Προς το περιεχόμενο

Dedicated Ram????

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, τι να πω.

Παντως λέει και το pc wizard κάτι για 3072 KB, μιπως εχουν τπτ 2G ram, και me allh mia tou 1G?

Δέν ξέρω καν αν τίθετε θέμα ''σηκώματος'' των RAM απο τα συστήματα αλλα μήπως εννοει οτι μπορεί να υποστιρίξει 3G (anaferomai se kati endixeis me volt pou leei to pc wizard)......

Διαφορέτικα δεν βλέπω allh exigish.

Δηλ. σκέφτικα μίπως σε περιοριζει το σύστημα μέχρι ποση RΑΜ ''σικώνει'', π.χ. εγω μπορώ να βάλω 4G RAM στο δικό μου αν και εχω 4 υποδοχές, το βλέπω δυσκολο, αλλα παλι απλώς υποθέτω.

Ιλικρινά αλλη λύση δεν μπορω να σκέφτω, ελπίζω να μας βοηθήσει κανείς αλλος.....

Δημοσ.
to manual pantws grafei proegkatestimenh 1024 kai epektasimh mexri 2048. Den leei pouthena gia dedicated h embedded i tpt tetoio...

"Ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί μνήμη DDR (Double Data Rate) 2 SDRAM SO-DIMM (Small Outline - Dual In-Line Memory Module) με 200 ακίδες.

Η κάθε υποδοχή μνήμης μπορεί να υποστηρίξει μία μονάδα μνήμης από 128MB έως 1024MB, και η μέγιστη χωρητικότητα μνήμης του υπολογιστή είναι 2GB."

Ooop twra to eida!

Opote lithike to thema. :)

Bassilis, les na mporoun na mpoun 4G RAM sto laptop?

Δημοσ.

αν λεει μεγιστο 2,τοτε οχι

επισης δεν ξερω αν γενικα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα module 2 gb ddr2 so-dimm

δεν εχω δει μεχρι τωρα

αλλα τα δεχονται συγκεκριμενες μητρικες

απντως και με 2 θα εισαι σουπερ

απλα θα πρεπει να δωσεις τωρα αρκετα λεφτα,και οι 2 512 που εχεις πανε αχρηστες

εκτος και αν τις πουλησεις

Δημοσ.

Τελικά παιδιά με το συγκεκριμένο laptop lg s1 express dual και με τα στοιχεία που σας έδωσα πιο πάνω...εγώ τι μπορώ να κάνω σχετικά με τη ram. Αναβαθμίζεται και πόσο;;Αν ξέρει κανείς να μου πει συγκεκριμένα παρακαλ

Δημοσ.

Νομίζω αναβαθμίζεται η μνήμη σου, αν δεν έχει διαφορές απο το P1, αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Εμένα που μάλλον έχει πρόβλημα το P1 EXPRESS DUAL που έχω και θα πάει στο σέρβις, μου είπαν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση οτι μπορώ να προσθέσω και μνήμη, δηλαδή απο 1gb που έχω τώρα, να γίνει 2gb με πολύ μικρό κόστος αν πάει στην αντιπροσωπεία.

Μην ξεχνάς οτι η LG έχει απίστευτα καλή αντιπροσωπεία (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, και το εννοώ). Απλά τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και θέτεις το ερώτημά σου, και σε 1 λεπτό έχεις την απάντηση που ψάχνεις. Αν σου πούν εκείνοι ναί, τότε έχουν και την ευθύνη. Αν σου πώ εγώ ναι και κάνεις ζημιά, θα βρείς ποτέ το δίκιο σου;

Το δικό μου P1 με 1024 είναι πολύ αργό στην εκκίνηση, και πάνω έχω μόνο ο,τι ήρθε με το laptop συν έγγραφα, κι έτσι θα πάει για έλεγχο.

Δημοσ.

Παιδιά το βρήκα τελικά. Η άλλη μνήμη 512 στο λάπτοπ μου ήταν κάτω από το πληκτρολόγιο!!!Τις άλλαξα και τώρα έχω 2GB!!!Βέβαια, να σας πω την αλήθεια δεν είδα μεγάλη διαφορά...Δηλαδή,οι εφαρμογές δεν άνοιγαν πιο γρήγορα.Αλήθεια,που θα δω διαφορές σε σχέση με πριν που είχα πιο λίγη;;

Δημοσ.

απο 1 σε 2 γιγα??? ελαχιστη διαφορα θα δεις στην ταχυτητα.

ενδεχομενως θα χρησιμοποιειται μικροτερο page file =διαφορα στο utilization του hdd

Δημοσ.

Και τότε γιατί λένε για παράδειγμα, ότι τα vista θα τρέχουν καλύτερα με 2gb ram απ' ότι με 1;;Ti νόημα έχει;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...