Προς το περιεχόμενο

Online Manager (στα Ελληνικά)

Ivanois

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δουλεύουμε εδώ και πολύ καιρό,

το τρέχουμε περίπου ένα μήνα.

http://www.soccerforum.gr/online-manager

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό μάνατζερ

όπου μπορείς να διαχειριστείς με πολλούς

και διαφορετικούς τρόπους την ομάδα σου.

(Προπονητικά κέντρα, μεταγραφές, τράπεζα, φιλικά, επέκταση γηπέδου κ.α.)

Το καλύτερο όλων είναι πως μπορείς να δεις LIVE όλους τους αγώνες.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής 5 Πρωταθλήματα (το ένα ανοιχτό με 18 ομάδες)

και όταν ζητηθεί μπορούμε να φτιάξουμε το δικό σας πρωτάθλημα (με το όνομα που θέλετε).

Ρίξτε του μια ματιά

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας

Δημοσ.

Υπάρχουν 4 Πρωταθλήματα με τους κύριους παίκτες (το ένα έχει 18 διαθέσιμες ομάδες)

Οποιος θέλει μπαίνει στα υπάρχοντα πρωταθλήματα.

και αν μαζευτούν τουλάχιστον 12 άτομα ζητάνε να φτιάξουν την δική τους Λίγκα (πχ. Insomniacs Super League) με τα ονόματα που αυτοί θέλουν στις ομάδες τους (π.χ Hackers F.C)

αν είναι περισσότεροι στην συνέχεια φτιάχνουμε και 2ες κατηγορίες και στο τέλος της σεζόν έχουμε υποβιβασμούς κ.λ.π :)

Δημοσ.

έχει καμία σχέση με το http://www.hattrick.org ? (εκεί παίζω εγώ...και το παιχνίδι είναι κόλημα...εφόσον μιλάμε για 800000+ χρηστές-ομάδες από όλο τον κόσμο) (εδώ κάθε τόσο ψηφίζετε προπονητής για τις εθνικές ομάδες μεταξύ των ενδιαφερόμενων χρηστών και έχει αντίστοιχες διοργανώσεις...παγκόσμιο κύπελο....ευρωπαικά πρωταθλήματα κλπ κλπ κλπ, ... )

ή το http://www.sokker.org (παραλλαγή του παραπάνω)

Δημοσ.

Αν και δεν καταλαβαίνω προς τι η σύγκριση μιας εταιρείας (όπως το hattrick) με το online manager το δικό μας, θα τολμήσω να πω πως σε κάποια σημεία υπερτερούμε. Οπως π.χ στο LIVE που διαρκεί 20 λεπτά (9 το κάθε ημίχρονο + 2' η ανάπαυλα), έτσι ώστε να μην σε παίρνει ο ύπνος περιμένοντας 5-10 λεπτά να γίνει κάποια φάση. Οσο για τις κορυφαίες διοργανώσεις και Ch. League θα βάλουμε μετά το τέλος της 1ης σεζόν και UEFA Cup και αργότερα WORLD CUP & EURO. Και μάλιστα θα μπορούν οι περισσότεροι (σε μας) να πάρουν μια Εθνική γιατί οι χώρες όπως ξέρεις δεν είναι πάνω απο 200-250... οπότε οι υπόλοιποι 799.750+ τι κάνουν.... κοιτιούνται;

Και το βασικότερο απευθυνόμαστε ΜΟΝΟ σε Ελληνες, στα ελληνικά.

Αυτά και sorry αν κούρασα κάποιους.

Δημοσ.

φίλε μου δεν έκανα σύγκριση...απλά ρώτησα αν έχουν σχέση τα παιχνίδια,

για να καταλάβω πως είναι ο τρόπος παιχνιδιού.

όσο για τις εθνικές δεν είναι έτσι όπως τα λες...γιατι είναι 200-250 χώρες x2, καθότι είναι εθνική αντρών και εθνική νέων...ο κάθε προπονητής έχει πάνω από 10 άλλους χρήστες που έχουν το ρόλο βοηθών προπονητή και scouter... οπότε κάνε τις πράξεις...από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι...απλά ασχολιούνται με την ομάδα τους και είναι υπεύθυνοι για να φροντίσουν να ενημερώνουν την ομοσπονδία αν κάποιος παίκτης τους κάνει για την εθνική ομάδα.

http://www.hattrick.gr εκεί θα δουν και οι άλλοι τι γίνετε.

Εγώ γράφτηκα και στο δικό σας αν και δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ να δω αν πήρα ομάδα κλπ. Το live φενεται καλό, αλλά θέλω να το δω στην πράξη (όταν θα έχω αγώνα με το καλό)...και οι κορυφαίες διοργανώσεις είναι must.

α...και μπράβο για την προσπάθεια...ευχομαι ότι καλύτερο

Δημοσ.
(εκεί παίζω εγώ...και το παιχνίδι είναι κόλημα...εφόσον μιλάμε για 800000+ χρηστές-ομάδες από όλο τον κόσμο) (εδώ κάθε τόσο ψηφίζετε προπονητής για τις εθνικές ομάδες μεταξύ των ενδιαφερόμενων χρηστών και έχει αντίστοιχες διοργανώσεις...παγκόσμιο κύπελο....ευρωπαικά πρωταθλήματα κλπ κλπ κλπ, ... )

ή το http://www.sokker.org (παραλλαγή του παραπάνω)

Θα συμφωνήσω μαζί σου Blackman

Κι εγώ παίζω hattrick αλλά πάντα ήθελα ένα on line manager στα ελληνικά και μόνο με έλληνες παίχτες.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια παιδία.

Έχω και μια απορία οι χορηγοί που θα μπουν μετά την 5 αγωνιστική θα δέχονται επιβεβαίωση η θα έρχονται χωρίς να τους επιλέξουμε εμείς?

Υγ. παίζει αργότερα να γίνει καμία συνάντηση όλων των μάνατζερ να ανταλλάξουμε απόψεις για το παιχνίδι?

Δημοσ.

Φίλε Blackman, δεν κατάλαβα τον τρόπο που έκανες την ερώτηση. Sorry :( αν ήμουν απότομος.

Την ομάδα σου την έχεις πάρει ήδη και θα χαρώ να μας δείξεις τεχνικές και στήσιμο ομάδες από την μέχρι τώρα πορεία σου στο hattrick. Σου φτιάξαμε και σήμα (πες μου αν σου αρέσει). LIVE έχει την Κυριακή στις 17.00-17.20 και καπάκι στις 18.00-18.20 και την Δευτέρα στις 15.00-15.20 και στις 18.00-18.20 (μπορείς να δεις όλα τα αποτελέσματα ή μεμονωμένα όποιον αγώνα θες με αναλυτική περιγραφή φάσεων).

Γεια σου Κώστα

Γι αυτό έκανα το τόπικ εδώ, για ν΄ακούσω από ανθρώπους που δεν μας ξέρουν και δεν τους ξέρουμε, τι θέλουν, τι τους αρέσει και τι τους χαλάει.

Οσο για τους χορηγούς αυτοί έρχονται να σου κάνουν πρόταση ανάλογα με την θέση που έχεις στην Βαθμολογία. Αν δεν βιαστείς μπορεί να στον... αρπάξει κάποιος άλλος

Παίζει και μάλιστα αρκετά σύντομα να κάνουμε μια συγκέντρωση για να εξηγήσουμε από κοντά όλες τις απορίες και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα το ψάξω αναλυτικότερα το game γιατί από ότι είδα έχει πολλές δυνατότητες.

Ότι απορία έχω θα επανέλθω και πάλι.

Το live είναι πολύ καλό :grin:

Δημοσ.

Αν κάνω επέκταση καθισμάτων πόσες μέρες θα είναι κλειστώ το γήπεδο μου?

Πάει ανάλογα με των αριθμό που θέλω να αυξήσω?

Δημοσ.

ανυπομονώ να βρω λίγο χρόνο από την δουλειά για να δω τι παίζει και να φτιάξω την ομάδα μου...

το σηματάκι είναι αρκετά καλό :) μου άρεσε

Δημοσ.

Κώστα δεν θα μείνει καθόλου κλειστό το γήπεδο σου

Η επέκταση θα γίνει αμέσως.

Αντε Blackman, ψάξου σύντομα

... πέφτουν κορμιά. :-D

Δημοσ.

ivanois πως μπορω να δω τελικα σε ποια ομαδα πηγε ενας ποδοσφαιριστης??Του ειχα κανει προταση χτες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.

Δημοσ.

Γεια σας και μπραβο για την δημιουργια του greek manager εχω καποιες αποριες σχετικα με την προπονηση .Υποθετικα ολοι οι παικτες μου εχουν 50 ποντους σε ολα τα χαρακτηριστικα (δυναμη,τεχνικη, φρεσκαδα...) βασει των οδηγιων του manual οι παικτες =Όλα τα είδη προπόνησης, προσθέτουν σε κάποιον τομέα και αφαιρούν από κάποιον άλλο. Δηλαδη οι παικτες μεσα από την προπονηση δεν μπορουν να ανεβασουν όλα τα skills? . π.χ δυναμη 50>70 τεχνικη50>70 φρεσκαδα50>70……

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...