Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω οτι κριμα πανω απο ολα που δεν περασε η κυπρος , αλλα τελικα οσο και αν δουλευουν οι στρατηγικες η οχι..τελικα ο καθενας παιρνει αυτο που του πρεπει..

ο φιλος πιο πανω εχει δικιο..της κυπρου οπως και της βουλγαριας ηταν πολυ εντονη η διαφορα απο τα video klip τους. (αισχος το ζωντανο )!!!!!

ηταν κουραστικα ολα τα τραγουδια εκτος απο 2-3 που εκαναν καπως την διαφορα..

εκανα μονος δημοσκοπηση και επεσα μεσα στα 6 απο τα δεκα.

βουλγαρια ,λευκορωσια, σλοβενια, γεωργια, μολδαβια, τουρκια,..και τις αλλες τις φοβομουν λογο συμμαχιας.

τελικα στο τελος βλεποντας ολα τα τραγουδια και του τελικου..πιστευω ο σαρμπελακος μας θα παει καλα μες στην 5αδα τον βλεπω..οσο για την πρωτια.... Ρ Ω Σ Ι Α ! ! τα κοριτσια ειναι θεες!!!βεβαια για την eurovision μιλαμε και τιποτα δεν ειναι σιγουρο

καλη επιτυχια στον σαρμπελ ειτε μας αρεσει η οχι..

για την ελλαδα ρε γαμωτο!!!

Δημοσ.

Το ότι συμφωνώ με τον tomypapa είναι αυτονόητο... Βέβαια δεν νομίζω πως συμβαδίζουν οι απόψεις μας με πολλούς.. Επίσης παραξενεύομαι πάρα πολύ την τόση απήχηση που έχει σε αυτό το forum στο οποίο θεωρητικά τα άτομα που παίρνουν μέρος είναι πιο "διαλεγμένα" μιας και δεν είναι forum που απλά μπαίνει ο καθένας να πει τη βλακεία του... Δεν έχει νόημα α γράψω κατεβατό, το είχα κάνει περσυ, ψάξτε να το βρείτε αμα σας ενδιαφέρει...

Σήμερα με το που ξύπνησα όμως και μπήκα στο in.gr να δω τι γίνεται έπαθα και άλλο ένα εγκεφαλικό... Εκτενέστατο αφιέρωμα στους ημιτελικούς της Eurovision με πρώτο τίτλο "Η Κύπρος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision" (πολύ που μας ένοιαξε δηλαδή...). Και όλα αυτά που? Στην κατηγορία "πολιτισμός" φυσικά, μαζί με άλλα....ισάξια....νέα όπως "Ύφασμα 2.700 ετών βρέθηκε σε ανασκαφή στο Αργος", "Βραδιές φλαμένκο στο θέατρο Λυκαβηττού στις 4 και 5 Ιουνίου", "Δεν κατόρθωσε το υπουργείο Παιδείας να αποκτήσει χειρόγραφα της Επανάστασης του '21", "Ο προγραμματισμός του Εθνικού Θεάτρου για την επόμενη σεζόν" και πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα πράγματα...

Το να φτάσουμε να θεωρεί το μεγαλύετρο ελληνικό ειδησεογραφικό portal την Eurovision πολιτισμό το θεωρώ απλά κατάντια.....

EDIT:

[b']για την ελλαδα ρε γαμωτο!!![/b]

Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις...

Δημοσ.

Steven τα ειδησειογραφικά πρακτορεία ότι πουλάνε θα γράψουν γιατί αν δεν το πράξουν θα τους φάει η μαρμάγκα και λίγοι θα είναι αυτοί που θα αναπολούν την ποιότητα εργασίας τους. Εγώ δεν έχω καμία απαίτηση από ένα μέσο ενημέρωσης που επιλέγω, έχω απο ένα μέσο ενημέρωσης που το πληρώνω χρόνια τώρα αναγκαστικά, να προάγει τον Ελληνικό πολιτισμό. Αλλά όπως βλέπει και στο σχόλιο που παραθέτω παρακάτω απο ένα παλικάρι καταλαβαίνεις ότι εμείς οι ίδιοι εκμαυλίζουμε τον πολιτισμό μας και την κληρονομιά μας

για την ελλαδα ρε γαμωτο!!!

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι χαίρομαι που έστω και ένας άνθρωπος δεν ξεχνάει ότι αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα έγινε γνωστή παγκοσμίος για ανθρώπους όπως τον Καζαντζάκη, τον Ελύτη, τον Ρίτσο και για να το θέσουμε απο μουσικής πλευράς τον Θεοδωράκη, τον Σπανουδάκη και φυσικά όχι με τον Φλωρινιώτη. Εγώ προσωπικά το μόνο που προσμένω είναι ο αποκλεισμός της Eurovision απο το Υπουργείου Ποιτισμού ως Εθνική εκπροσώπηση και ας κάνει ο Δάντης, ο Sardelas και τα λοιπά σούργελα ότι θέλουν αρκεί να χρησιμοποιούν ως βιτρίνα το δικό τους όνομα. Δεν είμαι κανένας αιθεροβάμων, πάντα θα υπάρχουν σούργελα με τους υποστηρικτές τους, το μόνο όμως που απαιτώ είναι επιτέλους ένα τέλος στον συνεχιζόμενο βιασμό του Ελληνικού πολιτισμού απο τους πλέον αρμόδιους. Γιατί αυτό που με διαολίζει πραγματικά είναι ότι όλα αυτοί που κάνουν σαν τρελοί για το σκουπιδαριό της Ευρώπης μόλις τους συμφέρει χρησιμοποιούν την εθνική κληρονομιά για ώφελος τους και θυμούνται ξαφνικά την Ακρόπολη οι εθνικοσοσιαλιστές...!

Δημοσ.

Να πω και εγώ την κακία μου....βρε Ευριδίκη βρε Ευριδίκη....εκείνο το αριστερό χέρι που το κουνούσες.....προς όποια κατευθυνση υπάρχει....τι πράγμα και αυτό;;....

Μεταξύ μας πάνω απο 1 λεπτό δεν το έχω ακούσει το τραγούδι...με το που είδα την σκηνική παρουσία...ξενέρωσα....

Μολδαβία....φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε....copy απο Evanences....

Δημοσ.

φιλτατοι φιλοι μας και περιφανοι ελληνες καλα κανετε και σνομπαρετε..προσεχετε τα πολλα εγκεφαλικα και την πολυ φιλοσοφια οδηγουν στον θανατο και στην παρανοια..!!..χαλαρωστε και απολαυστε μια ακομη ηλιθιοτητα της ανθρωποτητας τρωγοντας το χαβιαρι σας και πινοντας τα ποτα σας δεν ειναι και η τελευταια λασπη που φτιαχνουμε για να παταμε...αν παλι αηδιαζετε δεν εχετε κανεναν λογο να κοιτατε η να συμετασχετε σε αυτα του ειδους event.!...δεν νομιζω καποιος εδω μεσα να θελει να μιλησει για πολιτισμο..δεν ειναι αυτο το ζητουμενο αλλωστε ουτε βγηκε καποιος με καμια σημαια να το υποστηριξει..και μην υποτιμας την νοημοσυνη οσων ασχολουνται..γιατι ολα οσα ανεφερες* για τον πολιτισμο μας ενδιαφερουν και μας κανουν περιφανους και αγωνιστες για την ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!...απλα δεν ανοικουν εδω πιστευω για το περισσοτερο κοινο..

και οταν λεω για την ελλαδα ρε γαμωτο ..οποιος το ενιωσε και ανατριχιασε επι ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, το υποστηριζω για οτι κανει η ελλαδα στη ευρωπη και στον κοσμο γενικοτερα. γιατι θελουμε προβολη αναγνωριση και οχι να μας πατανε οπως πια ειπε χτες το βραδυ η μπακοδημου τα σκοπια μακεδονια ..αισχος ..αλλα πρεπει να το αποδεχτουμε γιατι τοτε κυριε steven θα ειμαστε σαν την κυρια στα φαναρια που την πληρωνεις και πεφτει στα 4. αντε γιατι τα πηρα!! ( παω για εγκεφαλικο χα χα χα ).

τελευταια φορα που εμφανιστικα στο εξης αποσυρομαι λογο καλοκαιριου

καλο καλοκαιρι!!!!! .ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!

Δημοσ.

Καταρχήν καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

Εγώ προσωπικά ήρεμος είμαι αδερφέ μου. Μην το παίρνεις προσωπικά απλά το θέμα είναι ότι απο την στιγμή που συμμετάσχεις σε κάνει συνυπεύθυνο και μέτοχο του προβλήματος γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβες τι είπα. Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το σκουπιδαριό που ούτως ή άλλως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αρκεί να μην το πληρώνω για να διαιωνίζετε. Ας μαζευτείτε εσείς όλοι που γουστάρετε eurovision στο Σύνταγμα κάντε έναν Euroέρανο και μαζέφτε λεφτά να γίνει το πανηγύρι. Γιατί αδερφέ μου αν δεν αφυπνιστούμε ομαδικώς και καταδικάσουμε όλες αυτές τις λαμογιές μια ζωή θα κλαίμε και θα λέμε ότι εμείς που δουλεύουμε σαν τα σκυλιά όλη μέρα θα χρειαζόμασταν 3 ζωές για να μαζέψουμε τα λεφτά που θα μαζέψει ο Sardelas απο το πανηγυράκι που το βλέπεις όπως λες για να διαασκεδάζεις. Και να σου πω και κάτι για τον πολιτισμό χωρίς να θέλω να το παίξω αναμάρτητος γιατί ουδείς είναι και σίγουρα όχι εγώ. Αλλά το να χρησιμοποιώ την ίδια ατάκα της Πατουλίδου που της βγήκε απο τα σπλάχνα πέρνωντας χρυσό μετάλλιο στην κορωνίδα των αθλητικών διοργανώσεων το θεωρώ τουλάχιστον τραγικό και εξευτελιστικό για να νικήσει ο Sardelas όλα τα πουστ@ρια της Ευρώπης... Έλεος ρε φίλε να θεωρούμε την κληρονομιά μας φιλοσοφία και να ασχολούμαστε για διασκέδαση με την Eurovision...?

Δημοσ.

βρε παιδιά με ποιό ιταλικό (μάλλον) μοιάζει το τραγούδι της λιθουανίας;

πάρα πολύ μοιάζουν...

Δημοσ.

εγω θα φανω αντιθετος και +1 για γεωργία.

ο sarbel ειπε το τραγουδι του οσο καλυτερα μπορουσε καλητερα και απο την ευριδικη και την βισση που ηταν σκετη ηχορυπανση.

Δημοσ.

Ουκρανια _γαλλια τι νουμερα ηταν αυτα ?

Οι Αγγλοι διαφημιστικό σποτ εκαναν ?

Αυτη απο τη Σερβια πολυ καλη αλλα να μην τη βλεπεις

Δημοσ.

τοπ 7 μεσα απο γενικη αποψη:

ισπανια

λευκωροσια

φιλανδια

γεωργια

ρωσια

σερβία

βουλγαρια(αν και δεν μου αρεση)

και ρουμανια(αυτη δεν ηταν που περιμενε στο bus stop;)

( η σειρα ειναι τυχαια)

Δημοσ.

η ουκρανια ηταν λες και βγηκε απο το gay parade. που εισαι μεγιστε να τα πεις για αλλη μια φορα. πρεπει να σταματησουμε να κατεβαινουμε σε αυτον τον διαγωνισμο ειπαμε πανηγυρι χαβαλες αλλα οταν βαραει 60 αρια σε θεαματικοτητα και δεν βγαζω και τον εαυτο μου εξω αρχιζω και ανησυχω γιατι με το να το χαζευω και να γελαω συμβαλω στο να τα κονομαει το καναλι και να συνεχιζει να στελνει συμμετοχες που κοστιζουν πολλα χρηματα.

Δημοσ.

η αρμενια παντος ειναι ψηλα γιατι τις εδιναν βαθμους σαν ουτsider ωστε να μην τους δωσουν σε κανεναν αλλον :P .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...