουμε σίγουρα 12άρια από Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία... tongue.gif

Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να στέλνουμε συνέχεια pop, latin και στην καλύτερη περίπτωση τραγούδια με μια ιδέα rock... tongue.gif

Τώρα θα μου πείτε... Αυτοί θέλουν...; Τέλος πάντως... tongue.gif

Δημοσ.
...Ψάξτε να το βρείτε... Κυκλοφορεί στα γνωστά μέρη... Ξέρετε. tongue.gif

Και στο Youtube φυσικά, τώρα το γλέπω. Πολύ καλοί!

Γιατί ρε γμτ δε γίνεται κανένας διαγωνισμός Eurometal, να γουστάρουμε λίγο...;

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο να στελναμε metal συγκροτημα και σε πιο alternative ειδος εχουμε συγκροτηματα που γ@@@@@ film, raining pleasure κ.α. Αλλα οντως Rotting Christ αμα στελναμε θα ειχαμε στειλει και τον original ΣΑΚΗ.

Δημοσ.

αποψή μου πως πρέπει επιτέλους να πάει ένα ποπ.....(τι φέτινο δεν ήταν πάντως ποπ) .....αλλά λίγο πιο ανεβασμένο τον πύχη....παράδειγμα τυχαίο... ο Γ.Θεοφάνους έχει γράψει αξιόλογα ποπ , ακόμα και ο Κορκολής...

Απο ότι βλέπετε δημιουργοί που ξεφέυγουν απο τα κλασσικά ακούσματα που είναι "Full" στα εφέ και στον ήχο αλα συνθεσάιζερ.....

Και που (που και που) μελοποιούν και κανέναν καλό στίχο....

Δημοσ.

Εγώ πάλι παιδιά, έχω φάει κόλλημα να πάνε οι ΜΙΚΡΟ! :-D

Νομίζω ότι ο διαγωνισμός πλέον σηκώνει και άλλα ακούσματα πέρα από τα κλασικά χαζοχαρούμενα ποπ και τις all time classic μπαλάντες.

Αφήστε που έχω βαρεθεί να ακούω κάθε χρόνο να στέλνουμε το ίδιο πάνω-κάτω τραγούδι.

Και έχω την εντύπωση ότι οι ΜΙΚΡΟ παλιότερα είχανε δηλώσει φαν του θεσμού, οπότε γιατί όχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...