kx5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μεταλλική σίτα σε λογικές τιμές? Γιατί σε κάτι καταστήματα που ρώτησα μου ζητούσαν 20 ευρώ για 50Χ20 πόντους κομμάτι. Για την ακρίβεια ψάχνω ένα μεγάλο κομμάτι να καλύψει όλο το κουτί. Αν υπάρχει και σε μαύρο χρώμα ακόμη καλύτερα. Thxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε παιδία, για πείτε! Κ εγώ θέλω (μικρότερη βέβαια) για τους ανεμιστήρες μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς αλλα το μυαλό μου πήγε στην σήτα που βάζουν στα παράθυρα για τα ζουζούνια στα χωρια τέτοια θα βρείς σε χρωματοπωλεία και πολύ φθηνά διαφώτισε μας λίγο αλύτερα και ίσος βρούμε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Έλα ρε Vatos που δεν καταλαβαίνεις Ένα διάτρητο μεταλλικό φύλο αυτό ζητάω. Σαν αυτό που βάζουν οι κάγκουρες στους προφυλακτήρες των αυτοκινήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 xaxaxa ok κατάλαβα πήγαινε σε χρωματοπωλεία λογικά θα βρείς αλλιώς πήγαινε σε αλουμινάδες και σιδεράδες όλο και κάτι θα έχουν από ρετάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εμ δεν έχουνε όλοι. Κάτι βρήκα αλλά ήταν πολύ ακριβό. Αύριο θα κατέβω Αθηνάς για περαιτέρω πληροφορίες αλλά καλό θα ήταν κάποιος να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Στον Praktiker εχει σιτα για παράθυρα (υφασμάτινα) με 16 ευρώ!!! Και σε μορφή αυτοκόλλητου - ενδιαφέρον (12 ευρώ!!!). Πανάκριβα. Εάν κ όποιος βρει, ας ποστάρει παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.