Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pantos i dikia mou i gnomi gia ton Sarbel einai "ESXOS, NTROPH, OUOUOU 666, XALI"

Kai den ksero ti lete gia tin Kypro alla emena to komataki mou aresei poli kai eplizo na ta paei arketa kala!!!

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι καθόλου με το άθλημα της eurovision...

Έτυχε όμως να ακούσω το τραγούδι του Σαρμπέλ και μου θύμισε στο ρεφρέν ένα της Παπαρίζου. Ιδέα μου είναι ή έκαναν ξεπατικοτούρα;;

Δημοσ.

Εγω ειμαι πια ευχαριστημενη με την επιλογη του τραγουδιου μετα απο αυτο που στελνει η Ουκρανια αν δεν κανω λαθος...ο Σαρμπελ ειναι μια χαρα,υπαρχουν και πολυυυυυ χειροτερα!!

Δημοσ.

Μιλάμε για eurovision και όχι για Μπιενάλε μην το ξεχνάμε... άλλωστε τί καλύτερο έχει παρουσιαστεί την τελευταία 20ετία απο αυτόν τον διαγωνισμό ;(με μόνη διαφορά τους Secret Garden). Απλά είναι ένα 2ήμερο μουσικής μιας συγκεκριμένης κατηγορίας και μόνο... Βέβαια σαν έλληνες βάλαμε στο "τρυπάκι" και τους "ξενέρωτους" ευρωπαίους και πλέον όλες οι χώρες που δεν έχουν διακριθεί ποτέ σε κανέναν διαγωνισμό ή φεστιβάλ "μαζικής" ψυχαγωγίας , βρίσκουν μια ευκαρία για τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους...

όσο για το τραγούδι ""μας""... είναι μια χαρά....για να μην πάρουμε την πρώτη θέση...άλλη όρεξη δεν είχαμε...να ξοδεύουμε και άλλα euro...

Αλλά αυτό θέλει ο έλληνας...μια φορά πρώτοι ...πάντα πρώτοι...

btw....dite kai auto.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για δειτε εδω!! Ακομα και με αυτο το τραγουδι, τουλαχιστον ο Hill μας εχει εκτο φαβορι..

Kατι ξερει, που δε ξερουμε εμεις προφανως :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Είμαι υπέρ οποιουδήποτε κομματιού θα μου φτιάξει το κέφι τη συγκεκριμένη μέρα. Ο Σαρμπέλ είναι υπέροχος για να φτάσεις στον απαραίτητο κλαυσίγελο. Θεός παραμένει πάντα ο S.A.G.A.P.O., αλλά κι ετούτος εδώ με τη Μαρία του, μια χαρά θα τα πάει.

'' ...και από τότε λέγονται στους μύθους των παιδιών...

....λέει ο μύθος τελικά ότι τάχα όλοι αυτοί δέ πάθαν άλλα κακά...''

λοιπόν τί λέτε KYΡΙΕ MODERATOR AKA LUCIFER p

Δημοσ.

'Καλή επιτυχία Μακεδονία' είπε η Μπακοδήμου στην παρουσίαση του τραγουδιού των Σκοπίων στον αποψινό ημιτελικό! Και περίμενα να δω κανάν σαλονικιό καλλιτέχνη να τραγουδά!!! :roll: Τι έγινε ρε παιδιά; Το Φύρομ το ξεχάσαμε; :neutral:

A! Μόλις το διόρθωσε και είπε Φύρομ, η Μπακοδήμου! :shock:

Δημοσ.

Κυπρος-Ενω ειναι καλο τραγουδι , δεν βγηκαν καλα στη πιστα, λες και ειχαν παρει κοκα ...

Λευκορωσια-Το καλυτερο χορευτικο ως τωρα που ειδα...αυτοι με τα μαυρα

Σερβια - Η καλυτερη φωνη - χανει στην πιστα και στις συμμαχεις

Δανια - Θεωρω οτι θα παει 3αδα στον τελικο

Μολδαβια - Καλο τραγουδι , καλο μ....κι - το βιολι εδωσε πολυ στο τραγουδι , το βλεπω στον τελικο , αλλα εκει τα πραγματα ειναι δυσκολα..

Ελβετια - Καλο song , αλλα περιμενα οτι θα εχει καλο χορευτικο.Ηταν απαραδεκτο.Ολοι φορουσαν διαφορετικα ρουχα...Εγω περιμενα κατι σε Michael Jackson(Thriller)

Πολωνια - Καλα ξεκινησε , ψιλο RNB...αλλα μετα γινοταν swing.Tο ρωσακι καλο...Δυσκολα

Μαλτα - Το βλεπω τελικο, μεχρι εκει...ομως...

Βουλγαρια - Θα παει τελικο...Τα κρουστα και η φωνη της τραγουδιστριας πολυ καλα...Δεν ξερω 8αδα τελικο...

Για τα υπολοιπα , δεν μου εκαναν εντυπωση,...Ειδικα τα heavy metal-hard rock (εκτος της Κροατιας ισως) , τα βλεπω εκτος τελικου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...