xristakits Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Παιδια φοβερο μηχανημα. με 60 ευρω τιμη μην το σκεφτεστε καν, το εργαλειο σπερνει...
AlexDesign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ειμαι και γω κατοχος ενος F&U 3075, εδω και ενα μηνα και μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, παιζει τα παντα δεν τρωει κολληματα και εχει usb interface που για μενα ειναι το πιο σημαντικο διοτι κατεργησα τα δισκακια!!! Οσο για τους υποτιτλους ναι εχω δει και μεγαλυτερους αλλα και αυτους μια χαρα τους βλεπω!!
Verso Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Θα συμφωνήσω και γώ για το F&U 3705.Πραγματικά άπαιχτο. Το έχω 10 μέρες τώρα (69 euros από MediaMarkt) & δουλεύει 6-8 ώρες ημερησίως χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Όσο για τους υπότιτλους θα'λεγα πως είναι ικανοποιητικοί όσο αφορά το μέγεθος. Μεγάλη υπόθεση επίσης το card reader και η USB αφού γλυτώνοντας το κάψιμο των DVD's θα γίνει απόσβεση των χρημάτων της αγοράς του σε λίγο καιρό. Μακάρι να αντέξει στη χρήση βέβαια.........
yositosi Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παίδες ότι και να λέμε πρόκειται για μια πολύ τίμια πρόταση! Σε πολύ καλή τιμή, έχει πολλά πράγματα επάνω του, πολύ καλή απόδοση και ποιότητα που για να βρεις σε άλλα πρέπει να ακουμπήσεις αρκετά περισσότερα! Επίσης κάτι πήρε το αφτί μου ότι θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο χρώμα (λέει πολλά για τις νέες LCD)
warewolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εδω και σχεδον 1 μηνα χρησιμοποιω το f&u 3705 σημερα ομως εκανε κατι παραξενο. ενω στο pc βλεπω σε ενα folder ολες τις ταινιες οπου εχω μεσα σε subfolders (βαζω τους υποτιτλους srt), στο player εμφανιζονται μονο οι μισες. οι υπολοιπες δεν εμφανιζονται, ειναι εξαφανισμενες. επισης σε μια συγκεκριμενα, της αλλαξα folder την ειδε αλλα δεν παιζει τους υποτιτλους τους βλεπει ομως στο folder. δοκιμασα τα παντα. defrag στον σκληρο, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο player, το εβγαλα απο το ρευμα, αλλα τιποτε. το προβλημα εμφανιζεται μονο σε καποιες ταινιες. στο σκληρο εχω φωτος, προγραμματα, και οτι φανταστει κανεις. τα βλεπει ολα κανονικα. εχω ενα folder οπου το εχω ονομασει movies και εκει μεσα βαζω ταινιες σε subfolders οπου υπαρχουν και οι υποτιτλοι. ο σκληρος ειναι ενας WD 250. μεχρι εχτες εμφανιζοταν ολες οι ταινιες κανονικα. ηταν στο συνολο τους 15 περιπου. δημιουργησα ενα νεο forder το ονομασα movies2 και εβαλα εκει μεσα τις μισες, περιπου 6. ματαια βλεπει μονο τις 4. εχει καποιος υπ οψιν του τι μπορει να συμβαινει ? βλαβη στο player να το επιστρεψω ? εχει συμβει σε καποιον αλλον ?
warewolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 να συμπληρωσω οτι δοκιμασα usb stick και το βλεπει κανονικα. τον σκληρο wd επισης τον βλεπει η tv lcd οπου εχει usb εισοδο. αλλα εχουμε και εξελιξεις. μετεφερα τα παντα απο τον εξωτερικο σκληρο στο pc, διεγραψα τα παντα, τον εκανα format σε fat 32 και ξαναεγκατεστησα οτι ειχα πριν. τωρα, το funai δεν τον βλεπει καθολου. εμφανιζει το μυνημα, λαθος δισκος, οταν επιλεγω να διαβασει απο την εισοδο usb. υπαρχει περιπτωση, κατα το format και επανατοποθετηση των forders στον WD να μην υπαρχουν τιποτε κρυφα αρχεια οπου ηταν απαραιτητα για να καταλαβαινει το πλεηερ τον εξωτερικο σκληρο ? κι αν ναι, τοτε πως η τηλεοραση μου τον αναγνωριζει κανονικα ?
LakisFM1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 με ενδιαφερει αν παιζει .mpg αρχεια. κι αν στα mp3 δειχνει Longfilenames (oxi "Madonna -Li~1" ) και αν παιζει mp3-dvd (Αν απαντουσατε νωρις μπορει να το χτυπησω σημερα Σαββατο....
Innersense Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 warewolf σηκώνω τα χέρια ψηλά στην περίπτωση σου LakisFM1 Α) Ναι παίζει mpg αρχεία, δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους στα mpg Β) Οχι δεν υποστηρίζει Long filenames και τα κόβει με ~ Γ) Ναι παίζει mp3 dvd διαθέτοντας και επιλογές repeat, shuffle κλπ
kallair Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 warewolf dokimases na kaneis format se ntfs? se fat32 to eixes metatrepsei eixes epileksei grigori diamorfosi?
warewolf Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 warewolf dokimases na kaneis format se ntfs? se fat32 to eixes metatrepsei eixes epileksei grigori diamorfosi? το ελυσα το προβλημα. κατεβασα το utility fat32 format απο το site του WD και ξαναπερασε καποια απαραιτητα αρχεια οπου ειναι προεγκατεστημενα στον σκληρο. ολα ρολοι και παλι.
vvvippperrr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγες μερες εχω και εγω το 3705. Ευχαριστημενος 100% απο την αναλογια τιμη/αποδοση. Πριν απο αυτο ειχα ενα SilverCrest και οταν του εβαζα καποιο κλιπ *.avi αναλυσης μεγαλυτερης του 720x576, εμφανιζοτανε στο μενου το αρχειο, αλλα δεν το επαιζε, εμφανιζοντας ενα ξερο "not supported" η κατι τετοιο... Τωρα εαν κανω το ιδιο με το 3705, μου εμφανιζει το εξης μηνυμα "HD not supported" αναγνωριζοντας οτι το αρχειο που εβαλα για να αναπαραγωγη, ειναι Ηιgh Definition ! Ποσο κοντα ειμαστε στο να το μετατρεψουμε και σε HD Media Player, ισως με καποιο firmware update...?
Innersense Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Φίλε vvvippperrr καλωσήρθες στο forum Καλό θα ήταν να μην πλαγιάζουμε με φρούδες ελπίδες σε πράγματα που δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει το player. Ξεπερνώντας από το γεγονός ότι το F&U φοράει Zoran-Vaddis για το οποίο ΔΕΝ υπάρχουν εργαλεία tuning του firmware (όπως στα Mediatek τσιπάκια που τα firmware τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα τελειότητας χάρη σε χρήστες που τα έχουν εξελίξει) πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η αναπαραγωγή HD υλικού είναι θέμα συμβατότητας (υποστήριξης της ανάλυσης και του bitrate) από το ίδιο το τσίπ και κανένα firmware δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια kiss τα οποία έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής HD υλικού, έχουν πενταπλάσια και βάλε τιμή... Ας αρκεστούμε λοιπόν στην αναπαραγωγή των DVD μας με upscale σε 720p μέσω της HDMI περιμένοντας να πέσουν οι τιμές και μάλλον θα περιμένουμε αρκετά... Προσωπικά κατευθύνομαι προς το στήσιμο C2D HTPC μιας και οι προδιαγραφές για την αναπαραγωγή HD κλιπ είναι ιδιαίτερα αυξημένες...
Kinakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Έχω και εγώ το 3705 περίπου ένα μήνα. όλα είναι πολύ καλά με εξαίρεση ένα πρόβλημα που έχω με το USB.Οταν προσπαθώ να παιξω μια ταινια απο τη θυρα USB ενω αρχιζει κανονικα,μετα απο λιγα δευτερολεπτα κολλάει και σταματάει. Το usb sticl που χρησιμοποιώ είναι το inkston data traveller 1GB. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο.
vvvippperrr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Φίλε vvvippperrr καλωσήρθες στο forum Καλό θα ήταν να μην πλαγιάζουμε με φρούδες ελπίδες σε πράγματα που δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει το player. Ξεπερνώντας από το γεγονός ότι το F&U φοράει Zoran-Vaddis για το οποίο ΔΕΝ υπάρχουν εργαλεία tuning του firmware (όπως στα Mediatek τσιπάκια που τα firmware τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα τελειότητας χάρη σε χρήστες που τα έχουν εξελίξει) πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η αναπαραγωγή HD υλικού είναι θέμα συμβατότητας (υποστήριξης της ανάλυσης και του bitrate) από το ίδιο το τσίπ και κανένα firmware δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια kiss τα οποία έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής HD υλικού, έχουν πενταπλάσια και βάλε τιμή... Ας αρκεστούμε λοιπόν στην αναπαραγωγή των DVD μας με upscale σε 720p μέσω της HDMI περιμένοντας να πέσουν οι τιμές και μάλλον θα περιμένουμε αρκετά... Προσωπικά κατευθύνομαι προς το στήσιμο C2D HTPC μιας και οι προδιαγραφές για την αναπαραγωγή HD κλιπ είναι ιδιαίτερα αυξημένες... Φιλε Innersense, ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. Οπως γραφω και στο μηνυμα μου, ειμαι 100% ευχαριστημενος απο το 3705, παντα απο τη σχεση τιμης/αποδοσης, οποτε δεν με χαλαει ιδιαιτερα αν δε θα μπορεσει ποτε να αναπαραγει HD υλικο. Ετσι κι αλλιως υπαρχει ενα PC με μια αρκετα μεγαλη οθονη για να αναπαραγει τετοιο υλικο. Θα μου αρεσε ομως αν υπηρχε η προοπτικη καποια στιγμη να μπορεσω να δω, στην SONY 50" με native resolution 720p, παρομοιο υλικο, που υπαρχει αρκετο στο PC μου... Παντως απο την εξοδο HDMI και αναλυση 1080i υπαρχει σημαντικη και ορατη διαφορα στις 50". Παντα σε σχεση με τις υπολοιπες συνδεσμολογιες, SCART (RGB) και COMPONENT (480p/576p). Επισης, παραδοξως, η εικονα εχει καλυτερη ευκρινεια στην αναλυση 1080i παρα στην 720p, που ειναι και η natine της TV...
bartbrains Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 To pira kai egw kai einai poly kalo mexri stigmis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.