stefanos1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 kalispera exo ena pc ma thn mobo p5w hd delux to problhma einai oti otan bazo to reyma to pc kanei pos anabei pernoyn reyma ta funs den kanei to mpip toy mpoytarismatos kai stamataei mata an patiso to power pernei kanonika exei ghnei update bios kai dokimi alhs mhtrhkhs alla to problima paramenei kathe opote bazo to kalodio toy reymatos kamia idea
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to power button exei problima ,pithana monima braxikyklomeno.. alla tsekare kai ta kalodia tou reset & power an eine sti sosti thesi tous apo to manual tis M/B
stefanos1234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ta kalodia einai ok kai to trofodotiko episis,to alaksa me allh marka "hipper" kai kanei to idio
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως παιζει κατι με τη μητρικη? Το 2ο PSU ειναι διαφορετικο μοντελο ετσι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αν εννοεις αυτο που κατάλαβα, δηλ μολις συνδεεις το pc (τροφοδοτικο) με το ρευμα, κανει πως αναβει για πολυ λιγο και σβηνει αμεσως. Γιαυτο ευθυνεται το τροφοδοτικο (δεν ειναι προβλημα, η ενεργοποιηση του apfc ειναι, ή ελάχιστο ρευμα που εχει μεινει μεσα και απελευθερωνεται). Π.χ. εγώ, με το Enermax 485, με τη λειτουργία Smart fan, που συνεχιζουν να λειτουργουν τα ανεμιστηρια του PSU και μετα το shutdown για λιγο. Επειδη εχω σβηνω την μπριζα του pc αμεσως μετα το shutdown, το psu στιγμιαια οταν επαναφερω το ρευμα αναβει.
vags Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 kalispera exo ena pc ma thn mobo p5w hd deluxto problhma einai oti otan bazo to reyma to pc kanei pos anabei pernoyn reyma ta funs den kanei to mpip toy mpoytarismatos kai stamataei mata an patiso to power pernei kanonika exei ghnei update bios kai dokimi alhs mhtrhkhs alla to problima paramenei kathe opote bazo to kalodio toy reymatos kamia idea Φιλε δεν εχεις κανενα προβλημα απλως επειδη το εχεις εκτος τροφοδοσιας ρευματος εχει πεσει η μπαταρια της μητρικης. Αστο λιγο στο ρευμα χωρις να δουλευει & θα στρωσει αμεσως. Ειχα παρατηρησει & εγω το ιδιο σε μενα, το εχω σε ups που το εκλεινα οταν εφευγα & μου εκανε το ιδιο αναβε για 3 δευτερολεπτα & εκλεινε μετα. Οταν σταματησα να του κοβω το ρευμα σταματησε. Αφηνε το στη πριζα συνεχεια μην το βγαζεις γιατι ξεφορτιζετε η μπαταρια της μητρικης.
stefanos1234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 paidia eyxaristo gia tin bohthia
S2Katana Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε δεν εχεις κανενα προβλημα απλως επειδη το εχεις εκτος τροφοδοσιας ρευματος εχει πεσει η μπαταρια της μητρικης. Αστο λιγο στο ρευμα χωρις να δουλευει & θα στρωσει αμεσως. Ειχα παρατηρησει & εγω το ιδιο σε μενα, το εχω σε ups που το εκλεινα οταν εφευγα & μου εκανε το ιδιο αναβε για 3 δευτερολεπτα & εκλεινε μετα. Οταν σταματησα να του κοβω το ρευμα σταματησε. Αφηνε το στη πριζα συνεχεια μην το βγαζεις γιατι ξεφορτιζετε η μπαταρια της μητρικης. Δεν ηξερα πως ειναι επαναφορτιζομενη η μπαταρια της μητρικης.Ποσο καιρο αντεχει εκτος ρευματος?Γιατι το καλοκαιρι ειναι off το μηχανημα.
spirosta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 H μπαταρία της μητρικής δεν είναι επαναφορτιζόμενη. Είναι μία 3V λιθιου η οποία κάτω υπό κανονικές συνθήκες κρατά πολλά χρόνια. Γιατι όμως στο πρόβλημα του φίλου δεν λέει κανένας ότι υπάρχει στο bios μία επίλογή Power "stake when ΑC off" (ή κάπως έτσι) που έχει σαν επιλογές off/on/last που σημαίνει ότι αν βγει από το ρεύμα όταν θα ξαναμπει θα είναι σβηστό/ανοιχτό/ ή ότι ήταν πριν κλείσει το ρεύμα. Στον φίλο μάλλον είναι στο on
palawiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Είναι ένα από τα προβλήματα της μητρικής.Και εμένα τα έκανε.Ακολούθα αυτά τα βήματα http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1441037&postcount=17
dragon_syr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 H μπαταρία της μητρικής δεν είναι επαναφορτιζόμενη. Είναι μία 3V λιθιου η οποία κάτω υπό κανονικές συνθήκες κρατά πολλά χρόνια. Γιατι όμως στο πρόβλημα του φίλου δεν λέει κανένας ότι υπάρχει στο bios μία επίλογή Power "stake when ΑC off" (ή κάπως έτσι) που έχει σαν επιλογές off/on/last που σημαίνει ότι αν βγει από το ρεύμα όταν θα ξαναμπει θα είναι σβηστό/ανοιχτό/ ή ότι ήταν πριν κλείσει το ρεύμα. Στον φίλο μάλλον είναι στο on αυτο ακριβως.....
vags Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Aν ειναι ρυθμιση ρε παιδια οπως λετε & δεν ειναι θεμα φορτισης γιατι το κανει αμα μεινει καιρο εκτος ρευματος & οχι οταν το βγαζεις απο το ρευμα για λιγο παρα μονο αμα το βγαζεις συνεχεια & για καιρο αρχιζει & το κανει & μετα αμα το εχεις 3-4 μερες στο ρευμα & μετα το βγαλεις για μιση μερα δεν το κανει ? Μπορει να το εξηγησει κανεις ? Οσο για τις μπαταριες λιθιου επαναφορτιζονται δεν ξερω αν ισχυει για ολες αλλα για καποιες σιγουρα οπως τα κινητα μας φορουν λιθιου & ειναι επαναφορτιζομενες. Ακριβως τον χρονο δεν τον γνωριζω S2Katana απλως παρατηρηση εχω κανει. Εμενα το παρουσιασε παντως μετα απο 3 μηνες που την μιση μερα & παραπανω καθε μερα ηταν εκτος ρευματος. Μετα το αφηνα συνεχεια & τωρα που το βγαζω μερικες φορες δεν το παρουσιαζει το αποφευγω βεβαια οσο μπορω. Οσο για τις ρυθμισεις στο bios απειραχτες (default) οποτε οπως καταλαβαινεις οτι ειχα εχω .
sotosko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δεν ξερω σε τι οφειλετε (μαλλον software ομως) αλλα και στην δικη μου παλια motherboard P4P800-X το ιδιο πραγμα εκανε. Οταν εβαζα ρευμα εκανε οτι ανοιγει και μετα απο 2'' εκλεινε μονο του και επρεπε να πατησω το κουμπι για να ξεκινησει. Δεν εφταιγε σιγουρα το τροφοδοτικο γιατι ειχα δοκιμασει και με αλλο.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ti lete re paidia eipame 8eloune fantasia ta pc alla oxi tosi auto pou eipai o spirosta last state apo bios an pesei h tash tou exei epilogi na anigei mono tou to pc apo ta wake up event to apenergopieis kai teleiwse sorry gia ta greeklish alla to pc mou einai of gia plisimo kai sto katebastiri kanw 2 xroia gia na grapsw me elinika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.