metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το armor junior εδω και μια βδομαδα και προεκυψε ενα προβληματακι στο διαφανο πλαστικο του πλαινου του!Οπως ειχα ανοιξει το pc να φτιαξω καποια πραγματα,επεσε πανω του διαλυτικο απο blanco (που ειναι οτι χειροτερο για μερικα πλαστικα) και δημιουργησε μια μεγαλη περιοχη πανω στο πλαστικο τζαμακι που ειναι αρκετα θολη !Ισως μερικοι το βρειτε παρατραβηγμενο,γελασετε και με πειτε ψειρα ή τρελο αλλα το case ειναι καινουργιο και δεν μου αρεσε αυτο που εγινε,μου βγηκε σε ξινο,το θεαμα ειναι πολυ ασχημο!Μηπως ξερετε με τι θα μπορουσα να το καθαρισω-τριψω ωστε να γινει οσο πιο πολυ ειναι δυνατον οπως πριν;Σαν δευτερη λυση θα μπορουσα να βρω καπου ολοκληρο το πλαινο;Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 alifi pou xrisimopioun oi fanaritzides,gia gialisma xromaton.. yparxei xontri kai psili gia pio grigora..(yparxei se xromatopolia synithos) epidei tha ti vreis sinithos se doxeio 1/2 kilo, prospathise na vreis pio mikri se solinario. epidei aferei moria apo ola ta ylika.. yparxei pithanotita na sou bgazei tyxon typomena gramata pano sto plastiko. to teliko apotelesma analoga me tin empiria xrisis.. eine ekpliktiko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 alifi pou xrisimopioun oi fanaritzides,gia gialisma xromaton..yparxei xontri kai psili gia pio grigora..(yparxei se xromatopolia synithos) epidei tha ti vreis sinithos se doxeio 1/2 kilo, prospathise na vreis pio mikri se solinario. epidei aferei moria apo ola ta ylika.. yparxei pithanotita na sou bgazei tyxon typomena gramata pano sto plastiko. to teliko apotelesma analoga me tin empiria xrisis.. eine ekpliktiko. Πωπω φιλε μακαρι να κανει δουλεια γιατι δεν ξερεις ποσο εχω ξενερωσει!Ελπιζω να καταλαβες οτι μιλαω για πλαστικο διαφανο τζαμακι (ακριβως σαν αυτο του soprano) και οχι απλα μεταλλικο (για να το σιγουρεψω,μην τα κανω χειροτερα)!οταν λες υπαρχει πιθανοτητα να μου βγαζει τυχον τυπομενα γραμματα δεν νομιζω να λες αυτα που ειναι γραμμενα απ'εξω (αν και το ατοιχημα εγινε στην μεσα πλευρα) γιατι αυτα εχουν βαθος,ελπιζω επιφανειακα να βγαζει το υλικο,μην κανει καμια λακουβα !Απ'οτι καταλαβα δηλαδη βγαζει και τις γρατζουνιες ετσι (το λεω γιατι μπορει να εχει καποιο σχετικο βαθος η περιοχη που θαμπωθηκε); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 tha xrisimopiisis tin poli lepti alifi me bambakero pani trivontas arketa kai me ligi piesi..meta me katharo panaki.. kai tha ginei krystalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Respect man ετσι και φτιαξει,κερναω και καφε θα παω να αγορασω την αλειφη και θα κανω οτι μου ειπες και θα επιστρεψω με αποτελεσματα!Σ'ευχαριστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το πολύ πολύ να θολώσει κι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Το πολύ πολύ να θολώσει κι άλλο...Αυτο τωρα γιατι το ειπες;Για τεκμηριωσε το μου σε παρακαλω!Tην εχεις δοκιμασει τη συγκεκριμενη αλειφη ή ειπες απλα να κανεις ενα post; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 giati den exei ferrari gia na tin gyalisei.. lol mi fovase..edo ti vazoun se amaksia politelias kai de kolonoun.. apla zitise tin poli lepti (teliki) kai na eine kalis markas.. kai pou ksereis.. mporei na apoktisis kamia limouzina na tin triveis kai aytin kapote.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Xαχαχαχα,ωραιος εμ βεβαια δεν εχει ferrari armor lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Έχετε καταλάβει τι είναι το διαλυτικό από blanco? Μάλλον όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasplak1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ama ksereis kati parapano eksigise to vre aderfe mi kanei kamia malakia to paidi kai to kanei xeirotera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Προτεινόμενες λύσεις: -Κόψε το κομμάτι που θάμπωσε και βάλε έναν ανεμιστήρα. -Βρες ένα ωραίο αυτοκόλλητο. -Αγόρασε καινούργιο κομμάτι plexi glass. Μάλλον έχει διαβρωθεί-χαραχθεί το plexi,οπότε οι αλοιφές δεν κάνουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω φιλε κι εγώ δεν νομίζω να κανεις δουλειά με τις αλειφες, αλλο να βγάλεις χρώμα απο μια επιφάνεια κι αλλο το διαλυτικό, για να μην πω οτι το κόβω να γίνεται και χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εχω απογοητευτει πολυ τωρα γιατι δεν ξερω τι να κανω!Θα δοκιμασω βεβαια την αλειφη,χειροτερα δεν νομιζω οτι θα γινει,εξαλλου ο φιλος ειπε οτι αφαιρει μορια απ'ολα τα υλικα οποτε κατι μπρει να γινει!Η δευτερη λυση που σκεφτομαι εγω ειναι να αγορασω ή να μου φτιαξουν καινουργιο plexi glass αλλα που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που θέλω να πω με τα posts μου είναι το διαλυτικό μπλάνκο είναι απόλυτα διαβρωτικό και κάνει ζημιά εσωτερικά - στη δομή του υλικού πάνω στο οποίο έχει πέσει... Δεν έκανα πλάκα... Έχω δει να καταστρέφεται πρόσοψη κινητού, οθόνη pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.