bansumi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (απ' ευθείας, όχι μέσω internet) ανάμεσα στο desktop και το laptop ώστε να διαχειρίζομαι το desktop από το laptop. Έχω δύο ασύρματες κάρτες, μία belkin pci που την προορίζω για το desktop και μια levelone usb που την προορίζω για το laptop. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και περιμένω οδηγίες όσο πιο αναλυτικές γίνεται. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 prepei na energopoiiseis to remote desktop connection kai poioi xristes tha mpenoun.tha prepei na exoun karfotes ip kai ta 2 pc kai na ine sto idio workgroup tha prepei na ta dio pc na pexoun me ad hoc mode metaxi tous kai prosoxi me ta firewall.auta en troxadi logo.
bansumi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή πρέπει πρώτα να γίνει μια ad-hoc σύνδεση μεταξύ τους και μετά το remote?
tsakonas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 elpizw na skeftikes ligo meta tin erwtisi sou kai na apantises ston eauto sou gia to poio kaneis prwto ... pws einai sindemena sto internet? mesw router? an nai ase to ad hoc... einai k ta 2 pc online tautoxrona mipws me Internet Connection sharing? an nai pali ase to ad hoc...
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 an iparxei router pezeis me ton router an oxi pezei me adhoc. to internet connection sharing pali me adhoc tha ginei ama den exei balei kalodio.
bansumi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Εγκαταστάθηκαν οι δύο κάρτες κανονικά (μία belkin και μία netgear), τα δύο pc είναι στην ίδια ομάδα εργασίας, θα ήθελα να μάθω τι ρυθμίσεις ακριβώς πρέπει να κάνω στο router μου (linksys wag354g) ώστε να μπω από το laptop στο desktop με remote desktop. Όχι ad-hoc όπως είχα πει στην αρχή, μέσω router πιστεύω θα έχω μεγαλύτερη ταχύτητα
tsakonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Sto topiko diktio (dld mesa sto spiti sou) de xreiazete na kaneis tpt sto router sou. Xreiazete mono an thes ektos topikou diktiou.... Energopoieis to remote sto desktop kai vazeis OPWSDIPOTE password sto account sou.Meta apo to laptop vazeis to username kai pass pou exeis sto desktop kai bikes....
bansumi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Τα κάνω όπως ακριβώς τα λες αλλά δεν μπορώ να μπω
tsakonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 katarxas checkare firewall off, meta start-run-services.msc kai tsekareis ola ta remote na min einai apenergopoihmena.
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 dokimase na kaneis ping kanonika to router kai prosexe me firewall kai pc kai router.
bansumi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι κατάφερα να κάνω remote με το vnc αλλά μου φαίνεται πολύ αργό και θα ήθελα μια βοήθεια για να κάνω remote και με την υπηρεσία των windows. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να κάνω ping. Επίσης, πως μπορώ να δω την ταχύτητα του τοπικού δικτύου μου?
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 taxitita topikou diktiou fenetai otan kaneis properties sto ikonidio diktiou.ektos an les tin pragmatiki.b.energopoieis remote desktop les poia accounts sindeontai kai bazeis kai password IPOXREOTIKA.OSO PIo kalo sima oi wireless kartes toso pio fast.
bansumi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 α) Με την απομακρυσμένη σύνδεση των windows δεν θα έχω καλύτερη ταχύτητα από ότι με το vnc? β) Και οι δύο κάρτες που έχω υποστηρίζουν ταχύτητα μέχρι 108 mbps, αν έπαιρνα ένα καλύτερο router από αυτό που μου έχει δώσει η forthnet που να υποστηρίζει τα 100 mbps για τοπικό δίκτυο?
bansumi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, κατάφερα να κάνω το remote desktop των windows μετά από κάποιες διορθώσεις, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τα επόμενα ερωτήματα είναι: α) Δε μεταφέρεται ο ήχος στο laptop παρ' όλο που έχω τσεκάρει το σχετικό από τις επιλογές β) Πως να αυξηθεί η ταχύτητα
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 I TAXITITA auxanetai efoson exeis kalo sima kai pezeis ite 54 mbps ite 108 mbps.an thes pio grigora tote gigabit ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.