Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το καλυτερο απο τα 3 ηταν του δαντη.αλλα εχτες βγηκε σαν συναχωμενος να πουμε και γι'αυτο εχασε.

σαν φωνη ή σαν στοιχους τραγουδιου σου αρεσε δλδ περισσότερο του Δάντη;

:roll:

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι αφήνουν το κοινό να βγάλει το τραγούδι που θέλει ψηφίζοντας το? Ακούσατε τι έλεγε η "επιτροπή" (ο θεός να την κάνει επιτροπή..) όταν τους ρωτούσε η Μπακοδήμου? "Εγώ ψηφίζω ότι μου είπε η κόρη μου", ή "αν δεν ψηφίσω το άλλο, θα με κυνηγά η κόρη μου ο γιος μου κλπ". Το έχουν αποφασίσει από πριν πιο θα βγάλουν η ΕΡΤ με τους τραγουδιστές και αφήνουν τον κόσμο να χτυπιέται και να πλουτίζουν το ταμείο της ΕΡΤ με τις ψήφους και τα τηλέφωνα τους.

Άντε γιατί πολύ γλείψιμο έχει πέσει σε αυτή την ανοησία που λέγεται eurovision...

Δημοσ.
Συγνώμη παιδιά αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι αφήνουν το κοινό να βγάλει το τραγούδι που θέλει ψηφίζοντας το? Ακούσατε τι έλεγε η "επιτροπή" (ο θεός να την κάνει επιτροπή..) όταν τους ρωτούσε η Μπακοδήμου? "Εγώ ψηφίζω ότι μου είπε η κόρη μου", ή "αν δεν ψηφίσω το άλλο, θα με κυνηγά η κόρη μου ο γιος μου κλπ". Το έχουν αποφασίσει από πριν πιο θα βγάλουν η ΕΡΤ με τους τραγουδιστές και αφήνουν τον κόσμο να χτυπιέται και να πλουτίζουν το ταμείο της ΕΡΤ με τις ψήφους και τα τηλέφωνα τους.

Άντε γιατί πολύ γλείψιμο έχει πέσει σε αυτή την ανοησία που λέγεται eurovision...

+10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσ.

Είμαι υπέρ οποιουδήποτε κομματιού θα μου φτιάξει το κέφι τη συγκεκριμένη μέρα. Ο Σαρμπέλ είναι υπέροχος για να φτάσεις στον απαραίτητο κλαυσίγελο. Θεός παραμένει πάντα ο S.A.G.A.P.O., αλλά κι ετούτος εδώ με τη Μαρία του, μια χαρά θα τα πάει.

Δημοσ.

Apatoi tha pame....

Pare to ena kai vara to allo htan.

Aporw pws bgike o Sarbel.

Mporei kapoios na mou pei giati na metrisei parapanw h gnwmh ths Meleth apo kapoiou thletheath?

Enw h upoloiph epitroph ti rolo varaei? Aploi eurwpaioi thletheates tha psifisoun kai oxi idimones an tou efige o tonos kai faltsa klp, opws emas, an aresei to paketo, tha psifistei.

Ston xamo..........

Δημοσ.

Πολύ καλά κομμάτια για Eurovision...παιδιά για Eurovision μιλάμε...χαλαρώστε!

Του Σαρμπέλ ήταν όντως το καλύτερο, αν και εγώ στην δημοσκόπηση ήμουν αυτός που ψήφισε "δεν ξερω ποιο να διαλέξω". Καλή επιτυχία ας ευχηθούμε στο παλικάρι!!

ΥΓ. Θυμηθείτε πέρσι ποιοι το πήραν, τι λέμε τώρα!! :D:D:D:D

Δημοσ.

Δε πα' να κόψει το λαιμό του το παληκάρι. Δε πα' να βγει και 29 στους 28. Αν απαξιώνεις ένα θεσμό, δε σε αγγίζει ούτε η πρωτιά, ούτε η εσχατιά. Να του ευχηθώ πάντως "καλή επιτυχία" για να δοξασθεί η γαλανόλευκη απ' άκρη σ' άκρη, δε μου "βγαίνει" προσωπικά.

Το κακό με το Σαρμπέλ (ζωή να 'χει το παληκάρι) είναι πως αποτελεί στην καλύτερη ένα κακέκτυπο του πανμέγιστου Sakis. Και τώρα καταλαβαίνουμε πόσο άσχημο είναι που προσφέραμε κινητά σε παιδάκια μικρότερα από 10 ετών.

Σημαντικό όμως πως του βάλανε στολή από mithril. Οι Lordi έπαιξαν με τον Άρχοντα και βγήκαν "κερδισμένοι".

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, άρχισε το ξεκατίνιασμα. Alter και Star έχουν την τιμητική τους.

Θεσπέσια!

Δημοσ.
Του χρόνου θα έχουμε κάτι ανάλογο σε Jordi!!!!

Που τον θυμηθηκες αυτον τωρα; Να ειναι τριαντα χρονων πλεον; :mrgreen:

Καταρα, πρεπει να το γυρισω σε συνδρομητικη ή δορυφορο , στα εννια καναλια της Ελλαδας περιλαμβανεται και το Σταρ δυστυχως. Δεν εχω χειροτερο να προσπαθω να βρω πιο καναλι εχει κατι , κατι να περασει η ωρα και να πεφτω στη καθημερινη ψυχαγωγικη του εκπομπη στις 8..

Δημοσ.

Το καταλληλότερο κανάλι είναι το Star στα ζητήματα Eurovision...ποιος ιδανικότερος; Το κανάλι της Βουλής; Έκαστος στο είδος του.

Δημοσ.
Το καταλληλότερο κανάλι είναι το Star στα ζητήματα Eurovision...ποιος ιδανικότερος; Το κανάλι της Βουλής; Έκαστος στο είδος του.

ένα θα σου πώ ΣΑΡΜΠ_ΕΛ :-D :-D :-D :-D

η διαδιαστατική απόβαση ξεκίνησε

δρακονιανοί ήρθεν η ώραν σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...