Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλοοοοοοοοοοοο

γιατι να μην την εβγαζαν? αξιζε

νομιζω οτι ακουσα οτι υπαρχει και με αγγλικο στιχο το τραγουδι αυτο

ειναι αληθεια?

Δημοσ.

Πράγματι άξιζε και ας μην ήταν εμφανίσιμη για τα δεδομένα του διαγωνισμού. blink.gif

Γιατί θα πρέπει να μετράει τόσο πολύ εμφάνιση σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού;

Καλύτερα έτσι. blink.gif

Μπράβο της και να τα πάει στο εξής ακόμα καλύτερα με τέτοια φωνή! blink.gif

Δημοσ.

μπραβο στην eurovision που δεν εβγαλε το κιτς αλλα την ποιοτητα και μπραβο στον sarbel που καταφερε να παρει τετεια θεση με αυτο το τραγουδι, χωρις τα προμο και τα λευτα που χαλασε η βισση για να βγει 9τη.

Δημοσ.

Πιστευω οτι οσο ποιοτικη να ηταν η Maria,δεν αξιζε πρωτη θεση.Το τραγουδι δεν ελεγε τιποτα.Γενικα φετος επικρατουσε αυτο το κλιμα του...υπνου με τα τραγουδια.Μονο οταν βγηκε ο Σαρμπελ ανεβηκαμε λιγο βρε παιδια!!Και μπραβο του του παιδιου που καταφερε τετοια θεση.

Δημοσ.

Συμφωνω.Κατι το ποιοτικο ειναι καλο να ειναι στις πρωτες θεσεις,αλλα οχι στην πρωτη πρωτη!!!!!Η Eurovision ειναι θεαμα.Και σκηνικη παρουσια και φωνη χρειαζεται για την πρωτη θεση.Δεν νομιζω να μην το ειχε καποιος απο τους αλλους διαγωνιζομενους το πακετο..

Δημοσ.
Συμφωνω.Κατι το ποιοτικο ειναι καλο να ειναι στις πρωτες θεσεις,αλλα οχι στην πρωτη πρωτη!!!!!Η Eurovision ειναι θεαμα.Και σκηνικη παρουσια και φωνη χρειαζεται για την πρωτη θεση.Δεν νομιζω να μην το ειχε καποιος απο τους αλλους διαγωνιζομενους το πακετο..

Μάλλον έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού.

Άσχετα αν κατέληξε/κατάντησε σε αυτό που πολλοί χλευάζουν.

Γι αυτό χαίρομαι πολύ που ο κόσμος προσπέρασε το «φαίνεσθε» και δεν έμεινε εκεί.

Αυτό το έχουμε κάθε μέρα, σε όλα τα show της TV. Ας κάνουμε και κάτι διαφορετικό. blink.gif

Δημοσ.

Ναι αλλα το διαφορετικο να ειναι κι ωραιο.Και προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε η Σερβια.Και η Βουλγαρια ειχε κατι το διαφορετικο.Τουλαχιστον για μενα που ειμαι μονο 16 χρονων και δεν εχω παρακολουθησει για δεκαετιες τη euro.Γιατι να μην βγαζαμε αυτη?

Δημοσ.

Το ωραίο είναι υποκειμενικό.

Για μένα ας πούμε ωραίο στην Eurovision δεν είναι μια όμορφη τραγουδίστρια.

Όταν πρόκειται για μουσική το ωραίο έχει να κάνει με το feeling που μου προκαλεί το τραγούδι.

Αν θέλω ομορφιά βλέπω καλλιστεία και όχι eurovision. blink.gif

Δημοσ.

Καλα οχι οτι στα καλλιστεια βρισκεις ομορφια :P Τελος Παντων,εχεις δικιο το ωραιο ειναι υποκειμενικο.Δε λεω οτι η Ελιτσα ηταν ομορφη,απλα το τραγουδι της ισως μου εκανε αυτο το feeling.Και οχι μονο το δικο της.That's it ο καθενας εχει διαφορετικα ακουσματα! :)

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι. blink.gif

Ο καθένας έχει διαφορετικά ακούσματα και όταν πρόκειται για τόσους λαούς και τόσες ηλικιακές ομάδες, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. blink.gif

Δημοσ.

εγώ που παρακολουθώ eurovision κάπως περισσοτερα χρόνια... :-) (ο παππούς).... πιστεύω πως έστω και 3 χρονια μετά ήρθε η ανταμοιβή για την αδικία με το Lane Moje στον διαγωνισμό της Τουρκίας....το χρωστούσαν...ρε παιδιά πάντως...πολύ ξενέρωμα οι "συμμαχίες".... Σερβία,Σλοβενία,Σκόπια,Βοσνία κλπ...μαζί με τις κλασσικές Βόρειες το παρακάνανε και φέτος....και εμείς δεν πάμε πίσω...αλλά άλλο μια χώρα και άλλο 5-6....

btw....η Σερβία θα αντέξει το κόστος της διοργάνωσης άραγε;;

Δημοσ.
Μάλλον έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού.

Βασικά η Eurovision είναι ο καλύτερος gay trash διαγωνισμός που πιστεύουν ότι τραγουδάνε...! Για μένα τώρα είναι η στιγμή της απόλαυσης γιατί πριν κάθε διαγωνισμό η Eurovision γίνεται ξαφνικά Euro, ο Sardelas μεταλλάσσεται σε Πατουλίδου και μετά τα χάλια τα μαύρα ο διαγωνισμός ξαφνικά γίνεται πανηγυράκι. Μου φαίνεται είμαστε όλοι για τα πανηγύρια, αλλά όταν τα έλεγα εγώ βγήκαν αμέσως να με πούνε φιλόσοφο... Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι...!

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως να άλλαξε συλλίβδιν (σικ) το κοινό που ψηφίζει στη Eurovision μέσα σε μια χρονιά το βλέπω ψιλοαδύνατο...

Τη Σερβία (παρά το ότι πριν καν να εμφανιστεί στα προκριματικά ακουγόταν ότι έχει πολύ ρεύμα) μόνο ως τρελό outsider μπορούσα να τη δω. (Κάτι σαν τους περσυνούς Lordi, μόνο που τότε μου άρεσαν εκείνοι :-D )

Τι απόδοση είπαμε είχε η Σερβία στο στοίχημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...