soturin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Γενικά η άποψή μου είναι πως κάθε είδος εθισμού πρέπει να αποφεύγεται (ακόμα και τα anime) στη γενικότερη λογική της εξάρτησης. Για την κάνναβη απλά πιστεύω πως αν για χ, ψ λόγους θες κάποια ουσία, αυτή είναι η καλύτερη. Τι αλκοόλ τσιγάρα και χαζομάρες... Τουλάχιστον οι επίδραση είναι χαλαρωτική και πέρα από τον εαυτό σου (που δεν πιστεύω ότι του κάνεις κακό) δεν είσαι κίνδυνος για τους άλλους. Όχι όπως στο αλκοόλ "Είμαι μάγκας εγώ, θα οδηγήσω, δεν με πιάνουν 6 βότκες εμένα" πάρτον σβάρνα τον πεζό...
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σε τί διαφέρει ο μεθυσμένος που πιάνει το τιμόνι στα χέρια του, από τον μαστούρη που κάπνισε το μπάφο του με τα φιλαράκια του σε κάποια ερημιά, γίναν χώμα και μετά βγαίνουν βόλτα με το αμάξι στη πόλη?
-nick- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Λεω να γραψω εδω για να μην ανοιξω νεο θεμα.Καπνιζω χασις περιπου 10 χρονια, πριν 5 χρονια αρκετα σχεδον καθε μερα τωρα που και που, εχω μια ενσταση για αυτα που γραφοντε οτι δεν προκαλει βλαβες στον εγκεφαλο, απο προσωπικη εμπειρια εχω σοβαρα προβληματα μνημης και εγω και ολοι οι φιλοι που την πιναμε μαζι, μαλιστα ενας φιλος μου το εχει κοψει εδω και 5 χρονια και αντιμετωπιζει ακομα σοβαρα προβληματα αμνησιας, αυτο δημιουργει σοβαρα προβληματα στις δουλειες μας, σε εμενα περισσοτερο που ειμαι λογιστης, επισης αυτοι που πινουν δεν ειναι ουτε αλητες, ουτε μαγκες, ουτε αδυναμοι χαρακτηρες που γραφτηκε ποιο πανω, απλα αυτοι που δεν πινουν το κατατασουν στα ναρκωτικα, οπως η γυναικα μου που οταν το εμαθε με αντιμετωπιζε σαν πρεζακι. Αυτο που θελω να καταφερω ειναι να κοψω το MARLBORO και να πινω κανα τσιγαρακι που και που. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει να επανελθει η μνημη? Η μνήμη από όσο ξέρω επανέρχεται πλήρως ύστερα από κανά μήνα ... Υπάρχουν και σκευάσματα όπως τα Νootrop,Αniracetam,Hydrergine που μπορεί κάποιος να πάρει χωρίς χαρτί από το φαρμακείο, προστατεύουν τα εγκεφαλικά κύτταρα από θάνατο και βελτιώνουν συγκέντρωση και μνήμη.
akpe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Σε τί διαφέρει ο μεθυσμένος που πιάνει το τιμόνι στα χέρια του, από τον μαστούρη που κάπνισε το μπάφο του με τα φιλαράκια του σε κάποια ερημιά, γίναν χώμα και μετά βγαίνουν βόλτα με το αμάξι στη πόλη? Exactly my point. Βέβαια όταν ανέφερα το εν λόγω παράδειγμα σε άλλο post (χρησιμοποιώντας μεν λανθασμένο τρόπο) οι άλλοι κόλλησαν στον χαρακτηρισμό... τι να πείς. Και όσο για το θέμα του ναρκωτικού ή μη, ας μη γελιόμαστε. Χωρίς να προσπαθώ να μειώσω κανέναν (και εγώ καπνιστής είμαι) ακόμα και το "αθώο" τσιγάρο ναρκωτικό είναι. Και όποιος αμφιβάλλει να ψάξει να βρεί τις φαρμακολογικές και συμπεριφορικές επιπτώσεις της νικοτίνης. just my 2c
kebinB Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 είναι μονο για δυνατούς χαρακτήρες, αν δεν είσαι δυνατός καλύτερα να το αφησεις, θα σε παρει απο κατω έχω δει άτομα που καταστρεφόντουσαν, άτομα που πίνανε και αντί να τούς πιάσει η κλασσική ευθυμία και τα γέλια μέχρι να πέσεις στο πάτωμα και να μην μπορείς ούτε νερό να πιεις, τούς είδα να κριβοντε σε μια γωνιά τρομοκρατημένοι από κάθε σκέψη τούς. από προσωπική εμπειρία πάντα. cheers.1
Fidelio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 "Σε τί διαφέρει ο μεθυσμένος που πιάνει το τιμόνι στα χέρια του, από τον μαστούρη που κάπνισε το μπάφο του με τα φιλαράκια του σε κάποια ερημιά, γίναν χώμα και μετά βγαίνουν βόλτα με το αμάξι στη πόλη?" το μαστούρη δεν τον πιάνει το αλκοτέστ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πω πω .... έσταξε το δάκρυ μου ρε ! ουφ χαχα. . .
Helm21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τόσα και τόσα ωραία πράγματα υπάρχουν, γιατί τόση μανία δηλαδή με το χασίς? Καλό είναι, σ'αρέσει, περνάς καλά, αλλά ξεκολλάτε... Σιγά την μαλακία στο κάτω κάτω. Υπάρχουν τόσα και τόσα με τα οποία ο καθένας μπορεί να παθιαστεί, αλλά με το χασίς μου φαίνεται, εγώ προσωπικά λέω, μου φαίνεται τόσο ανούσιο και τόσο "παιδιάστικο"... Αυτό. Από όλα τα πράγματα στα οποία μπορεί κάποιος να αφιερώσει χρόνο και κόπο εμπειρικά και ακαδημαϊκά... στο χασίς? Χμ, υπαρχουν και χειρότερα, υποθέτω. "Σε τί διαφέρει ο μεθυσμένος που πιάνει το τιμόνι στα χέρια του, από τον μαστούρη που κάπνισε το μπάφο του με τα φιλαράκια του σε κάποια ερημιά, γίναν χώμα και μετά βγαίνουν βόλτα με το αμάξι στη πόλη?" Επίσης, ο μεθυσμένος θα στουκάρει με 200σια με άλλον ενώ ο μαστουρωμένος θα ακουμπήσει με 30 σε δέντρο.
Fidelio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ενώ ο μαστουρωμένος θα ακουμπήσει με 30 σε δέντρο. Και θα λέει ο φίλος και συνοδηγός του πλήν άλλων και μαστουρωμένος, ρε μην τρέχεις έτσι θα σκοτωθούμε. True this is a better choice : -p
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Αυτό με τα 30 χιλιόμετρα, μου επιτρέπειτε να το παίρνω στο αστείο, διότι από προσωπική εμπειρία, ένα Golf-άκι έγινε άχρηστο και μιά παρέα που την έφαγε από το Golf από πίσω, πήγανε όλοι νοσοκομείο με πρόβλημα στον αυχένα. Επίσης 3 ή 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα ψάχνουν να βρούν ποιός τους τα τράκαρε από τη μιά μπάντα. Και όλα τα παραπάνω, επειδή ο φίλος μας, με το τιμόνι του Golf στα χέρια και το μπάφο στο στόμα, ήθελε να μάς κάνει κόντρα, εμάς που οδηγούσαμε Opel Cadet του 1980.
Helm21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 αστείο ήταν, αλλά έχε στο νου σου ότι το αλκοόλ έχει πολύ κακές επιδράσεις στους περισσοτέρους οδηγούς επειδή ενώ σε ρίχνει σε αντιδραστικό επίπεδο (όπως και το χασίς), σου δημιουργεί υπερένταση. Το χασίς όχι. 'Εχεις δει ποτέ μαστούρηδες να παίζουν μπουνιές? Μεθυσμένους? Φυσικά δεν λέω ότι τα 30 χιλιόμετρα σύγκρουση είναι αστείο πράγμα, αλλά αν φοράς ζώνη δεν θα πεθάνεις κιόλας. Με 200 από την άλλη κουρουμπελο μετωπική όπως γίνεται ξημερώματα κάθε μέρα...
Garnele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Αυτό με τα 30 χιλιόμετρα, μου επιτρέπειτε να το παίρνω στο αστείο, διότι από προσωπική εμπειρία, ένα Golf-άκι έγινε άχρηστο και μιά παρέα που την έφαγε από το Golf από πίσω, πήγανε όλοι νοσοκομείο με πρόβλημα στον αυχένα. Επίσης 3 ή 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα ψάχνουν να βρούν ποιός τους τα τράκαρε από τη μιά μπάντα. Και όλα τα παραπάνω, επειδή ο φίλος μας, με το τιμόνι του Golf στα χέρια και το μπάφο στο στόμα, ήθελε να μάς κάνει κόντρα, εμάς που οδηγούσαμε Opel Cadet του 1980. όλο το πρόβλημα ξεκινάει από τη νοοτροπία που θέλει όποιον πάρει την κόντρα να είναι λίγο περισσότερο μάγκας από τον άλλον. το κακό βέβαια σ' αυτήν είναι ότι τη συναντάς και σε νηφάλιους καθημερινά (ειδικά αν στη θέση του συνοδηγού κάθεται η "γκόμενα"), οπότε άστοχο το παραδειγματάκι. άλλωστε είναι γεγονός ότι περισσότεροι μεθυσμένοι βλέπουν τα κυπαρρίσια λόγο οδήγησης παρά "μαστουρωμένοι". αυτά με την οδήγηση.
Tasoti Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 nick και Also θα ηθελα να με διαφωτισετε σε κατι που εχω απορια.Ειναι καθαρα εγκυκλωπαιδικο το ζητημα.Λοιπον εχω καπνισει αρκετα ειδη και συμφωνω απολυτα με τον Also. Αλλα εχω καπνισει και αυτο περιβοητο χασισι- skunk.Με τα αλλα ειδη που φυτρωνουν στο εξωτερικο περιβαλλον ειμαι μια χαρα αλλα οποτε καπνιζω skunk νομιζω οτι μου τρελαινει τον εγκεφαλο και επισης εχω και καποιες παρενεργειες την επομενη μερα. Αυτο που θελω να ρωτισω και αν ξερετε φυσικα αν το skunk εχει τις ιδιες παρενεργειες με το Χορτο(καλαματιανο ας πουμε) και αν οχι τη διαφορετικο εχει?? Παντως καπου πεταχτα ειχα διαβασει οτι το Skunk δεν ειναι αθωο οπως το Χασις.Και θελω να δω αν ισχυει αυτο.
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Το Skunk είναι επεξεργασμένη παπα%#ριά. Από μακριά και αγαπημένα. Εγώ, επειδή οι κολλητοί μου στην Ελλάδα είναι σπόρ του αθλήματος για πάνω από δεκαετία, δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω από το ότι το έκαψαν το μυαλουδάκι τους + τα προβλήματα που έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον, διότι τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα. Το ότι δεν έχει καμιά ομοιότητα με τα άλλα ναρκωτικά, μαλακά και μή, αυτό δεν αποβάλει τις στερεοτυπικές απόψεις των μεγαλυτέρων. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Το ότι είναι παράνομο, αυτό και μόνο μπορεί να δημιουργήσει ένα κάρο "παρενέργειες".
-1337worx-dll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 και όχι άμα έχεις στην κατοχή σου 3-4 γραμμάρια να καταλήγεις σε πρεζοίδρυμα για 1 χρόνο τις ζωής σου όπου σου γαμάνε τον εγκέφαλο με τις αηδίες τους και τον ψυχολογικό τους πόλεμο Σπύρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.