Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ntropi ρε παιδια!!!!!

Εξω η Ελβετια, η Κυπρος, η Μαλτα, η Ανδορρα????????

Who the fuck ψηφιζει σε αυτο το διαγωνισμο??

Μα να περασει η αλλη που περιμενε το λεωφορειο!!! Ντροπη...

Κατι Λετονιες και κατι Γεωργιες?! Ανυπαρκτα. Ντροπη...

Καλα FYROM και Σλοβενια περασαν λογω Βαλκανιων.

Τελος παντων, σταματαω!! Αν βγουμε κατω απο 15οι δε θα εκπλαγω τελικα...

Δημοσ.

Ακόμα απορώ πως πέρασε η Ουγγαρία. tongue.gif

Και η Γεωργία επίσης, αν και μάλλον λόγω της κοπέλας τα πήγε καλά, γιατί το τραγούδι δεν έλεγε τίποτα.

Κρίμα που δεν πέρασε η Κύπρος. Από τα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν απόψε. sad.gif

Δημοσ.

Η Κυπρος πιστευω οτι την πατησε απο την εμφανιση....Ηταν πολυ χλωμοι...Περιμενα απο τον Κοργιαλα (που μας συνηθιζει σε τετοια) κανενα τρελο...

Η Ουγγαρια ηταν ενα αισχος...

Η Γεωργια ειχε καλη φωνη και τπτ αλλο

Η Λευκορωσια οπως εγραψα και πιο πανω ειχε το καλυτερο χορευτικο.

Οι Ελβετοι το χειροτερο

Ανδορα - Μαλτα ειναι μικρες χωρες , δεν εχουν support...

Για την Μολδαβια τα εγραφα...ειναι πολυ καλο κομματι .Το βιολι και το μ....κι δινουν πολλα στο τραγουδι...

Η Τουρκια δεν μου αρεσε...αλλα 75 εκ Τουρκοι απο ολο τον κοσμο....λογικο ειναι να το ψηφισανε...

Αυριο , η Φινλανδια εχει πολυ δυναμικο κομματι.Ο Σαρμπελ εχει κανει καλο promotion.Προσοχη στη Βοσνια....Το Ουκρανικο ειναι οτι ναναι...αλλα εχει τον τροπο του.Γερμανια-Ισπανια-Αγγλια...και Γαλλια μετρια πραγματα......και...

ΡΩΣΙΑ....πολυ ΔΥΝΑΤΗ με 3 κοπελες φωτια...

Δημοσ.

Κρίμα που δεν πέρασε ο Eirikur Hauksson με το «Valentine Lost»...

Μάλλον επειδή δεν ήταν κλασικό Eurovisionοτράγουδο δεν κατάφερε να πάει και στον τελικό...

Δεν ξέρω...

Σίγουρα πάντως θα είναι από τα τραγούδια που θα ακούω στο μέλλον και μπορεί να μην κέρδισε στο διαγωνισμό, αλλά κέρδισε κοινό.

Δημοσ.

Φέτος οι βασικοί πρωταγωνιστές ήταν: τα βιολιά, οι βεντάλιες, τα φτερά και πούπουλα, οι βαλίτσες και τα οδοσήματα, οι φακοί! Οι Lordi πέρσι τον γύρισαν τον διαγωνισμό στο μασκέ πάρτυ και φέτος... να τα αποτελέσματα!

Η χαρά του κιτς!

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες Μαρία, αλλά:

1. Αυτά υπήρχαν και πριν τους Lordi

2. Τα βιολιά γιατί είναι κιτς;

blink.gif

Δημοσ.

Δεν το θεωρώ κιτς το βιολάκι, απλώς η... συμμετοχή του δεν είναι τακτική και μου έκανε εντύπωση που μερικές συμμετοχές το'χαν για πρωταγωνιστή, γι'αυτό και το ανέφερα! :)

Ας περιμένουμε τώρα τον τελικό να δούμε το σύνολο!

Δημοσ.

Tης Σλοβενίας και μένα μου άρεσε πάρα πολύ. Η Σερβία θα έχει γερό αντίζηλο τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

Είναι καλό τραγούδι κι αυτό και αν κερδίσει σε σκηνική παρουσία, μάλλον θα πάει καλύτερα.

Αυτό της Ρωσίας είναι ίδιο με κάποιο άλλο... Mήπως θυμίζει σε κανέναν κάτι;

Όλα κάτι μoυ θυμίζουν ρε γμτ... Δεν είναι κατάσταση αυτή...

Δημοσ.
'Καλή επιτυχία Μακεδονία' είπε η Μπακοδήμου στην παρουσίαση του τραγουδιού των Σκοπίων στον αποψινό ημιτελικό! Και περίμενα να δω κανάν σαλονικιό καλλιτέχνη να τραγουδά!!! :roll: Τι έγινε ρε παιδιά; Το Φύρομ το ξεχάσαμε; :neutral:

A! Μόλις το διόρθωσε και είπε Φύρομ, η Μπακοδήμου! :shock:

Το θέμα είναι ότι το είπε άλλες 2 φορές στην συνέχεια..........Πάλι καλά που δεν συμμετέχει το ψευδοκράτος .......Αντικαταστήστε την Μπακογιάννη με την Μπακοδήμου στο ΥΠ.ΕΞ. xD!!!!!!!

Δημοσ.

Μου αρεσε παρα πολυ το τραγουδι της π.Γ.Δ.Μακεδονιας.Τωρα που ξεκουμπιστηκε η Κυπρος ειναι ευκαιρια να δωσουμε το 12 στη φιλη γειτονα.

Δημοσ.

Παιδιά είναι η πρώτη και ελπίζω η τελευταία φορά που θα ποστάρω για την Eurovision μιας και το βρίσκω τραγικό να ασχολείτε κανείς με αυτόν τον διαγωνισμό. Αυτό που με έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Eurovision έχει προωθηθεί σαν θέμα μείζονος ελληνικής σημασίας για την προβολή του πολιτισμού και της εθνικής μας κουλτούρας και όσο περισσότερο ο κόσμος ασχολείτε τόσο περισσότερο οι επιτήδιοι θα το εκμεταλλεύονται για να θησαυρίζουν. Μιλάμε λοιπόν για έναν διαγωνισμό στον οποίο οι "πολιτισμένες" δυτικές χώρες δεν ασχολούνται εθνικά και όλα αυτά που βλέπουμε από Αγγλία, Γαλλία κλπ αποτελούν προσπάθειες ιδιωτών που χρησιμοποιούν την σημαία της χώρας τους ενώ εμείς και οι υπόλοιπες τριτοκοσμικές Ευρωπαικές χώρες το έχουμε αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Ας προσπεράσουμε όλο το καρακιτσαριό που κάθε χρόνο προβάλλεται απο την κρατική τηλεόραση μιας και δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο trash event που απασχολεί την μίζερη ελληνική τηλεόραση. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει ως Έλληνα πολίτη που πληρώνει όπως όλοι άλλωστε αυτό το συνοθύλευμα ομοφιλώφιλων κιτς ευρωμπουρτζόβλαχωνείναι ότι η ΕΡΤ τα σκάει και μάλιστα πολύ χοντρά για μια διοργάνωση που ακόμα και η πρώτη θέση αποτελεί δυσφήμιση αν αναλογιστεί κανείς τους συμμετέχοντες. Με αποκορύφωμα φυσικά την αποφράδα στιγμή που έπρεπε να την διοργανώσουμε εμείς και μάλιστα είναι τόσο θρασύτατοι όλοι οι αετονύχιδες που την εξίσωσαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να δικαιολογήσουν τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που δαπανήθηκαν για την διεκπαιρέωση της. Και αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι τρελός ή όλος ο κόσμος αποχαυνωμένος που αντί να πετάει ντομάτες στο πανάκριβο φόρεμα της σύγχρονης Μπουμπουλίνας του τραγουδιού, Άννας Βίσση χειροκρόταγε εξτασιασμένος...! :confused: Μετά λοιπόν από όλο αυτό το πολυτελέστατο show ακολούθησαν οι ηρωικές δηλώσει της τραγουδίστριας."Ε εντάξει μωρέ, τι είναι η Eurovision? Ενα πανηγυράκι...":shock: Τις θυμάστε τις δηλώσεις γιατί αν ναι τότε μου κάνει εντύπωση που δεν αναρωτήθηκε κανείς πως δικαιολογείτε η προβολή και η σπατάλη για ένα πανηγυράκι που πριν δύο μέρες αν την ρώταγε κανείς θα έλεγε ότι ήταν ο σύγχρονος ευρωπαικός πόλεμος πολιτισμών. Μου κάνει εντύπωση λοιπόν πόσο κουτόχορτο μπορεί να τρώμε σε αυτή την χώρα και να συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κάτι που πληρώνουμε αδρά για να παρουσιάσουμε πανευρωπαικά το χείριστο είδος της κουλτούρας μας. Εγώ λοιπόν θα πρότεινα μιας και είναι πανηγύρι την επόμενη φορά να φέρουμε τους κλαρινιτζίδες απο την Λειβαδιά για την επόμενη διοργάνωση με μαέστρο τονν Γιώργο Μάγκα που και πιο ταλαντούχοι είναι και πιο original...!

Δημοσ.

Εγω παιδια παντως , γελασα πολυ με την Ευριδικη!!!! Ηταν τραγικη!!!!!!!!!!!!! Καμια σχεση με το ηχογραφιμενο τραγουδι , το οποιο να πω την αληθεια το ακουγα ανετα , αν και δεν τρελενομουνα. Αλλα αυτο που ακουσα χτες ηταν απεριγραπτο!!!!!! Μια αηδια ηταν. Μες τα φαλτσα και τραγικη σκηνικη παρουσιαση.... Γελασα παρα πολυ :-D :-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...