Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με speedtouch 585(i)v6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sto wan sindeetai i oxi? an den sindeetai dokimase na kaneis to wan sou xwris kwdiko mexri na to strwseis kai meta kleidwse to modem na dexetai mono thn mac tou laptop sou. stis sindeseis diktiou ta exeis ola sto automato?

Δημοσ.

Όλα καλά με τον router,παίζει κανονικά.Μου είχε δώσει τελικά λάθος κωδικούς το παιδί.Το πρόβλημα είναι με το laptop,κάτι έχει κάνει μάλλον

και είναι πιθανό ένα format για να δουλέψουν όλα κομπλέ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
Λοιπόν,έβαλα τους δικούς μου κωδικούς στον router και μπαίνω μια χαρά στο net.

Οπότε οι κωδικοί που μου έδωσε το παλικάρι είναι λάθος (μου έχει δώσει το κλασσικό [email protected] και otenet σαν pwd).Οπότε θα πρέπει να τα ξαναζητήσουμε από conn-x και επομένως άρα υποθέτω θα λυθεί το πρόβλημα τςη πρόσβασης.

Τώρα σχετικά με το laptopi,όταν πάω να ανοίξω ie ή firefox μου πετάει ντε και καλά να συνδεθώ με dial-up κλήση αλλιώς είναι ανενεργή η σελίδα και δεν μπαίνει στη σελίδα του speedtouch.

What should i do?

edit:δοκίμασα και το usb modem στο laptop και συνδέεται,αλλά δεν μπαίνει net σε αντίθεση με τον desktop και πάλι.

Άρα καταλήγω στο ότι κάποια μλκία έχει κάνει στον κακομοίρη τον Toshiba.To να ξανάβαζα απλά το sp2 παίζει να έλυνε το πρόβλημα??

exoume kai leme to [email protected] einai ena demo apo otenet gia dio logous.ena gia na doun an fteei kapoio account kai b.gia na mporeis na mpeis stin selida my.otenet.gr .me auto to account ping mporeis na kaneis mono se autin tin selida kai den anigei kamia alli selida.ola einai komena.deuteron gia na min sou petaei ikonidio sindesis tha pas internet optionss sto control panel meta connections kai meta never dial a connections.dokimase me ta dika sou stixeia pali ta ping na doume pou kolaei.isos ton kovei kapoio firewall isos provlima na parei ta dns.to na xanabaleis to sp2 den nomizo na diorthosei kai kati.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδες εγω εχω προβλημα με το password του ρουτερ. Μολις το σεταρω μπαινω μεσα κανονικα,αλλα αν παω να κανω αλλαγη password μου ζηταει user & password χωρις ομως να με βαζει μεσα (τα δινω σωστα εεεε) Μετα για να ξαναμπω θελει reset. Καμμια ιδεα;;;;;

Δημοσ.
Ρε παιδες εγω εχω προβλημα με το password του ρουτερ. Μολις το σεταρω μπαινω μεσα κανονικα,αλλα αν παω να κανω αλλαγη password μου ζηταει user & password χωρις ομως να με βαζει μεσα (τα δινω σωστα εεεε) Μετα για να ξαναμπω θελει reset. Καμμια ιδεα;;;;;

otan kaneis setup tou router dose apo tin arxi username kai password.oxi simbolo #.episis an afiseis to administrator pou exei san username otan to xanagrapseis tha to doseis me A kefalaio kai oxi mikro.diladi tha deis oti grafei Administrator kai oxi administrator.

Δημοσ.

Φιλε poulino, τα δοκιμασα ολα αυτα που λες αλλα δεν εγινε τιποτε και σκεφτομαι να αλλαξω firmware. Παντως σε ευχαριστω πολυ.

Οποιαδηποτε αλλη ιδεα δεκτη...

Δημοσ.

Τα κατάφερα :-D

Από το Firefox παίζει τζάμι. :lol:

Προσπάθησα να βάλω το τελευταίο firmware αλλά δεν τα κατάφερα, μου ζήταγε να είναι το σύστημα σε kernel mode :confused: που δεν ξέρω τι σημαίνει.

Πάντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...