Leite33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα!!!! Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος!!!! Έχω ένα playstation2 και για να μην αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια(πανάκριβα έλεος) έβαλα ένα chipaki για να παίζει πειράτικά!!!!! Νοικίαζω μερικά αυθεντικά τα περνάω στο σκληρό και τα βγάζω αντιγραφή στον υπολογιστή.......Το πρόγραμμα που τα βγάζω είναι το Nero 6 και χρησιμοποιώ πολυ μικρές ταχύτητες 6 και 8...... Όταν βαζω τις αντιγραφές όμως στο ps2, δεν γίνεται τίποτα και δεν τις παίζει... Το chipaki είναι τσεκαρίσμένο ότι παίζει αντιγραφές.... Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα..... Λέτε να φταίει το πρόγραμμα αντιγραφής(Nero 6) η τα dvd!!!Δοκίμασε κανα 2 διαφορετικές μάρκες........Αν υπάρχει καμία κάλή ιδέα μου στέλνετε........ Και καμία ιδέα για καλά παιχνίδια
whiteman7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 πάμε στοιχήματα πότε θα κλειδώσει το topic? εγώ λέω σε 2 ώρες από τώρα
dterzakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ΟΚ, πλέον να αναφερόμαστε στα ********* games ως αντίγραφα ασφαλείας!! Είναι πάντως εκνευριστικό να παίζουμε με τις λέξεις :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
telegamesvg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εκνευριστικο η οχι .....δεν υπαρχει λογος να βγαζουμε τα ματακια μας .... Αλλωστε καταλαβαινομαστε ολοι ....
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Mπα, ακομη ανοιχτο ειναι? Παντως ρολο παιζουν και τα dvd που βαζεις.
ktulu_gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εντύπωση μου κάνει που δεν κλείδωσε ακόμη το topic . Ρίξε μια ματιά στο forum του afterdawn. Για περισσότερες πληροφορίες δοκίμασε και το Google.
greekboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 λογω πειρατικων????? logo tou oti exei sizitithi polles fores auto kai me ena search tha vris auto pou thes
jimi1973 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Leite33 είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τα παιχνίδια. Ύστερα από πολλά καψίματα :twisted: βρίκα πως τα δισκάκια μάρκας Sony παίζουν τέλεια στο PS2.
Petrakas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 lol akoma anixto to thread?!!! an einai etsi..na rotiso kai go !! dld me to nero kai diskakia markas sony antigrafete game PS2??? den theli kanena allo programa?
privateer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δεν υπάρχει πρόβλημα να ζητά οδηγίες για το πως να γράψει παιχνίδια
-NetHawk- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Για να μην μακρυγορουμε τα "καις" πολυ γρηγορα..Δοκιμασε με χ2 ή βια χ4 και πες μου.Οι υπολοιποι...Αγοραστε λουκετα...
Leite33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασα και sony αλλά θα ξαναψάξω μερικές από τις προτάσεις σας και θα δω....Όσο για τα πειρατικά όταν θα βάλουν μυαλό αυτοί που βγάζουν τα αυθεντικά τότε θα βάλουμε και μεις οι υπολοιποί!!!!!! Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλες αν έχει κανείς καμιά πρόταση για κανένα καλό παιχνίδι εκτός από αθλητικά τα οποία είναι γνωστά
Nearly_God Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μερικές φορές η αντιγραφή ενός παιχνιδιού για PS2 είναι πολύ απλή υπόθεση (απλά αντιγράφεις το DVD) άλλες όμως είναι μια πολύπλοκη διαδικασία κατά την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις διάφορα εργαλεία.Όσο για το πρόγραμμα αντιγραφής, προσωπικά προτιμώ το Decrypter για αυτή τη δουλειά και προσπάθησε πάντα να γράφεις σε πολύ χαμηλή ταχύτητα. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη "δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" των παιχνιδιών σου θα βρεις εδω. Καλή Επιτυχία...και υπομονή.
kambia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Με το Nero ειχα και γω το ιδιο προβλημα. Δες εδω http://game-copy-software-review.toptenreviews.com/ και οι επιλογες δικες σου. Παντως παιζουν ρολο και τα δισκακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.