metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μα δεν θα χρησιμοποιησω διαλυτικο blanco για να το καθαρισω,απλα επεσε εκει διαλυτικο και εχει κανει επιφανειακα θαμπαδα η οποια δεν φευγει (προσπαθησα να το τριψω και το μονο που καταφερα ηταν να κανω επιπλεον γρατζουνιες)!Και σε μερικα πλαστικα κανει ζημια οχι σε ολα,ευτυχως στο plexi glass δεν εκανε τοσο μεγαλη οσο εχω δει να κανει σε αλλα πλαστικα!Αν το παω το plexi glass σε ενα μαγαζι με επιγραφες λετε να μπορουν να μου φτιαξουν ενα παρομοιο;Που αλλου μπορει να φτιαχνουν τετοια;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Σε κατάστημα που φτιάχνουν ταμπέλες,ίσως και σε βιοτεχνίες που φτιάχνουν βάρκες,αλλά υπάρχουν και μαγαζιά που ασχολούνται αποκλειστικά με τέτοια.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 sto eshop poulane ena plaino kapaki gia to kanoniko armor.den xero an kanei kai gia to junior
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ρε φίλε μη τρελαίνεσαι.Δεν το έχω δει αυτό που περιγράφεις,αλλά πάρε ένα χάρακα, κάνε ένα πρόχειρο σχέδιό του και σημείωσε όλες τις απαραίτητες διαστάσεις του και πήγαινε σε ένα υαλοπολείο που φτιάχνει κορνίζες, κόβει τζάμια κλπ και πες του να σου κόψει ένα ίδιο κομμάτι.
madsc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Guys sorry αλλά φρούδες ελπίδες του δίνετε εσείς με τις αλοιφές κ τα καθαριστικά του παιδιού. Ασετόν, διαλυτικά, white spirit, νέφτια ή οποιοδήποτε δυνατότερο διαλυτικό πέσει & μείνει πάνω σε πλαστικό, πολυεστερίνη, plexy, πολυκαρβονικό απλά "αντίο σας". Χημική διάβρωση είναι αυτό που βλέπετε, αλλαγή της σύστασης του υλικού, δεν είναι λεκές να καθαρίσει, δεν είναι οικιακά αναστρέψιμο. Οι λύσεις σου είναι αυτές που πρότεινε ο _BASSstarlet_. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.