Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ασε ρε που κανει καλο η καναβη, ο,τι να ναι θα διαβασουμε εδω μεσα. Αυτος που αρχισε το thread μαλλον θα πινει καραβια και ενιωσε την αναγκη να μας ενημερωσει για το ποσο καλο ειναι... Νταξει συμφωνουμε αδερφε, πες και αλλα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
apd453 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ασε ρε που κανει καλο η καναβη, ο,τι να ναι θα διαβασουμε εδω μεσα. Αυτος που αρχισε το thread μαλλον θα πινει καραβια και ενιωσε την αναγκη να μας ενημερωσει για το ποσο καλο ειναι... Νταξει συμφωνουμε αδερφε, πες και αλλα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app Ούτε ο Ανθιμος δεν αφορίζει έτσι.
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ασε ρε που κανει καλο η καναβη, ο,τι να ναι θα διαβασουμε εδω μεσα. Αυτος που αρχισε το thread μαλλον θα πινει καραβια και ενιωσε την αναγκη να μας ενημερωσει για το ποσο καλο ειναι... Νταξει συμφωνουμε αδερφε, πες και αλλα.. Sent from my iPhone using Insomnia.app ε κανα τσιγαρακι κανα ποτακι και no 'arm done ε?
gf030 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ειναι ναρκωτικο. Και επικινδυνο ειναι, παει στους πνευμονες. Και αναγκαιο ψυχολογικα γινεται. Και, μετα απο μακροχρονια χρηση, καιει το μυαλο και φτανεις σε ενα σημειο που πλεον δεν θυμασαι γιατι υπαρχεις. Βεβαια, περι ορεξεως...
apd453 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ειναι ναρκωτικο.Και επικινδυνο ειναι, παει στους πνευμονες. Και αναγκαιο ψυχολογικα γινεται. Και, μετα απο μακροχρονια χρηση, καιει το μυαλο και φτανεις σε ενα σημειο που πλεον δεν θυμασαι γιατι υπαρχεις. Βεβαια, περι ορεξεως... τεκμηριωμένα πράγματα δηλαδή.
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ειναι ναρκωτικο.Και επικινδυνο ειναι, παει στους πνευμονες. Και αναγκαιο ψυχολογικα γινεται. Και, μετα απο μακροχρονια χρηση, καιει το μυαλο και φτανεις σε ενα σημειο που πλεον δεν θυμασαι γιατι υπαρχεις. Βεβαια, περι ορεξεως... η αληθεια ειναι οτι οσους μπαφιαριδες ξερω τους χαρακτηριζεις αμεσως καμενους... ε δεν μπορει να ειναι τυχαιο
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 το να ηταν καμενοι πριν το μαυρο το αποκλειουμε ε? disclaimer: δεν καπνιζω τιποτα.
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 μια ταση ισως την ειχαν παντα αλλα οταν το κανουν αυτο απο 15-17 δεν μπορεις να το ξερεις με σιγουρια
soturin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ειναι ναρκωτικο.Και επικινδυνο ειναι, παει στους πνευμονες. Και αναγκαιο ψυχολογικα γινεται. Και, μετα απο μακροχρονια χρηση, καιει το μυαλο και φτανεις σε ενα σημειο που πλεον δεν θυμασαι γιατι υπαρχεις. Βεβαια, περι ορεξεως... Cool story bro η αληθεια ειναι οτι οσους μπαφιαριδες ξερω τους χαρακτηριζεις αμεσως καμενους... ε δεν μπορει να ειναι τυχαιο Τι ορίζεις ως μπαφιάρηδες; Πιστεύεις αυτοί που δεν χαρακτηρίζεις καμμένους ότι δεν καπνίζουν τίποτα; Και εφόσον αυτό το thread παίζει σε λούπα, αλκοολ αλκοολ αλκοολ. Χίλιες φορες χαομένος (προσωρινά και όχι μόνιμα) λιγάκι το επόμενο πρωι, μετά από υπνάρα, παρα να πίνω αλκοολ αλα γαμάουα και να βιάζω τον εγκέφαλο μου, και να ξυπνάω ερείπιο, και να πίνω με το μαύρο γυαλί φραπεδάρες, πράγμα που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί διασκέδαση και φυσιολογικό.
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Χίλιες φορες χαομένος (προσωρινά και όχι μόνιμα) Κοιτα, ειμαι 31 χρονων, εχω επαφες ακομα με φιλους μου που πινουν απο τα 17, απο την εμπειρια μου ενα μονο μπορω να σου πω με σιγουρια, η μαλακια απο τους μπαφους, ειναι μονιμη και οχι προσωρινη. Το μονο προβλημα ειναι οτι ο μλκας δε μπορει να καταλαβει την μλκια του, οπως ο τρελος δε μπορει να καταλαβει την τρελα του. Οι αλλοι ομως μπορουν. Συνεχιστε λοιπον να πινεται και να λετε οτι ο μπαφος κανει καλο στην υγεια και εγω θα προσθεσω οτι εχει και πολλες βιταμινες
soturin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Κοιτα, ειμαι 31 χρονων, εχω επαφες ακομα με φιλους μου που πινουν απο τα 17, απο την εμπειρια μου ενα μονο μπορω να σου πω με σιγουρια, η μαλακια απο τους μπαφους, ειναι μονιμη και οχι προσωρινη. Το μονο προβλημα ειναι οτι ο μλκας δε μπορει να καταλαβει την μλκια του, οπως ο τρελος δε μπορει να καταλαβει την τρελα του. Οι αλλοι ομως μπορουν. Συνεχιστε λοιπον να πινεται και να λετε οτι ο μπαφος κανει καλο στην υγεια και εγω θα προσθεσω οτι εχει και πολλες βιταμινες Η μαλακία είναι μόνιμη, το αν είναι από τους μπάφους πώς το ξέρουμε; Γιατί κι εγώ ξέρω μαλάκες που δεν πίνουν ούτε μπύρα, ούτε κόκα, ούτε χόρτο, ούτε τσάι. Εγώ δεν λέω κάνει καλό στην υγεία κτλ. Ψυχολογικά, αν και μονον αν ξέρεις τι πώς πότε και με ποιον το κάνεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώστε να σε χαλαρώνει και να έχει θετικές συνέπειες μακροπρόθεσμα. Δεν το προτείνω ως φαρμακο στον καθένα, ούτε λέω ότι θα του κάνει καλό. Αλλά να μου λενε ότι θα με κάψει και άλλες γελοιότητες και να πρέπει να παρανομήσω για να χαλαρώσω σπίτι μου χωρίς να πειράξω κανέναν με κάτι που ξέρω ότι δεν είναι επικίνδυνο, είναι λίγο τρελό.
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Cool story bro Τι ορίζεις ως μπαφιάρηδες; Πιστεύεις αυτοί που δεν χαρακτηρίζεις καμμένους ότι δεν καπνίζουν τίποτα; Και εφόσον αυτό το thread παίζει σε λούπα, αλκοολ αλκοολ αλκοολ. Χίλιες φορες χαομένος (προσωρινά και όχι μόνιμα) λιγάκι το επόμενο πρωι, μετά από υπνάρα, παρα να πίνω αλκοολ αλα γαμάουα και να βιάζω τον εγκέφαλο μου, και να ξυπνάω ερείπιο, και να πίνω με το μαύρο γυαλί φραπεδάρες, πράγμα που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί διασκέδαση και φυσιολογικό. κοιτα οσοι κανουν μπαφους για χρονια εστω και μια φορα την εβδομαδα καινε εγκεφαλικα κυτταρα. τελος, οπως επισης οσοι πινουν τ'αντερα τους απο αλκοολ ειναι καμενοι γτ επισης καιει κυτταρα αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθος χρονου, πρεπει να ειναι δλδ ο αλλος αλκοολικος. και οπως ειπε ο radiatedsoul ειναι μονιμη η βλαβη. γενικως με την καμια δεν το θεωρω διασκεδαση, για μενα οσοι εχουν αναγκη απο κατι τετοιο για να ειναι οκ εχουν απλα προβλημα ---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:38 ---------- Η μαλακία είναι μόνιμη, το αν είναι από τους μπάφους πώς το ξέρουμε; Γιατί κι εγώ ξέρω μαλάκες που δεν πίνουν ούτε μπύρα, ούτε κόκα, ούτε χόρτο, ούτε τσάι. Εγώ δεν λέω κάνει καλό στην υγεία κτλ. Ψυχολογικά, αν και μονον αν ξέρεις τι πώς πότε και με ποιον το κάνεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώστε να σε χαλαρώνει και να έχει θετικές συνέπειες μακροπρόθεσμα. Δεν το προτείνω ως φαρμακο στον καθένα, ούτε λέω ότι θα του κάνει καλό. Αλλά να μου λενε ότι θα με κάψει και άλλες γελοιότητες και να πρέπει να παρανομήσω για να χαλαρώσω σπίτι μου χωρίς να πειράξω κανέναν με κάτι που ξέρω ότι δεν είναι επικίνδυνο, είναι λίγο τρελό. εχεις δει μπαφιαριδες; τελειωμενους ομως να κανουν 1-2 την μερα... επειδη εχω δει πολλους σου λεω οτι κανεις τους δεν ηταν οκ και το λεγαν και οι ιδιοι οτι καινε κυτταρα, και μακροπροθεσμα αλλαζει και τον χαρακτηρα και το εχω δει με τα ματια μου. δεν το παιζω αγια γτ εχω δοκιμασει και θα μπορουσα να εχω δοκιμασει και πιο βαρια πραματα αλλα ξερω οτι δεν θελω να ειμαι αξιολυπητη μια μερα
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Παραδόξως θα συμφωνήσω με την evabb και με τον παρακάτω- κατά τα άλλα αχώνευτο- μπλόγκερ στην ελεεινότητα και αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο τύπο "μπαφιάρη" ή "μπαφάτου" Νομιμοποιήστε το μπάφο, φυλακίστε τους μπαφιάρηδες!
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ευα ομως καπνιζεις κανονικα ε? οπως εχω ξαναματαπει, το κρατος δεν εχει προβλημα να κανεις ουσιες, αρκει να ειναι οι δικες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.