kergaz13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Παιδιά, παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους?
Verso Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Σε 23άρα TV οι υπότιτλοι είναι μιά χαρά πάντως.
AGGANIS13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Να ρωτησω κατι? Εχω το 3705 . Μεχρι τωρα το ειχα συνδεσει με scart. Ολα καλα. Τωρα που πηρα μια 40 HUMAX LCD , το συνδεσα με to kalvdio που ειχε μεσα HD και με εναν ανταπτορα που ειχε η τηλεοραση στην DVI εισοδο της τηλεορασης. Δεν εχω ομως ηχο. Απο την εισοδο αυτη περναει ηχος ή μονο εικονα?
Innersense Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 AGGANIS13 καλορίζικο απο το HDMI περνάει και ήχος. το ότι το σύνδεσες και βλέπεις εικόνα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όλα οκ. Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι έχεις γυρήσει την τηλεόραση στην HDMI είσοδο και έχεις ρυθμίσει το DVD να στέλνει το σήμα στην HDMI έξοδο; Σε πρώτη φάση δοκίμασε να βάλεις σε Auto την ανάλυση και όταν κάποια στιγμή δουλέψουν όλα θα διαλέξεις ανάμεσα σε 576/720/1080 ανάλογα με το που βλέπεις εσύ ο ίδιος καλύτερη εικόνα!
Innersense Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 άκυρο τρελό! τώρα πρόσεξα ότι είπες ότι για να το συνδέσεις στην HUMAX χρησιμοποιήσες αντάπτορα HDMI>DVI. To DVI είναι ψηφιακό σήμα εικόνας και δεν μεταφέρει ήχο. άκυρο λοιπόν, για ήχο θα χρησιμοποιήσεις άλλο καλώδιο (rca κλπ)
ipal Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Isos off topic, pira to FUNAI 5311, evala 1 2GB stick, eidai kai 1 DIVx. to afisa pano,meta apo merikes ores bgazei USB not found, to vazo sto PC, kameno to STICK... Exei simvei se allon, esto & me allo player pou na exei USB? 1 512 stick pou evala meta paizei OK, opos kai 1 1GB SD... Na to pao piso to Funai H' itan memonomeno me auto to stick?
har-vas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Γεια σας. Αγόρασα κι εγώ (όχι για εμένα ακριβώς) το F&U DVD3705 κι αυτό που θα ήθελα βασικά να ρωτήσω, διότι μού τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, είναι πώς αξιοποιείται η πιστοποίηση που φέρει "Nero Digital: Standard Certified" (την οποία παραδόξως δε σχολιάζει ΚΑΝΕΙΣ). Γνωρίζω ότι ο Nero Digital είναι ένας κλειστός codec της Ahead που υλοποιεί την προδιαγραφή "MPEG-4 part 10", πιο απλά H264/AVC, η οποία είναι ανώτερη αυτής που υλοποιούν οι γνωστοί μας DivX/XviD (προσωπικά όμως χρησιμοποιώ τον x264 codec εδώ και 2 χρόνια, γιατί είμαι οπαδός του ανοιχτού λογισμικού). Δοκίμασα για πρώτη φορά το Nero Recode για να παράγω ένα αρχείο .mp4 με ήχο ΗΕ-AAC και δυο διακριτά streams υπότιτλων. Επέλεξα το ανώτατο προφίλ "High Definition TV" της κατηγορίας "Nero Digital AVC". Έβαλα το αρχείο στο USB stick, αλλά τελικά μου είπαν ότι το player δεν το έβλεπε καθόλου στη λίστα! Επειδή εγώ στο μεταξύ είχα δει το "Standard Certified", κατάλαβα ότι προφανώς δεν παίζει όλα τα -κωδικοποιημένα κατά Nero Digital- video, αλλά ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε την κατάληξη .mp4 κι ότι απλώς θα έβγαζε ένα σφάλμα κατά την αναπαραγωγή. Αυτή τη φορά, ετοίμασα ένα νέο .mp4, κωδικοποιημένο με το προφίλ "Standard" της κατηγορίας "Nero Digital" (όχι AVC) και θα χρησιμοποιήσω ένα DVD+RW για τη δοκιμή (ίσως το player να υποστηρίζει μόνο .avi μέσω USB). Πάντως, το μοντέλο της Funai δεν αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ahead, ανάμεσα στα μοντέλα που υποστηρίζουν το Nero Digital (http://www.nero.com/nerodigital/eng/Certified_Products.html), αλλά αυτό δεν είναι απογοητευτικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλα τα μοντέλα που αναγράφονται εκεί, μόνο ένα υποστηρίζει προφίλ ανώτερο του Standard (το προφίλ "Cinema", βλέπε μοντέλο της KiSS). Η βασική ερώτηση: Έχει κανείς από σας εμπειρία από τη συγκεκριμένη δυνατότητα του 3705; Δοκίμασε κάποιος ν'αναπαράγει αρχεία .mp4; Αν ναι, με ποιες ρυθμίσεις τα δημιούργησε; Αξίζει να προτιμήσω αυτό το φορμά, αντί των .avi/DivX; Δυστυχώς το εγχειρίδιο είναι πολύ φειδωλό στις αναφορές του, ενώ κανονικά θα όφειλε ν'αναφέρει ρητά τις ακριβείς προδιαγραφές αναπαραγωγής. Ευχαριστώ.
iignatios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 exei sindesei kaneis ekswteriko disko. kai an nai, se ti format.fat32 i ntfs. egw sinedesa kai usb stick 1gb se fat,fat32 kai mou evgaze unsupported usb.meta enan disko lacie 500gb se ntfs kai mou evgaze pali unsupported...thank you...
har-vas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Επιστρέφω για να δώσω απαντήσεις στις... ερωτήσεις μου, αλλά και στους δυο προηγούμενους φίλους. Αυτή τη φορά, ετοίμασα ένα νέο .mp4, κωδικοποιημένο με το προφίλ "Standard" της κατηγορίας "Nero Digital" (όχι AVC) και θα χρησιμοποιήσω ένα DVD+RW για τη δοκιμή (ίσως το player να υποστηρίζει μόνο .avi μέσω USB).Όλα πήγαν καλά αυτή τη φορά, άρα το επιτραπέζιο Funai υποστηρίζει κανονικά τα αρχεία .mp4, αρκεί αυτά να είναι κωδικοποιημένα με το σωστό προφίλ. Οι υπότιτλοι και τα κεφάλαια δούλευαν άψογα.Δοκίμασε κάποιος ν'αναπαράγει αρχεία .mp4; Αν ναι, με ποιες ρυθμίσεις τα δημιούργησε;Ναι, δοκίμασα εγώ. Τις ρυθμίσεις του Nero Recode τις ανέφερα παραπάνω.Αξίζει να προτιμήσω αυτό το φορμά, αντί των .avi/DivX;Κατά τη γνώμη μου, ναι. Είναι νεώτερο, υποστηρίζει πολλαπλά streams υπότιτλων και μάλιστα ενσωματωμένα στο αρχείο-container, τα οποία δεν απαιτούν μετατροπή σε κείμενο (π.χ. .srt) και μπορούν να εμφανίζονται και ν'αποκρύπτονται κατά βούληση. Επίσης, το νέο φορμά επιτρέπει τη χρήση κεφαλαίων, κάτι που δεν ισχύει για το παλιό καλό .avi.egw sinedesa kai usb stick 1gb se fat,fat32 kai mou evgaze unsupported usb. Έχω συνδέσει USB stick OCZ Rally2 4GB και το βλέπει κανονικά. Έχω δει πολλές ταινίες XviD με αυτό τον τρόπο, μόνο που αν είχαν υπότιτλους .srt, τότε υπήρχαν συχνά κολλήματα και ασυγχρονισμοί, προφανώς γιατί η συσκευή έπρεπε να πηγαίνει συνεχώς από το .avi στο .srt κι ανάποδα. Όσο για τη σύνδεση εξωτερικού σκληρού, δεν ξέρω, αφού δεν έχω τέτοιο σκληρό για να δοκιμάσω.Για μένα δοκίμασε με 3-4 διαφορετικά USB sticks (διαφόρων φιρμών και χωρητικοτήτων), τα οποία να τα έχεις φορμαρισμένα σε FAT32 και να περιέχουν μέσα τους μόνο ένα αρχείο .avi κατά DivX και κατά προτίμηση το όνομα αρχείου να είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Λογικά θα πρέπει το Funai κατ'αρχήν να τα δει και κατά δεύτερο να τ'αναπαράγει. Το Funai παίζει avi?Φυσικά, αρκεί αυτά να είναι κωδικοποιημένα κατά DivX ή XviD. Παίζει τα αρχεία .avi και από δισκάκια CD-DVD, αλλά και από USB stick, όπως λέω και στον προηγούμενο φίλο. Γενικά η συσκευή είναι άψογη για τα λεφτά της και είναι πολύ συμφέρουσα αγορά.
champ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καλησπεριζω το topic του forum, Ερχομαι με μια ερωτηση μου που ομως δεν ετυχε καμμιας απαντησης μεχρι τώρα σε άλλο topic. Αγορασα το funai 3705a Εχω ομως ενα προβλημα και δεν ξερω αν εχει να κανει με τη συσκευη ή με την ποιοτητα των ταινιων και το αναφερω μηπως και καποιος αλλος το αντιμετώπισε ή ξερει να μου δωσει απάντηση Το προβλημα συνίσταται στο εξής: Σε μερικες (οχι παντα και οχι σε ολες) ταινιες η εικονα παγωνει και χρειαζεται stop-play για να ξαναπαιξει οπου ομως πηδαει στο επομενο screen με αποτελεσμα να γυριζω fast reward για να δω τα ιδια απο την αρχη. Στο δε σημειο που κολλαγε πριν δεν κολλαει την επομενη φορα αλλα κολλαει μετα απο λιγο και πάλι απο την αρχη... πραγμα αρκετα σπστικο οταν θες να δεις μια ταινια. Αυτ το κανει σε καποιες ταινειες που εχω και οχι σε ολες Στην περιπτωση που εχω 2 ή περισσοτερες ταινειες σε ενα dvd σε άλλες το κανει και σε άλλες οχι Στη περιπτωση που εχω μια ταινια σε ενα dvd αν το κανει το κανει μονιμα ή δεν το κανει καθολου Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να το δωσω για αντικατασταση σαν ελατωματικο μιας και τωρα που ειμαι εντος εγγύησης εχω την δυνατοτητα ή αν ειναι κατι που οφειλεται σε άλλους λόγους που δεν γνωρίζω και εδω ζητω τα φωτα σας Ευχαριστω εκ των προτερων
Asxetius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δοκίμασες με άλλη μάρκα δισκάκια ή εγγραφή σε χαμηλότερη ταχύτητα?
champ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Asxetius ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση Με διαφορετικα δισκακια δοκιμασα αλλα χωρις αποτελεσμα Σε πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω και τη διαφορετικη ταχυτητα που δεν το σκεφτηκα αλλα εχει αρκετα λογικη βαση Και παλι ευχαριστω για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.