Προς το περιεχόμενο

LCD Buyer's Guide στα φόρουμ του AnandTech

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ είχα πονοκεφαλιάσει να ψάχνω για καλή και φτηνή 20άρα 4:3 με S-IPS, βρήκα αυτό και έμεινα άναυδος. Κάποιοι το ξέρουν ήδη εδώ, αλλά το κάνω τόπικ για να το προσέξουν όσοι δεν το ξέρουν.

LCD Buyerʼs Guide by xtknight στα φόρουμ του AnandTech.

Έχει εξηγήσεις, υπερπλήρη λινκ και αξιολογεί τις καλύτερες προτάσεις κατά χρήση. Φαίνεται ότι ενημερώνεται συχνά.

Δημοσ.

Δεν περίμενα να δω αυτή τη λίστα για να μάθω ότι η οθόνη μου (Samsung 215TW) είναι κορυφαία αλλά σίγουρα μου άρεσε που την είδα αρκετές φορές εκεί μέσα... :) Και το input lag για το οποίο κατηγορείται είναι παραμύθια... Όποιος την έχει στα υπόψη και το σκέφτεται γι'αυτό ας προχωρήσει άφοβα

Δημοσ.

αυτό που με μπέρδεψε είναι ότι στο prad.de δεν έχει την κορυφαία MultiSync 20WMGX2 και φυσικά δεν μπορώ να την βρω πουθενά στην Ελλάδα :( (υπάρχει μόνο η 20WGX2 χωρίς τα ωραία καλούδια)

η κατάσταση μου είναι οριακή (ψάχνω πολύ καιρό) και μάλλον θα καταλήξω στην benq fp241w

Δημοσ.

Φίλε tarrasque μια από τα ίδια. Πάντως το τοπικ είναι κορυφαίο. Λύνει πολλές απορίες και σου επιτρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό review πριν την αγορά.

Δημοσ.

To topic egine teleutaia fora Edited stis 01/28/2007.

Opote mporw na pw oti einai sigoura enas egkuros

odhgos gia kapoion pou psaxnetai twra gia mia LCD.

Sigoura omws den 8a prepei na basistei mono se

auton ton odhgo alla na psa3ei kai allou.

Xairomai pantws pou h o8onh mou (Samsung Synchmaster 940BF)

einai mia apo tis polles pou proteinonte. Fainetai pws ekana

kalh epilogh telika :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...