Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολυ ασχοληθηκαμε με σαμπρελες και ταμτακους και δαντελες...! σα δε ντρεπονται να γραφουν τετοια τραγουδια.. αλλα αυτοι φταινε ή ο ελληνικος λαος που τα ακουει και τα ψηφιζει κιολας;;; (ελληνικος λαος κυριως 12,13,14,15 χρονων....) αν και της ταμτα κατι ψιλοελεγε αναμεσα στα αλλα...ειχε κι ενα Α' στιχο τουλαχιστον!

παντως πλακα πλακα ακομα εδω ειμαστε και το συζηταμε...! εγω παω για υπνο... καληνυχτα σας!:mrgreen: :lol:

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προτεινω να μετακινηθει το παρων thread στην ενοτητα μπλα μπλα γιατι ειναι ιεροσυλια προς τη μουσικη να βρισκεται σε αυτη την ενοτητα!!!!!

Πες τα Χρυσόστομε.

Ντροπή θα το πω για άλλη μια φορά.

Δημοσ.
Προτεινω να μετακινηθει το παρων thread στην ενοτητα μπλα μπλα γιατι ειναι ιεροσυλια προς τη μουσικη να βρισκεται σε αυτη την ενοτητα!!!!!

Σωστή η παρατήρηση.

Ή καλύτερα να δημιουρηθεί μια καινούρια ενότητα με τίτλο "Εξαγωγή μουσικών αποβλήτων-πως να κάνετε ρόμπα μια συμμετοχή."

Δημοσ.
Σωστή η παρατήρηση.

Ή καλύτερα να δημιουρηθεί μια καινούρια ενότητα με τίτλο "Εξαγωγή μουσικών αποβλήτων-πως να κάνετε ρόμπα μια συμμετοχή."

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Ήδη μου έρχονται τα πρώτα threads:

''Τι κάνατε όταν μάθατε ποιο ''τραγούδι'' θα μας εκπροσωπήσει''?

• Moderators
Δημοσ.

looooooooooooool

Σαρμπελ ε;

Κάθε φέτος και χειρότερα. Ok, δεν είχαμε και πολλές εναλλακτικές αλλά ρε παιδί ο Σαρμπελ; Είναι φαίνεται από εκείνα τα παράδοξα που δε θα καταλάβω ποτέ. Πως έγινε φίρμα αυτός; (ναι ναι για τον Κατέλη το καταλαβαίνω. Αυτός; ).

Ο Δάντης παράφωνος σε πολλά σημεία. Ασ'τα να πάνε και αυτός, το τραγούδι και το χορευτικό του.

Η Τάμτα εμφανίστηκε σαν alien. Νόμιζες ότι επικοινωνήσαμε επιτέλους με άλλους πλανήτες. H μόνη που θα μπορούσε να κάνει καλή εμφάνιση. Γυναίκα σαν τα κρυα τα νερά. Καημένη. Τι της έμελλε να πάθει από τον image maker της.

Ο ήχος κάκιστος. Σε όλα. Αθάνατη ΕΡΤ.

Btw η συμμετοχή της Κύπρου... χάλι. Δύο ξυλάγκουρα επι σκηνής σε ένα αδιάφορο τραγούδι που θύμιζε κάτι έντονα (ο νοων νοείτο).

Δημοσ.

Νίκησε η αξιοπιστία του θεσμού! :P

Είχα μια φοβία πως αν στέλναμε την Τάμτα, μπορεί και να αποκτούσαμε άλλοθι αξιόλογης παρουσίας. Ευτυχώς η Eurovision και φέτος μεταμορφώθηκε σε μια εξαιρετική ευκαιρία για χαβαλέ ολκής, καθώς η ΆιΧάσου Μαρία θα καταρρεύσει από τους τόνους της γελοιότητάς της.

Δημοσ.

Aπλά πλέον χρονιά ανά χρονιά καταλαβαίνουμε ότι η πλειοψηφία του κοινού που ψηφίζει κυμαινότανε στα 16-24 και τώρα 10-16. Του χρόνου θα έχουμε κάτι ανάλογο σε Jordi!!!!

Δημοσ.

Κρίμα για την Ελλάδα που έχει μεγάλη μουσική παράδοση να προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κακοποιεί με την παραγωγή μουσικών παραπροϊόντων... Πραγματικά κρίμα... Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πέφτουμε συνεχώς χαμηλότερα!

Δημοσ.

Εγω παιδια αντεξα και ειδα το πρωτο μισαωρο της εκπομπης περιπου...Ε,οταν βγηκε η Μπακοδημου και τραγουδησε το εκλεισα.Τι μπαζο θεε μου..

Μια ερωτηση:Τραγουδησανε live?

Κατα τα αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες,η επιλογη Σαρμπελ ηταν η χειροτερη.

Δημοσ.

Ω! Ναι! Ευτυχώς δεν είδα κι εγώ απ'την αρχή την μετάδοση και έτσι τα τραγούδια μας τα ξανάδειξε σε ρηπιτασιόν για την ψηφοφορία! Και οι 3 για γιαούρτωμα ήταν... Ούτε καν στις συναυλίες τους τέτοια κατάντια!

Δημοσ.

το καλυτερο απο τα 3 ηταν του δαντη.αλλα εχτες βγηκε σαν συναχωμενος να πουμε και γι'αυτο εχασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...