Προς το περιεχόμενο

ψαχνομαι για high def home cinema!

john360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταω γενικοτερα για pc αυτον τον καιρο..βασικα σκεφτομαι να συνδεσω τηλεoραση με hdmi(παιζει μια καρτα asus εαχ1600pro που δινει hdmi),κ ψηφιακο ενυσχυτη με coaxial που θα παιρνω απο την καρτα ηχου

θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο με τα εξης

θα βρω ευκολα motherboard να βγαζει coaxial?θα δινει σωστα το dd 5.1?

μια τετοια motherboard,εναν μετριο επεξεργαστη κ μνημη(pentium dc2,8 1g μνημη) σε συνδυασμο με την παραπανω καρτα θα δουλεψει σωστα σαν home cinema?

ευχαριστω προκαταβολικα!

υγ δεν με ενδιαφερουν καθολου τα παιχνιδια,μιλαμε καθαρα για video,στανταρντ κ high def!

Δημοσ.

Kai ti source tha exeis gia to high definition? Ap'oso ksero mono se hddvd kai bluray vgainoun high definition tainies. An paikseis aplo dvd tha to paizei se low defnition analysi.

Episis afto me to coaxial den ksero an yparxei, alla kai na yparxei den tha vgazei digital sound dts dolby kai ta resta...

Δημοσ.

Γιατί όχι optical?είναι και πιο εύκολο να βρείς φθηνό mobo ,ή σε έχουν επηρρεάσει τα περιοδικά του χώρου περι jitter κτλ?DD θα έχεις κανονικά ότι και να επιλέξεις.Για 1080p δέν ξέρω τι παίζει και τι επεξεργαστή θα χρειστείς.

Δημοσ.

για 720p βασικα, και ομοαξονικη εξοδο χρειαζομαι,την οπτικη

την θελω για το 360

οσο για το hdsource εχω αρκετο κατεβασμενο απο hdtv σε 720p και 1080i

το θεμα ειναι αν το συστημα (ηχος και εικονα) θα δουλευει σωστα με καρτα γραφικων hdmi και ηχου με ομοαξονικη,οπως με ενα επιτραπεζιο dvd δηλαδη, σε αυτο θα ηθελα να μου απαντησει καποιος με σιγουρια

ευχαριστω

Δημοσ.

Δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα για 720p με το σύστημα που αναφέρεις παραπάνω ούτε με hdmi και με οποιαδήποτε σύνδεση επιλέξεις για τον ήχο,τέλος άν δέν βρείς ΜΟΒΟ με ομοαξονική πάρε μια soundblaster των 15 ευρώ και σύνδεσέ την έξοδο του κεντρικού ηχείου στην ομοαξονική είσοδο του ενισχυτή αφού φυσικά πρώτα ενεργοποιήσεις τη ψηφιακή έξοδο στη κάρτα σου.Δέν παίζει ρόλο τι κάρτα έχεις γιατί απλά είναι μόνο passthrough για να πάει το σήμα στον ενισχυτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...