Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά η Eurovision είναι ο καλύτερος gay trash διαγωνισμός που πιστεύουν ότι τραγουδάνε...! Για μένα τώρα είναι η στιγμή της απόλαυσης γιατί πριν κάθε διαγωνισμό η Eurovision γίνεται ξαφνικά Euro, ο Sardelas μεταλλάσσεται σε Πατουλίδου και μετά τα χάλια τα μαύρα ο διαγωνισμός ξαφνικά γίνεται πανηγυράκι. Μου φαίνεται είμαστε όλοι για τα πανηγύρια, αλλά όταν τα έλεγα εγώ βγήκαν αμέσως να με πούνε φιλόσοφο... Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι...!

εγώ σαν πτωχός το πνεύματι σου λέω πως κάθετι που έχει να κάνει με την τέχνη τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ακόμα είναι ένα πανηγύρι......

άλλα είναι μεγάλα....και άλλα είναι μικρά.....αν σκεφτούμε όλα τα πανηγύρια -μικρά κ μεγάλα- που συμβαίνουν στην χώρα μας ....και όχι μόνο και αποφασίζαμε να τα καταργήσουμε....θα ήμασταν μέσα στην απόλυτη μιζέρια....

αν τώρα θεωρείς πως επειδή έχουν πάρει μέρος gay trans (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες περιπτώσεις......) η eurovision έχει γίνει """ο καλύτερος gay trash διαγωνισμός που πιστεύουν ότι τραγουδάνε"""

μάλλον θα πρεπει να πάς να δείς κάποιο gay festival...(διοργανώνονται άπειρα)....ή κάποια trash cult κλπ. φεστιβάλ...για να δούμε και να συγκρίνουμε......

Δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο φίλε μου...αλλά και το γκρίζο

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αρμενια παντως ειχε χ100, και ο ανταγωνισμος φετος ηταν πολυ μεγαλος εμενα πχ μου αρεσαν και αυτοι που λεγανε για τους βρικολακες και ουταν καν περασανε παλι μπραβο στην σερβια και στην ευρωπη που κρατησε ψηλα το θεσμο.

Δημοσ.

Μπράβο στην Σερβία και στις χώρες που πάνε με στοιχεία της χώρας τους.

Όπως είπε και ο Θεοδωράκης, πλέον δεν καταλαβαίνουμε ποιας χώρας είναι το κάθε τραγούδι!

Δημοσ.

Το κομματι της Σερβιας ηταν σιγουρα ενα απο τα τρια καλυτερα (μαζι με αυτα της Βουλγαριας και Μολδαβιας). Αυτο ομως που και παλι ειδα, ηταν οι λεγομενες συμμαχιες.....κατι που στην Eurovision της Αθηνας, η Ευρωπη εκανε την υπερβαση και ψηφισε ετσι οπως επρεπε, περα απο αυτες δηλαδη....πιστευω οτι αυτο κατι λεει. Οσο για το Sabrel, τυχερος ηταν...

Για την πρωτια της Σερβιας, θα πρεπει να γινει μαθημα οτι δεν μετραει η εξωτερικη εμφανιση και το ποσα 'δειχνω' στον κοσμο αλλα η φωνη και το συναισθημα που εχει ο καθε καλλιτεχνης στην αποδοση του τραγουδιου του.

αααα και κατι ακομα...αλλους παρουσιαστες απο αυτους την Βλαχοδημου καιι τον Παιρνολοπουλο δεν ειχαμε που τολμησε και εκανε κριτκη για τον Ολλανδο παρουσιαστη....μαλλον ζηλεψε....

Δημοσ.

Πρώτη φορά φέτος που δεν είχα ακούσει κανένα κομμάτι, μέχρι τα ημιτελικά. Όταν άκουσα το τραγούδι της Σερβίας, τρελάθηκα. Απίστευτα μελωδικό, ωραία μουσική, φοβερή φωνή και μια σκηνική παρουσία ανάλογη. Δε λέω, εκτός κλίματος eurovision, έτσι όπως έχει καταλήξει, αλλά δεν παύει να είναι ένα πανηγύρι, όπως λένε όλοι, και πανηγύρι χωρίς τραγούδι δε γίνεται. Ε, το φετινο πανηγύρι είναι λίγο, down, πως να το κάνουμε; Προτιμούσατε το απερίγραπτο... πράμα της Ουκρανίας; Δεν με πείραξε η εμφάνιση, αλλά το ότι αυτό δεν ήταν τραγούδι, είναι πολύ απλό. Χάρηκα που φέτος ξεχώρισαν λίγο ή πολύ όχι τόσο παραδοσιακές χώρες του θεσμού, βλ. Μολδαβία, Γεωργία -φοβερό κομμάτι-, Βουλγαρία.. Πρώτη φορά, μετά το Νο.1 που συμφωνώ με το αποτέλεσμα, καιρός ήταν. Α, ναι, όσο για το δικό μας, για τέτοιο τραγουδάκι μια χαρά πήγε. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Άντε, και του χρόνου!

Δημοσ.

καλα πηγε, αφου περασε τη βισση....

αλλα ρε παιδια...

καλα εμεις στην 7η...

ενω η τουρκια στην 4η?

δε το παω εθνικιστικα...

αλλα το τραγουδι τους το ελεγες τουλαχιστον λιγο κατωτερο απο το δικο μας...

και πως πηρε τοσο μεγαλη διαφορα?

πολλες ψηφισανε μονο τουρκια και οχι εμας.... και αρκετες που ψηφισαν και τις δυο, εμας μας δωσανε λιγοτερους βαθμους...

δλδ με κατι τοσο αμεσο μετρο συγκρισης, σαν τυπος τραγουδιου...

δεν τα πηγαμε και τοσο καλα...

p.s. φαση ειχε μεχρι το 1/3, που η αγγλια ειχε 0 βαθμους...

:P

Δημοσ.

σιγουρα η Τουρκια πολυ κατωτερη απο εμας

για την ουκρανια τι να πει κανεις ?

η τουτσι απο το χαλκουτσι

ΕΜΕΤΟΣ

Η Aγγλια με το διαφημιστικο της british Airways και πολλα πηρε

Η πλακα ειναι οτι και καλα εχει την καλυτερη γλωσσα που την κλεβουν ολοι και παντα βγαινει πατο

Δημοσ.

bscap0007bv4.th.jpg

ύστερα από το καμένο χαρτί-κρυφό άσσο a.k.a. τραβέλι με τη Ντάνα

τώρα χάσαμε και το κρυμμένο άσσο a.k.a. les bos.

bscap0007tb8.jpg

Δημοσ.

To μεγαλύτερο σοκ ήταν οι τρελοί βαθμοί που έπαιρνε το απόβλητο βόθρου της Μυκόνου,η Ουκρανική συμμετοχή.

Μάλλον κάποιοι θέλαν να εξευτελίσουν την γυρωβίζιον και ψήφιζαν ότι πιο γελοίο υπήρξε στον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια,ή <<αυτοίΠουΔενΖευγαρώνουνΑλλάΠληθαίνουν>> έχουν αυξηθεί σε τρομακτικό αριθμό :neutral:

Την Σερβία είμαι σίγουρος την ψήφισαν γυναίκες που που τις κοιτάει μόνο ο ήλιος και οι κωφοί ανά την Ευρώπη.

Οι Βουλγαρία ήταν η καλύτερη χωρίς να χρησιμοποιήσει ορδές ξέκωλων όπως πολλές συμμετοχές.

Ο Sabrel(όπως λέμε Gonidis,Notis...)μου άρεσε επικίνδυνα στο σημείο που μπήκε το μπουζούκι(και μόνο),μάλλον με βάρεσε η αφύσικη ζέστη!

Συγκλονιστική ήταν η αρχή με τους Lordi..

Δημοσ.

Λοιπόν το είδα κι εγώ (τιμημένη ERT-SAT).

Κατ'αρχάς γελούσα πολύ με το σποτάκι που έπαιζε κι έλεγε με στόμφο "όλοι οι έλληνες, όπου κι αν είμαστε, ψηφίζουμε Sarbel, ψηφίζουμε Ελλάδα".

Στα τραγούδια τώρα, μου άρεσε το κομμάτι της Μολδαβίας (η εισαγωγή είναι κλεμμένη από το Burnt Offerings των Iced Earth :shock:), μου άρεσε η βουλγάρικη καραγκούνα σε trance εκτέλεση καθώς και κάτι κουφά όπως ο γερμανός που πιθανόν δεν άρεσε σε κανέναν άλλο :-P

Επίσης απόλαυση ήταν οι ποδάρες της σκοπιανής, νά'ναι καλά και της προσφέρω δωρεάν ταξίδι στο Κάιρο.

Ο Σαρμπέλ πολύ καλός αλλά με αυτό το τραγούδι πάλι καλά που βγήκε 7ος.

Επίσης καταγγέλω τα κυκλώματα και τα γεωπολιτικά συμφέροντα που δεν πέρασε η Ισλανδία στον τελικό με την απίστευτη power-poser μπαλάντα.

Τελικά οι Wig Wam παραμένουν στην προσωπική μου λίστα ως η καλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...