Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ξερεις οτι στην πορτογαλια που σχετικα προσφατα εγινε νομιμη η κατοχη σε ολες τις ουσιες οτι επεσε η χρηση ουσιων ε?
evabb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Διαβάζεις αυτά που γράφεις; (και δεν εννοω το τουριστικο χαρακτηρα του στην ολλανδια, ναι, σαπια κατασταση, τα υπόλοιπα που λες εννοω) τις εκτενης ερευνες η την προωθηση αλλων ουσιων; ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ---------- ξερεις οτι στην πορτογαλια που σχετικα προσφατα εγινε νομιμη η κατοχη σε ολες τις ουσιες οτι επεσε η χρηση ουσιων ε? οταν προκειται για στατιστικα προσεχω 2 φορες παραπανω γτ μπορουν να τα μαγειρεψουν ευκολα.
soturin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τις εκτενης ερευνες η την προωθηση αλλων ουσιων; ---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ---------- οταν προκειται για στατιστικα προσεχω 2 φορες παραπανω γτ μπορουν να τα μαγειρεψουν ευκολα. Βγάζεις συμπεράσματα για πράγματα που δεν έχει γίνει έρευνα, μάλιστα καταδικαστικά συμπεράσματα, βάσει προσωπικών παρατηρήσεων, αλλά θυμήθηκες να σε πειράξουν οι στατιστικές ως μη έμπιστες;
Forum's King Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Λοιπόν οι έρευνες που έδειξαν ότι είναι επικίνδυνο αφορούσαν το skank που έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε THC (τετραϋδροκαναβινόλη) περίπου 25πλάσια (Τα καλά τα skankίδια ). Την έρευνα την έκανε το περιοδικό Indipendent το οποίο ζήτησε και συγνώμη γιατί μια δεκαετία πριν είχε υποστηρίξει ότι το χόρτο είναι ακίνδυνο. Τώρα όσον αφορά το χόρτο γενικά είναι άλλη μια ουσία σαν το αλκόολ και το τσιγάρο και έχει τα καλά του και τα άσχημα. Απαγορευμένο πάντως δε δικαιολογείται να είναι. Only users loose drugs
evabb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Βγάζεις συμπεράσματα για πράγματα που δεν έχει γίνει έρευνα, μάλιστα καταδικαστικά συμπεράσματα, βάσει προσωπικών παρατηρήσεων, αλλά θυμήθηκες να σε πειράξουν οι στατιστικές ως μη έμπιστες; χρειαζεται αποδειξη για να δω οτι γινεται ο αλλος γκολ με ενα τσιγαριλικι; επισης οσες ερευνες κυκλοφορουν οι μεν λενε ετσι οι δε αλλιως. τελικα τι θα εμπιστευτεις; τα ματια σου την μια ερευνα, την αλλη, τι;
Forum's King Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ρε εμένα θα εμπιστευτείς. Αυτό που σου λέω εγώ.
gf030 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 τεκμηριωμένα πράγματα δηλαδή. Ακριβως. Για οποιον εχει γνωρισει χασικληδες πανω απο 50 χρονων, αυτο το συμπερασμα θα βγαλει. Μιλατε για πιτσιρικαδες που πινουν απο μοδα στη χαση και στη φεξη, η οποτε εχουν φραγκα να πιουν, η πινουν καθημερινα αλλα για λιγο διαστημα. Μιλαω για μακροχρονια καθημερινη χρηση, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο σε ολους. Φοβουνται τον ηλιο, το φως, κρυωνουν χωρις λογο, αγοραφοβια, αν πας να συζητησεις μαζι τους δε βγαζεις ακρη, το μυαλο τους εχει κολλησει στο τελευταιο καλο νταλαβερι που εκαναν "...εκεινο το καλο που'χε σκασει απο Κασμιρ να 'ουμ και μας το πηραν οι αλβανοι να ξανα 'ουμ, αλλα εγω ο μορτης προλαβα να 'ουμ..." Η το πεσιμο αν σε γνωριζουν καλα "...ρε φιλαρακι, ρε φιλαρα, χαρμανης ειμαι, καταλαβαινεις να 'ουμ, δωσε κανα ψιλο, δανεικα θα ειναι, να πιουμε κι εμεις τιποτα..."
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μιλατε για πιτσιρικαδες που πινουν απο μοδα στη χαση και στη φεξη, η οποτε εχουν φραγκα να πιουν, η πινουν καθημερινα αλλαγια λιγο διαστημα. Μιλαω για μακροχρονια καθημερινη χρηση 'Οχι. Μιλάμε για μέτρο, μιλάς για ασυδοσία.
soturin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 χρειαζεται αποδειξη για να δω οτι γινεται ο αλλος γκολ με ενα τσιγαριλικι; επισης οσες ερευνες κυκλοφορουν οι μεν λενε ετσι οι δε αλλιως. τελικα τι θα εμπιστευτεις; τα ματια σου την μια ερευνα, την αλλη, τι; Τον εαυτό μου και τη δικιά μου εμπειρία με αυτό. Ρε εμένα θα εμπιστευτείς.Αυτό που σου λέω εγώ. Επίσης αιτούμαι μπαν του λούσιφερ που δεν κλείδωσε το θέμα σε αυτό το ποστ Ακριβως.Για οποιον εχει γνωρισει χασικληδες πανω απο 50 χρονων, αυτο το συμπερασμα θα βγαλει. Μιλατε για πιτσιρικαδες που πινουν απο μοδα στη χαση και στη φεξη, η οποτε εχουν φραγκα να ποιουν, η πινουν καθημερινα αλλα για λιγο διαστημα. Μιλαω για μακροχρονια καθημερινη χρηση, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο σε ολους. Φοβουνται τον ηλιο, το φως, κρυωνουν χωρις λογο, αγοραφοβια, αν πας να συζητησεις μαζι τους δε βγαζεις ακρη, το μυαλο τους εχει κολλησει στο τελευταιο καλο νταλαβερι που εκαναν "...εκεινο το καλο που'χε σκασει απο Κασμιρ να 'ουμ και μας το πηραν οι αλβανοι να ξανα 'ουμ, αλλα εγω ο μορτης προλαβα να 'ουμ..." Η το πεσιμο αν σε γνωριζουν καλα "...ρε φιλαρακι, ρε φιλαρα, χαρμανης ειμαι, καταλαβαινεις να 'ουμ, δωσε κανα ψιλο, δανεικα θα ειναι, να πιουμε κι εμεις τιποτα..." Νννννννναι... Στα 50 χρόνια ζωής ενός ανθρώπου, από ΟΛΟΥΣ τους παράγοντες, όλες τις ουσίες, το περιβάλλον, τα ψυχολογικά του καθένα, έχετε ξεχωρίσει εσείς διακριτή ομάδα ανθρώπων που συγκεκριμένα καπνίζουν κάθε μέρα μαριχουάνα και η κατάστασή τους οφείλεται σε αυτό; Αυτοί και οι υπόλοιποι; Θυμάμαι φίλο που μου έλεγε πως αν πάρεις μια φορά lsd, μπορεί να μην νιώθεις τίποτα κακό και να ναι όλα οκ και σε 30 χρόνια να ξυπνήσεις και να σκοτώσεις τη γυναίκα σου. "Το χουν παρατηρήσει, έχει συμβεί".
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ποιά γυναίκα σου; Αφού με "το lsd και μ' όλα αυτά" δε σου σηκώνεται.
soturin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ποιά γυναίκα σου; Αφού με το lsd δε σου σηκώνεται. Μα δεν καταλαβαίνεις. ΑΧ, κουτό να σου εξηγήσω. Το ελ-εσ-ντι, μετά τα κλασσικά συμπτώματα όταν το "χτύπησε" ο τύπος δεν του παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ο τύπος ήταν μια χαρά. Ή έτσι νόμιζε... ΤΑΝΤΑΝΝΤΑΝΝΝ
gf030 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 'Οχι. Μιλάμε για μέτρο, μιλάς για ασυδοσία. Υπερ του μετρου ειμαι κι εγω. στο τσιπουρο. Στα πνευμονια δεν παει τιποτα εκτος απ' τον αερα που αναπνεω. Περα απο την πλακα, μιλατε για μαριχουανα (σικ), μιλαω για χασικληδες (καθολου σικ). Να τελειωνουν το τριφυλλο με δυο τζουρες.
freedubus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σταύρωσον κι εσένα τότε γιατί έχω δεί 50ρηδες τελειωμένους ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΕΣ να κατεβάζουν τη ντραμιτζάνα το τσίπουρο με 2 γουλιές. Και Μιλαω για μακροχρονια καθημερινη χρηση, το αποτελεσμα ειναι τοιδιο σε ολους. Φοβουνται τον ηλιο, το φως, κρυωνουν χωρις λογο, αγοραφοβια, αν πας να συζητησεις μαζι τους δε βγαζεις ακρη, το μυαλο τους εχει κολλησει στο τελευταιο καλο μεθύσι που εκαναν "...εκεινο το καλο που'χε σκασει απο Τύρναβο να 'ουμ και μας το πηραν οι αλβανοι να ξανα 'ουμ, αλλα εγω ο μορτης προλαβα να 'ουμ..." Η το πεσιμο αν σε γνωριζουν καλα "...ρε φιλαρακι, ρε φιλαρα, στεγνός ειμαι, καταλαβαινεις να 'ουμ, δωσε κανα ψιλο, δανεικα θα ειναι, να πιουμε κι εμεις τιποτα..."
gf030 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σταύρωσον κι εσένα τότε γιατί έχω δεί 50ρηδες τελειωμένους ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΕΣ να κατεβάζουν τη ντραμιτζάνα το τσίπουρο με 2 γουλιές. Μπεκρης, χασικλης, το ιδιο ειναι, και οι δυο μεθανε απο κατι. Αυτα απο μενα, εγκαταλειπω την ακρως ενδιαφερουσα αυτη συζητηση αφιερωνοντας ενα σχετικο τραγουδακι στους λατρεις του ειδους: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5pIeV8sJ-N8&feature=related[/ame] Στιχοι: Πέντε μάγκες του Περαία πέρναγαν απ' τον τεκέ ένας ειπ΄ απ΄ την παρέα, πα΄ να πιούμ΄ εν΄ ναργιλέ. Μπήκαν μέσα να φουμάρουν φώναξαν τον τεκετζή φτιάσε 'ν΄ ναργιλέ αφράτο με Περσίας τουμπεκί. Δυο τάλιρα τον δίνεις τρία θα σε δώσουμε, αν η γκλάβα θα γεμίσει θα σε προτιμήσουμε. Φούμαραν και ήταν τζούρα φώναξαν τον τεκετζή δεν κατάλαβαν μαστούρα ήταν σκέτο τουμπεκί. - Γειά σου Γιοβάν Τσαούς Ρέ τι νόμιζες πώς έχεις τίποτα κορτάκηδες ούτε πιτσιρίκια έχεις μήτε και πρεζάκηδες Πάμε κει στο βουναλάκι έχω ζούλα ναργιλέ πάμε μάγκες να τον πιούμε να μην πάμε στον τεκέ. Ρέ τι νόμιζες πώς έχεις τίποτα κορτάκηδες ούτε πιτσιρίκια έχεις μήτε και πρεζάκηδες Αν θα κλείσουν τους τεκέδες Πειραιά Κρεμμυδαρού τότε πια θα κουβαλάω στην σπηλιά την κουρελού.
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=b6t1EM4Onao[/ame] ας υπηρχαν και αλλοι με @@ σαν και αυτον και θα σου λεγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.