htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 htps, δε ξέρω πόσο καλός είσαι στο αντικείμενό σου, αλλά στην ανάγνωση χρειάζεσαι σίγουρα βελτίωση. Γενικα πηγαινε αυτο!Οχι για το συγκεκριμενο μελος.Απλα εκανα quote εκεινον για το δηθεν ψυχολογος
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 htps, δε ξέρω πόσο καλός είσαι στο αντικείμενό σου, αλλά στην ανάγνωση χρειάζεσαι σίγουρα βελτίωση. Είσαι ψυχίατρος από το UK ρε αγόρι μου; Όχι; Τι μιλάς τότε;
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Είσαι ψυχίατρος από το UK ρε αγόρι μου; Όχι; Τι μιλάς τότε; Οπου γαμος κ χαρα η Βασιλω πρωτη!Ετσι δε το λενε στην Ελλαδα?
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δε θυμάμαι ρε φίλε, έχω κάτσει τόσα χρόνια στο UK κατακτώντας την επαγγελματική και ακαδημαϊκή καταξίωση που έχω ξεχάσει ακόμα και τα βασικά.
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δε θυμάμαι ρε φίλε, έχω κάτσει τόσα χρόνια στο UK κατακτώντας την επαγγελματική και ακαδημαϊκή καταξίωση που έχω ξεχάσει ακόμα και τα βασικά. Και τα καταφερες εξαισια... κατακτωντας την απολυτη κομπλαρα σου συναμα
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-diV0IuQlgw[/ame]
liopyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Γενικα πηγαινε αυτο!Οχι για το συγκεκριμενο μελος.Απλα εκανα quote εκεινον για το δηθεν ψυχολογος htps, πέρα από αυτά που γράφεις και δε θέλω να εκφέρω γνώμη, όχι επειδή δεν έχω αλλά επειδή δε θέλω, κι εγώ δε θα έπαιρνα όρκο πως κάποιος που φέρεται ως ψυχολόγος αποκαλεί τους συνομιλητές του μπάζα και κομπλάρες. Και με τους πελάτες σου έτσι κάνεις; Είσαι ψυχίατρος από το UK ρε αγόρι μου; Όχι; Τι μιλάς τότε; Δεν είμαι, true, αλλά έχω πιάσει κότσο (ή έτσι θέλω να πιστεύω δλδ) ίσα με καμιά 20ρά απ'αυτούς μέχρι σήμερα. Ή η ψυχολογία ή η υποκριτική στερείται το ταλέντο μου.
Fidelio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 ClouD Καταλαβαινόμαστε αλλά διαφωνώ, όχι με την επιχειρηματολογια σου αλλά με την υπόθεση πάνω στη οποία την αναπτύσεις. Δεν θεωρώ καθόλου παράλογη (αρα και ανάγκη για ακριβή απόδειξη) το γεγονός οτι ΑΝ βγάζαμε τον παράγοντα χρήση (συστηματική) έξω απο το παιχνίδι ίσως , όπως είπα και πριν , ίσως να αποφευγαμε στο όριο τα δυσάρεστα. Δεδομένου οτι οι συσχετισμοί αυτοί δείχνουν οτι είναι ένας τέτοιος παράγοντας και μάλιστα ανεξάρτητος που όπως το καταλαβαίνω εγώ αυτο σημαίνει μεταξύ άλλων οτι ΔΕΝ έχει να κάνει με το σύστημα αξιών - ιδεών κτλ μπορεί να πιάσει τον καθένα στον οποίο ελοχεύει η προδιάθεση και που σε διαφορετική περίπτωση ισως να μην εκδηλωνόταν ποτε. Οταν για παράδειγμα βλέπεις δημοσιευμένα ότι μετά απο την συγκεντρωτική μελέτη πλήθος αναφορών οτι το κάπνισμα κάνναβης αυξάνει τον κινδύνο εκφρασμένο σε ποσοστό ανάλογα τον ρυθμό χρήσης, ε οκ δεν θα το ανάγω προσωπικά σε trial by error - πόσο μάλλον οταν ΔΕΝ προκύπτει οτι το κάπνισμα κάνναβης είναι εξαρχής ένα είδος πρώτης ανάγκης.
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 htps, πέρα από αυτά που γράφεις και δε θέλω να εκφέρω γνώμη, όχι επειδή δεν έχω αλλά επειδή δε θέλω, κι εγώ δε θα έπαιρνα όρκο πως κάποιος που φέρεται ως ψυχολόγος αποκαλεί τους συνομιλητές του μπάζα και κομπλάρες. Παντως σε αυτο εχεις δικιο.Περαν της ειρωνιας.Απο την στιγμη ομως που δεν υπαρχει σωστο moderation ο καθενας μπορει να προσβαλει κ να ειρωνευτει τον αλλον ελευθερα εδω μεσα απο οτι εχω δει.Με πρωτο κ καλυτερο εναν απο τους mod.Δεν κανω κατι διαφορετικο
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Προκαλώ πάντως όποιον θέλει να μου βρει έναν σχιζοφρενή ο οποιός έγινε τέτοιος λόγω κατανάλωσης κάνναβης. Και μετά να του δώσει και μια καρτούλα μου.
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Προκαλώ πάντως όποιον θέλει να μου βρει έναν σχιζοφρενή ο οποιός έγινε τέτοιος λόγω κατανάλωσης κάνναβης. Και μετά να τους δώσει και μια καρτούλα μου. Φυσικα.Ειδικοτητα Ψυχιατρικη να φανταστω?Διοτι ως πνευμονολογος,καρδιολογος κτλ δεν νομιζω να μπορεις να βοηθησεις ιδιαιτερα...αν κ αυτος που εχω υποψην μου ειναι κ καπνιστης!!
konnak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Παντως σε αυτο εχεις δικιο.Περαν της ειρωνιας.Απο την στιγμη ομως που δεν υπαρχει σωστο moderation ο καθενας μπορει να προσβαλει κ να ειρωνευτει τον αλλον ελευθερα εδω μεσα απο οτι εχω δει.Με πρωτο κ καλυτερο εναν απο τους mod.Δεν κανω κατι διαφορετικο Ναι, αλλά μόνο εσύ δήλωσες πτυχιούχος ψυχολόγος. Και παρ' όλα αυτά, ήσουν, αν όχι ο πρώτος, ένας από αυτούς που όπως λες υποβάθμισαν μια συζήτηση υψηλού επιπέδου σε ειρωνεία 1ης Γυμνασίου. Διακρίνεις την αντίφαση;
htps Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Τη διάγνωση ποιος την έκανε; Μα φυσικα ψυχιατρος.Εκτος αν στην Ελλαδα κανουν διαγνωση κ ψυχολογοι!Ειστε ετη φωτος μπροστα...γι αυτο το λεω
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Φυσικα.Ειδικοτητα Ψυχιατρικη να φανταστω?Διοτι ως πνευμονολογος,καρδιολογος κτλ δεν νομιζω να μπορεις να βοηθησεις ιδιαιτερα...αν κ αυτος που εχω υποψην μου ειναι κ καπνιστης!! Τίποτα από αυτά. Εσύ όμως έκανες διάγνωση ως ψυχολόγος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.