Προς το περιεχόμενο

Neo sustima - Protaseis - Diorthwseis?

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου εξηγεις Johnx2 γιατι να προτιμησει το 680ι ?Και ποσο μαλιστα αν θα παρει 8800..Γιατι τετοια μανια με το 680ι σε συνδιασμο με την 8800?

Παντως φιλε μου Dark_sage.Δεν εχεις πολλες επιλογες ετσι οπως μας τα παρουσιαζεις..Δεν μπορεις να παρεις μτχ, δεν μπορεις το αλλο , δεν εχεις και πολλες επιλογες..Γιατι δεν ψαχνεις GTX μεταχειρ.?

και ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ??

Συγγενης σου ειναι ; :P

Αφου τα σκας που τα σκας , γιατι δεν τα σκας καπου "καλα" ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

apla mou aresei poli emena h p5w dh deluxe pou exei kati bixlibidia oso afora digital home px remote, wifi solo...

@GoMaR: Mi to psaxneis an borousa na agoraza apo allou tha agoraza apo allou...ti na kanoume... esu dld pou den ipostirizeis to 680i h epilogi gia p5w dh deluxe sou fainetai swsti lisi? mias k de milame gia sli ennow

Abit εχεις κοιταξει καθολου ? διαθετει το καταστημα ;

ειμαι της αποψης αν δεν εισαι extreme o/c και δεν σε ενδιαφερει το 1μαρκ λιγοτερο στα benches , να ΜΗΝ μπλεξεις με 680i.

Παρε μια μητρικη με 975 chipset.Χτυπα την p5..Αλλα στο λεω..Αν σε ενδιαφερει το o/c και κοιτας το παραμικρο ψαχτο καλυτερα..

an dialekseis nvidia card tha dilalekseis mobo pou na ypostirizei nvidia sli dioti i pliopsifia tis asus ypostirizoun ati crossfire kai de tha leitourgei me to 100% ton dinatotiton tis.. ego pados gia dvd-rw leo plextor me klista ta matia..mporei na exoun ligo tsimpimeni timi alla isxuei o nomos tou oti plironeis agorazeis..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...