GOMI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχει αναφερθεί ξανά, ζητώ συγνώμη..αν και από ενα σύντομο search δεν βρήκα κάτι... Όπως λέει και ο τίτλος λοιπόν.. Όσες ταινίες κατεβάζω (μεσω torrent) στο φορματ ήχου, λένε 2 channel...με αποτέλεσμα, όταν τις μετατρέπω με το winavi σε dvd, στο Ηome cinema που έχω να ακούγεται εντελώς αστείος ο ήχος.. Υπάρχει τρόπος να το άλλαζα αυτό σε 5.1? (ενδεχομένως με κάποιο software) thanks..
Sorath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Απο την στιγμή που ο "πηγή" σου είναι δυκάναλη δεν μπορείς να ανακτήσεις τα υπόλοιπα κανάλια. Ίσως να μπορείς να δώσεις ήχο και στα υπόλοιπα ηχεία, μέσω κάποιου προγράμματος αλλά στην ουσία θα είναι ένα ψεύτικο surround. Απλώς η ίδια πληροφορία ήχου θα πάει και στα υπόλοιπα κανάλια. Αυτά έχουν τα torrent...
activex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to dolby prologyc 2 eksomioni auto pou thes. diladi mia dikanali pigi tin kani na akougete san 5.1 fisika milame gia eksomiosi kai auto pou leei o sorath pseftiko surrount. egw to brika arketa hkanopoihtiko pantos. ypostirizete apo power dvd kai lipa programata. tha to bris stis rithmisis hxou tou ekastote programatos. kane mia dokimi mpori na se hkanopoihsi.
GOMI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 tha to bris stis rithmisis hxou tou ekastote programatos.kane mia dokimi mpori na se hkanopoihsi Προφανώς αν καταλαβά καλά, θα εννοείς ότι υπάρχει σαν επιλογή στους εκάστοτε players..στο pc ομως... Το θέμα είναι αν θέλω να το δω στο dvd player, που έχω και το home cinema, μπορώ να κάνω κάτι κατά την μετατροπή του? (από avi σε dvd δηλαδή..) η θα πρέπει να βλέπω τις ταινίες μου στο PC αναγκαστικά? ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας
tornado Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 θα σου προτεινα να κατεβαζεις ταινιες που εχουν ογκο αρχειου 1,3 εως και 1,5 gb... Συνθηθως ο ηχος (αλλα και η εικονα) δινει αυτα που ζητας χωρις να κανεις πειραματισμους. Σε χαμηλοτερου ογκου αρχεια ειναι προφανες οτι ο πεντακαναλος ηχος παει περιπατο. Αυτο μου ειχε τυχει με τους πειρατες νο 1, το ειχα κατεβασει σε 3 φορες μεχρι να βρω αυτο τον ηχο που ηθελα μιας και αξιζε να το εχεις σε πολυ καλη μορφη. Απο τοτε εμαθα να ξεχωριζω τι πρεπει να κατεβαζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.