Garnele Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Προτάσσεις αυτήν όπως ξεκαθάρισες έναντι επιχειρημάτων και περνάς και σαν οδοστρωτήρας μερικές χιλιάδες έρευνες με αυθαίρετες γενικεύσεις όπως αρμόζει σε έναν επιστημονικά σκεπτόμενο νου. Αυτό ακριβώς είναι ο δεύτερος ψυχολόγος εξ Αγγλίας που βλέπω να το κάνει. Τυχαίο; Υπάρχει κάποια σχετική έρευνα για τους ψυχολόγους στην Αγγλία;
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Αυτό ακριβώς είναι ο δεύτερος ψυχολόγος εξ Αγγλίας που βλέπω να το κάνει. Τυχαίο; Υπάρχει κάποια σχετική έρευνα για τους ψυχολόγους στην Αγγλία; Ειναι απο τα ληγμενα που μας ποτιζουν εκει Τωρα ηρθα Ελλαδα για λιγο.Ειμαι 3 μερες εδω..δωσε μου χρονο θα σιαξω...νομιζω
Dark_son20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 στην ερώτηση για τις "ουσίες" γενικά δεν απάντησες... επειδή έχω ζήσει λίγο την "drug culture"" του νησιού για αυτό ρωτάω... και δεν έχει καμιά σχέση το τι παίζει στην αγγλία με την κλασική εικόνα pothead...
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 στην ερώτηση για τις "ουσίες" γενικά δεν απάντησες...επειδή έχω ζήσει λίγο την "drug culture"" του νησιού για αυτό ρωτάω... και δεν έχει καμιά σχέση το τι παίζει στην αγγλία με την κλασική εικόνα pothead... Δεν ειμαι γιατρος για να απαντησω σοβαρα στο θεμα ουσιες γενικα.Απλα μπορω να πω οτι ο συσχετισμος μεταξυ ψυχιατρικων διαταραχων και διαφορων ουσιων (επιτηδες δεν γινομαι συγκεκριμενος) τουλαχιστον απο την εμπειρια μου ειναι σημαντικος, ιδιαιτερα σε προχωρημενες ηλικιες και υστερα απο βαρεια κ συστηματικη χρηση...χωρις να αποκλειω κ σημαντικο συσχετισμο σε μεριδα ανθρωπων με ηπια η μη συστηματικη χρηση!!
frenzy Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν ειμαι γιατρος για να απαντησω σοβαρα στο θεμα ουσιες γενικα.Απλα μπορω να πω οτι ο συσχετισμος μεταξυ ψυχιατρικων διαταραχων και διαφορων ουσιων (επιτηδες δεν γινομαι συγκεκριμενος) τουλαχιστον απο την εμπειρια μου ειναι σημαντικος, ιδιαιτερα σε προχωρημενες ηλικιες και υστερα απο βαρεια κ συστηματικη χρηση!! 1. Correlation NOT Causation. Tου δημοτικού. Με άλλα λόγια, μπορεί η κάνναβη να δημιούργησε τη διαταραχή, μπορεί η διαταραχή να οδήγησε στην χρήση, ή μπορεί ένας τρίτος παράγοντας να οδήγησε και στα δυο. 2. Γιατί "επίτηδες δεν γίνεσαι συγκεκριμένος"; 3. Ο παράγοντας που οδήγησε σε "βαριά, συστηματική" χρήση δεν είναι σημαντικός; Garnele, ποιό απ' όλα έχεις ξαναδει, να προτάσσει εμπειρία έναντι επιχειρημάτων, να διαγράφει το ερευνητικό σύστημα που τον γέννησε, ή να διαπράττει το mortal sin της γενίκευσης; Γιατί είναι λίγο τζακποτ η περίπτωση.
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 1. Correlation NOT Causation. Tου δημοτικού. Με άλλα λόγια, μπορεί η κάνναβη να δημιούργησε τη διαταραχή, μπορεί η διαταραχή να οδήγησε στην χρήση, ή μπορεί ένας τρίτος παράγοντας να οδήγησε και στα δυο.2. Γιατί "επίτηδες δεν γίνεσαι συγκεκριμένος"; 3. Ο παράγοντας που οδήγησε σε "βαριά, συστηματική" χρήση δεν είναι σημαντικός; Garnele, ποιό απ' όλα έχεις ξαναδει, να προτάσσει εμπειρία έναντι επιχειρημάτων, να διαγράφει το ερευνητικό σύστημα που τον γέννησε, ή να διαπράττει το mortal sin της γενίκευσης; Γιατί είναι λίγο τζακποτ η περίπτωση. Το ερευνιτικο συστημα που με γεννησε?Ε οχι...Μιλαμε για το junk research της Βρετανιας σε μεγαλο βαθμο.Ελεος! Κοιτα καταλαβαινω το προβλημα σου να πεισεις αλλα εγω θεωρω χρεος μου να ενημερωσω για το τι εχω ζησει.Ολα τα αλλα οπως ειπα φιλολογιες,αρλουμπες κ μαλιστα απο την βολεψια του pc κ χωρις να εχεις την παραμικρη εμπειρια εσυ ο ιδιος..Κανω λαθος? Επισης να ξεκαθαρισω οτι σε ολες τις περιπτωσεις που ανεφερα δεν υπηρχε προτερο ιστορικο ψυχιατρικων παθησεων.Μαλιστα ο ενας εκδηλωσε την σχιζοφρενεια στα 50 και! Οπως ειπες επειδη μπορει να ειμαι του δημοτικου η μαλλον του νηπιαγωγιου,πρεπει κ να κοιμηθω!Εχω σχολειο αυριο.Σιγα μην καθομαι να απανταω σε καθε ασχετο κολλημα κ ασχετη ερωτηση σου με αναλυση σελιδας για να κατευνασω τα οποια συμπλεγματα σου ''ξερολιασης''.Απο τον καναπε κ εγω ειμαι θεος σε οτι δεν ξερω...κ με το παραπανω!
VitamineQ Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 @htps εδώ το θέμα είναι για συγκεκριμένη ουσία, την κάνναβη, και εσύ μιλάς για παράγωγά της, και για κάποιες άλλες ουσίες τις οποίες δε μας λες. Από την εμπειρία σου για να καταλάβουμε και όσοι διαβάζουμε το θέμα, έχεις περιπτώσεις ασθενών που η διαταραχή τους οφείλετε στη κάνναβη και μόνο, ή υπάρχουν περιπτώσεις που οφείλονται στη κάνναβη σε συνδυασμό με άλλες ουσίες (οι οποίες μένουν στο σκοτάδι μιας και δε μας τις αναφέρεις) . προσωπικά θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν έχεις δει ασθενή που να έχει διαταραχές από τη χρήση κάνναβης και μόνο, χωρίς τον συνδυασμό αλκοόλ και άλλων ουσιών.
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 @htps εδώ το θέμα είναι για συγκεκριμένη ουσία, την κάνναβη, και εσύ μιλάς για παράγωγά της, και για κάποιες άλλες ουσίες τις οποίες δε μας λες. Από την εμπειρία σου για να καταλάβουμε και όσοι διαβάζουμε το θέμα, έχεις περιπτώσεις ασθενών που η διαταραχή τους οφείλετε στη κάνναβη και μόνο, ή υπάρχουν περιπτώσεις που οφείλονται στη κάνναβη σε συνδυασμό με άλλες ουσίες (οι οποίες μένουν στο σκοτάδι μιας και δε μας τις αναφέρεις) . προσωπικά θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν έχεις δει ασθενή που να έχει διαταραχές από τη χρήση κάνναβης και μόνο, χωρίς τον συνδυασμό αλκοόλ και άλλων ουσιών. στο θεμα αναφερονται πολλες ουσιες κ πρεπει μαλιστα να μετονομαστει το τοπικ. Για να απαντησω στην ερωτηση σου,οχι δεν εχω δει χωρις συνδιασμο.Αν κ σε ολες τις περιπτωσεις τα ναρκωτικα (κυριως η κανναβη) ηταν το κυριο abusive substance κ οχι πχ το αλκοολ Αν κ εχω δει onset Διαταραχης Πανικου με Αγοραφοβια υστερα απο μονο μια φορα χρησης skunk και χωρις προτερο ιστορικο ψυχιατρικων διαταραχων!
VitamineQ Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 μάλιστα . οπότε μιλάμε για κατάχρηση και συνδυασμό ουσιών . με κάλυψες thanks
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 μάλιστα . οπότε μιλάμε για κατάχρηση και συνδυασμό ουσιών . με κάλυψες thanks προσεξε ομως το αξιο αναφορας για την διαταραχη πανικου κ αγοραφοβια χωρις προτερο ιστορικο...Το ατομο μονο με μια χρηση ειχε κ βραχυ ψυχωσικο επεισοδιο για 3 βδομαδες ενω ακομα κ σημερα δεν ειναι αποθεραπευμενος απο τον πανικο κ αγοραφοβια!!
VitamineQ Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ναι τη τελευταία γραμμή την είδα αφού απάντησα sorry. Ένα μεμονωμένο περιστατικό δε μου λέει κάτι. Δε νομίζω αυτός ο άνθρωπος να μην είχε κανένα πρόβλημα και να του προέκυψε από το skunk. Ίσως το skunk να ήταν η αιτία να εκδηλωθεί η διαταραχή η οποία προϋπήρχε όμως. Δεν αποκλείω τίποτα φυσικά, άλωσε δεν είμαι επιστήμονας για να μπορώ να αποκλείσω κάτι.
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Βασικά htps, αυτό που λέει ο φρένζυ. Για 5-6 ποστ τσαμπουνάς πως εσύ μόνο την πάρτη σου και την εμπειρία σου θα ακούς και πως έχεις γραμμένες κάτι χιλιάδες μελέτες επειδή δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα. Πρώτον: εσύ καλά κάνεις και ακούς τον εαυτό σου, γούστο σου καπέλο σου και καλή σταδιοδρομία, αλλά κατάλαβε πως εμάς στα παπάρια μας ένας ανώνυμος htps και η όποια (ρεαλιστική ή παραφουσκωμένη) πείρα του μπροστά σε δημοσιευμένες μελέτες. Δεύτερον: το γεγονός πως ένας μεγάλος αριθμός μελετών καταλήγει σε αβεβαιότητα ενώ εσύ ο ένας (ή εσείς οι πέντε, ή δέκα, ή είκοσι) είσαι απόλυτος, νομίζω είναι ένα καλό δείγμα της αξιοπιστίας σου. Οπότε, εντελώς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, δεν πείθεις ρε παιδί μου. Είσαι ένας htps χωρίς όνομα, που δεν ξέρουμε όχι απλώς αν έχεις δημοσιεύσει τίποτα σχετικό με το θέμα αλλά και αν είσαι πράγματι αυτό που λες πως είσαι, εναντίον κάτι άπειρων μελετών που λένε το αντίθετο. Τι προσπαθείς;
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ναι τη τελευταία γραμμή την είδα αφού απάντησα sorry. Ένα μεμονωμένο περιστατικό δε μου λέει κάτι. Δε νομίζω αυτός ο άνθρωπος να μην είχε κανένα πρόβλημα και να του προέκυψε από το skunk. Ίσως το skunk να ήταν η αιτία να εκδηλωθεί η διαταραχή η οποία προϋπήρχε όμως. Δεν αποκλείω τίποτα φυσικά, άλωσε δεν είμαι επιστήμονας για να μπορώ να αποκλείσω κάτι. Το ιστορικο του το θυμαμαι πολυ καλα.Μαλιστα εγω εκανα δυο συνεντευξεις για να παρω το ιστορικο του κ να γινει cross check με τον manager...αρα 3 συνεντευξεις και γνωματευση απο ψυχιατρο ηδη στο χερι! Την περιπτωση του την θυμαμαι χαρακτηριστικα.Μαλιστα εκανε μολις 3 units αλκοολ την εβδομαδα που ειναι κατω απο το 8αρι που επιτρεπεται στον μεσο ενηλικα! Ιστορικο μηδεν βαση ψυχιατρικης γνωματευσης!! Φυσικα ειναι μια ακραια περιπτωση σιγουρα..Αλλα αυτη αρκει για να με φρικαρει εμενα προσωπικα ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:05 ---------- Βασικά htps, αυτό που λέει ο φρένζυ. Για 5-6 ποστ τσαμπουνάς πως εσύ μόνο την πάρτη σου και την εμπειρία σου θα ακούς και πως έχεις γραμμένες κάτι χιλιάδες μελέτες επειδή δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα. Πρώτον: εσύ καλά κάνεις και ακούς τον εαυτό σου, γούστο σου καπέλο σου και καλή σταδιοδρομία, αλλά κατάλαβε πως εμάς στα παπάρια μας ένας ανώνυμος htps και η όποια (ρεαλιστική ή παραφουσκωμένη) πείρα του μπροστά σε δημοσιευμένες μελέτες. Δεύτερον: το γεγονός πως ένας μεγάλος αριθμός μελετών καταλήγει σε αβεβαιότητα ενώ εσύ ο ένας (ή εσείς οι πέντε, ή δέκα, ή είκοσι) είσαι απόλυτος, νομίζω είναι ένα καλό δείγμα της αξιοπιστίας σου. Οπότε, εντελώς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, δεν πείθεις ρε παιδί μου. Είσαι ένας htps χωρίς όνομα, που δεν ξέρουμε όχι απλώς αν έχεις δημοσιεύσει τίποτα σχετικό με το θέμα αλλά και αν είσαι πράγματι αυτό που λες πως είσαι, εναντίον κάτι άπειρων μελετών που λένε το αντίθετο. Τι προσπαθείς; ομοιως περι συμπλεγματων με τον αλλο...πασιφανεστατων κιολας...ετσι το λενε στα Ελληνικα?Σοβαρα δεν ξερω εαν λεω την σωστη λεξη.Επισης δεν κλεινω σε καμια απολυτη θεση.Διαβασε το πρωτο ποστ μου στο τοπικ.Επισης με την ευκαιρια διαβαζω συχνα το πεταγμα σου σε διαφορα θεματα..μιλαμε για πολυ πραγμα ομως ρε φιλαρακι..ελεος
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ΚΑΙ διαγνώσεις online, μιλάμε για ακαδημαϊκό γίγαντα.
htps Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ΚΑΙ διαγνώσεις online, μιλάμε για ακαδημαϊκό γίγαντα. οχι ρε.προσωπικη αποψη!iq?ποσο χτυπας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.