Dark-Shadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Με την 1.82 Version είσαι??? Γιατί εγώ με αυτή την version είμαι και μου κάνει το πρόβλημα!!!
africa_twin Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Βαλε 1 ή 2 connections ανα αρχειο και πιστευω θα δεις αρκετη διαφορα. Θα μπορεις να κατεβαζεις και αρκετα αρχεια μαζι ετσι χωρις σημαντικη επιπτωση στη ταχυτητα σου. Αυτό είναι το μυστικό!!! Συμφωνώ απόλυτα με asmilon!!! Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με 768 αλλά όταν το έβαλα με 1 connection ανά αρχείο όλα πάνε σφαίρα!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αυτό είναι το μυστικό!!! Συμφωνώ απόλυτα με asmilon!!!Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με 768 αλλά όταν το έβαλα με 1 connection ανά αρχείο όλα πάνε σφαίρα!!! Δεν είναι αυτό το πρόβλημα διότι το έχω βάλει υφή 1 connection!!! Εσύ φιλε μου έχεις rs premium acount???
africa_twin Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν είναι αυτό το πρόβλημα διότι το έχω βάλει υφή 1 connection!!! Εσύ φιλε μου έχεις rs premium acount??? Ε για premium acount δε μιλάμε; Άλλωστε το flashget δεν δουλεύει με free acount αν δεν κάνω λάθος.
helanti Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 kalispera pos tha valw mia connection ana arxeio? euxaristw
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ε για premium acount δε μιλάμε; Άλλωστε το flashget δεν δουλεύει με free acount αν δεν κάνω λάθος. Το Ξαναδοκίμασα αλλα tpt στα logs λέει πως κατέβασα 25 mb ενώ κατέβασα 3mb!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ναι όντως στις παλιές εκδόσεις δεν το έκανε αυτό!!! Στην 1.81 και στις 1.82 το κάνει!!! Πιστεύω στην 1.83 να το φτιάξουν!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Παιδιά σήμερα βρήκα έναν νέο Download Manager για Rapidshare λέγεται RS Downloader η σελίδα του είναι αυτή εδώ!!! http://rs-downloader.blogspot.com/ Τον έχει δοκιμάσει κανεις???
JOUN Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Internet download manager σε συνδιασμο με το Flashgot για να δεχεται τα πολλαπλα links
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Παιδιά μόλις την δοκίμασα με premium account αλλα δεν κατεβάζει!!! Μήπως κανεις από εσάς κατάφερε να το δουλέψει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.