Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2007

Apostoloubas

Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό τραγούδι θέλετε να μας εκπροσωπήσει φέτος;

• Τάμτα - With Love
    • Χρήστος Δάντης - No Madonna
    • Σαρμπέλ - Yassou Maria
    • Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μου αρέσουν και τα 3.
    • Κανένα από τα 3.
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι.

Κάνω αυτό το post ώστε να πάρουμε λίγο πρόωρα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας :-P όσον αφορά τα τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στο διαγωνισμό της Eurovision.

Παρακαλώ να αναφέρεται και το λόγο για τον οποίο κάνατε την επιλογή σας ώστε να διασταυρώσουμε αποτελεσματικότερα τις απόψεις μας.

Τα τραγούδια είναι τα εξής:

With Love (Τάμπτα)

No Madonna (Χρήστος Δάντης)

Yassou Maria (Sarbel)

Η δική μου ψήφος πάει στο κομμάτι του Χ.Δάντη No Madonna λόγω του ότι είναι rock και κρίνοντας από το περσινό αποτέλεσμα του διαγωνισμού πιστεύω οτί μπορεί ίσως να πάει καλύτερα από τα άλλα δυο κομμάτια.

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω αδερφε ψηφιζω Δαντη για πολλους λογους.Οχι γιατι ειναι τιποτα το τρομερο αλλα πολυ απλα γιατι το κομματι του Σαρμπελ δε μ'αρεσε καθολου,και η Ταμτα (μπορει να εχει ωραια φωνη η κοπελα και να ειναι και συμπαθεστατη) αλλα οι μπαλαντες δεν ειναι το στυλ της...Και η euroVISION δεν ειναι μονο φωνη,αλλα και θεαμα.Εδω ολοκληρη Βισση περυσι πηγε με μπαλαντα και πηρε τα....Αντε μην πω...

Οποτε Δαντης αναγκαστικα,λογω του οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες..Οι αλλες χωρες εβγαλαν τραγουδια? Που μπορουμε να ακουσουμε τα υπολοιπα?

Δημοσ.
Οι αλλες χωρες εβγαλαν τραγουδια? Που μπορουμε να ακουσουμε τα υπολοιπα?

Καλή ερώτηση. Let me check...

Ξέρει κανείς τίποτα για τη δημιουργία poll:?:

Δημοσ.

Νομιζω οτι γινεται για poll...Ας μας πει σιγουρα καποιος που να ξερει και σιγουρα,και θα το κοιταξω κι εγω..Εσυ φιλε προσπαθησε να βρεις τπτ απο τα υπολοιπα τραγουδια,των αλλων χωρων ωστε να τα συγκρινουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...