Eusebius Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ενώ είχα πονοκεφαλιάσει να ψάχνω για καλή και φτηνή 20άρα 4:3 με S-IPS, βρήκα αυτό και έμεινα άναυδος. Κάποιοι το ξέρουν ήδη εδώ, αλλά το κάνω τόπικ για να το προσέξουν όσοι δεν το ξέρουν. LCD Buyerʼs Guide by xtknight στα φόρουμ του AnandTech. Έχει εξηγήσεις, υπερπλήρη λινκ και αξιολογεί τις καλύτερες προτάσεις κατά χρήση. Φαίνεται ότι ενημερώνεται συχνά.
tarrasque Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 repsect για ακόμα μια φορά! thank you
FocusX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δεν περίμενα να δω αυτή τη λίστα για να μάθω ότι η οθόνη μου (Samsung 215TW) είναι κορυφαία αλλά σίγουρα μου άρεσε που την είδα αρκετές φορές εκεί μέσα... Και το input lag για το οποίο κατηγορείται είναι παραμύθια... Όποιος την έχει στα υπόψη και το σκέφτεται γι'αυτό ας προχωρήσει άφοβα
tarrasque Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 αυτό που με μπέρδεψε είναι ότι στο prad.de δεν έχει την κορυφαία MultiSync 20WMGX2 και φυσικά δεν μπορώ να την βρω πουθενά στην Ελλάδα (υπάρχει μόνο η 20WGX2 χωρίς τα ωραία καλούδια) η κατάσταση μου είναι οριακή (ψάχνω πολύ καιρό) και μάλλον θα καταλήξω στην benq fp241w
Ros_Original Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε tarrasque μια από τα ίδια. Πάντως το τοπικ είναι κορυφαίο. Λύνει πολλές απορίες και σου επιτρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό review πριν την αγορά.
mohic4n Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 To topic egine teleutaia fora Edited stis 01/28/2007. Opote mporw na pw oti einai sigoura enas egkuros odhgos gia kapoion pou psaxnetai twra gia mia LCD. Sigoura omws den 8a prepei na basistei mono se auton ton odhgo alla na psa3ei kai allou. Xairomai pantws pou h o8onh mou (Samsung Synchmaster 940BF) einai mia apo tis polles pou proteinonte. Fainetai pws ekana kalh epilogh telika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.